Kaksi laskee, yksi maksaa!

Kaksi lomailee, yksi maksaa -paketti tarjoaa mahdollisuuden nauttia lomasta, yhdessäolosta ja laskettelun riemusta. Tämä paketti on teille, arjen pakolaisille, joiden sielu ja mieli janoaa alamäen tarjoamaa vauhtia ja kauniiden tunturimaisemien lumoa. Ota mukaan kumppanisi, paras ystäväsi, sisaresi tai vaikka toinen vanhempasi ja lähde tunturiseikkailulle Suomen eteläisimmälle tunturille! 
 

Varaa

PAKETIT SISÄLTÄVÄT

  • Yöpymiset KIDE Hotellissa kahdelle 
  • Aamiaiset kahdelle
  • Kahden tai kolmen päivän hissiliput Iso-Syötteen rinteisiin kahdelle 

Hintaan sisältyy myös:

  • Fast check-in
  • Huippunopea nettiyhteys
  • Oma, numeroitu parkkipaikka
  • Saunan käyttö
  • Suksien säilytyshuoneen käyttö hotellin aulassa

Hinnat alkaen:
2 yötä + 2 laskupäivää 285 € / 2 aikuista / 2 yötä 
3 yötä + 3 laskupäivää 411 € / 2 aikuista / 3 yötä 

Paketit ovat voimassa 1.12.-23.12.2021, 3.1.-22.2.2022, 13.3.-14.4.2022 ja 19.4.-1.5.2022.

Varaa

MONIPUOLISET RINTEET KANSALLISPUISTON SYDÄMESSÄ

Iso-Syötteen 17 rinteestä löytyy jokaiselle mieleisensä! Hiihtokeskuksen etupuolelta löytyvät siniset nautiskelurinteet sekä Suomen pisin parkki! Lumimaasta löytyy lyhyempiä sinisiä rinteitä, jos laskettelu on vielä uutta, eikä huipulta aloittaminen tunnu vielä omalta. Lumimaa sopii aloittelijoiden lisäksi erinomaisesti myös lapsille. Lumimaahan on sijoitettu myös yksi parkkirinteistämme, MiniStreet, jossa myös kokemattomat freestylestä kiinnostuneet voivat haastaa itsensä hyppyreissä. Iso-Syötteen takarinteet ovat väreiltään punaisia ja mustia sporttirinteitä, nämä rinteet sopivat niille, joille laskettelu on jo ennestään tuttua. Takarinteiltä löytyy myös muutama talvi sitten avattu FreeridePark, joka saa adrenaliinisi virtaamaan!
 

Tutustu rinnekarttaan

SKI-IN KIDE HOTELLI JA HUONEET

KIDE Hotelli on ski-in, ski-out hotelli aivan Iso-Syötteen rinteiden juurella! Hotellin pääovilta kävelet hiihtokeskuksen hisseille ja vuokraamolle alle kahdessa minuutissa ja alueen parhaat hiihtoladutkin alkavat aivan parkkipaikan kulmalta. Hotellin yhteydestä löytyy kuntosali, saunatilat sekä hotelliravintola Tovaglia, joka tarjoaa suussa sulavien italialaishenkisen ruuan lisäksi kotimaisia herkkuja. Jokaisesta huoneesta löytyy kuvaiskaappi, täysin varusteltu keittiö ja upea näköala joko rinteille tai kauniin Luppoveden maisemiin. Hotellin sisäänkäyntien yhteydessä on lukolliset välinevarastot, jossa voit säilyttää varusteitasi koko majoituksesi ajan.
 

Lue lisää hotellista