Osta hissiliput verkosta
 

Saat hissiliput verkosta helposti, nopeasti ja edullisesti. Jos sinulla on valmiina oma KeyCard-älykortti, voit ladata lipun suoraan kortille. Jos sinulla ei entuudestaan ole KeyCardia, on lippusi noudettavissa vuokraamon lipunmyynnistä. Löydät lipunmyynnin vuokraamon sisätiloista.

Näyttää <% totalCount %> vaihtoehtoa
Lajittele:

Kesän lippuun sisältyy hissilipun lisäksi radankäyttömaksu. 

Lippusäännöt

Kausikortit ja monipäiväliput ladataan aina KeyCardille. Jos sinulla ei ole omaa älykorttia, on se ostettava erikseen. KeyCard maksaa 6€ ja on käytettävissä kaikissa skidata-järjestelmää käyttävissä hiihtokeskuksissa niin kauan, kuin kortti toimii. Listan kaikista SkiData-järjestelmää käyttävistä keskuksista löydät Suomen hiihtokeskusyhdistyksen sivuilta. Hiihtokeskus Iso-Syöte ei lunasta takaisin KeyCard-kortteja. Yhden päivän tai lyhyemmät hissiliput on mahdollista ladata myös 1 € hintaisille kertakäyttöisille Key Tix-korteille. Monipäiväliput ovat voimassa peräkkäisinä päivinä, lukuun ottamatta 3/4 tai 5/7 -lippuja, joissa voit lasket neljän tai seitsemän päivän aikana valitseminasi kolmena tai viitenä päivänä. Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat meillä veloituksetta. Lumimaata löytyy jokaiselta hissiltä alle 7-vuotiaille oma erillinen kaariportti ja muilla hisseillä lapsi pääsee portista esimerkiksi vanhemman kanssa samalla avauksella. 

Maksutavat

Netissä hissiliput voi maksaa pankkimaksuilla tai luottokortilla. Verkkokaupassamme on käytössä Paytrail-maksupalvelu. Iso-Syötteen lipunmyynnissä hissiliput voi maksaa käteisen sekä pankki-ja luottokorttien lisäksi myös kunto-, liikunta-, ja kulttuurieduilla. Otamme vastaan maksuja Smartumilla, e-passilla, Tyky-seteleillä, Eazybreakilla, Ticket-korteilla sekä Virikeseteleillä. Kaikki edellä mainitut edut ovat henkilökohtaisia, eli niillä voi maksaa ainoastaan oman hissilippunsa (sekä mahdollisen välinevuokran tai oman hiihtokoulutuntinsa.) Tämä on verottajan päätöksen mukainen linjaus, joka koskee kaikkia palveluntarjoajia. Mahdollisten väärinkäytösten estämiseksi mainituilla eduilla on mahdollista maksaa ainoastaan paikan päällä. Hissiliput ovat henkilökohtaisia. Ostetun lipun myyminen/luovuttaminen eteenpäin on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti. Ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force major -tapauksissa. Noudatamme Hiihtokeskuspalveluja koskevia yleisiä sopimusehtoja

Tilaa uutiskirje 

Tunturin parhaat tarjoukset ja tuoreimmat kuulumiset kuukausittaisessa kirjeessämme suoraan sähköpostiisi. ?

Tilaa