Iso-Syöte Spring Jam

iso-syöte spring jam
COLOURWEAR MODIFIED BANKED SLALOM
PIPE JAM hosted by Kalle Järvilehto
Tämä uusi tulokas lumilautailutapahtumien rintamalla Iso-Syötteellä on täynnä keväistä laskumeininkiä pehmeän, vauhdikkaan ja sairaan pitkän modatun Bankedin ja Iso-Syötteen uuden minipipen merkeissä. Tapahtuma ei taatusti jätä kylmäksi ketään, ota kaverit mukaan ja tule nauttimaan hyvästä meiningistä ja laskemisesta!Tule testaamaan reisien maitohapon sietokyky ja selän taipuisuus tässä kevään parhaassa tapahtumassa. Laskeminen on tänä keväisenä viikonloppuna pääosassa, mutta sen lisäksi nautitaan tietenkin pehmeistä rinteistä, hyvästä seurasta ja livemusasta.

Osta

Lisätietoa

Iso-Syöte Spring Jam

Laske kovempaa kuin koskaan COLOURWEAR modified bankedissä ja voita palkintoja (kuten rahaa), bounaa pipessä nivelet äärirajoille ja voita huikeita tuotepalkintoja. Tämä uusi tulokas lumilautailutapahtumien rintamalla Iso-Syötteellä on täynnä keväistä laskumeininkiä pehmeän, vauhdikkaan ja sairaan pitkän modatun Bankedin ja Iso-Syötteen uuden minipipen merkeissä. Tapahtuma ei taatusti jätä kylmäksi ketään, ota kaverit mukaan ja tule nauttimaan hyvästä meiningistä ja laskemisesta!Tule testaamaan reisien maitohapon sietokyky ja selän taipuisuus tässä kevään parhaassa tapahtumassa. Laskeminen on tänä keväisenä viikonloppuna pääosassa, mutta sen lisäksi nautitaan tietenkin pehmeistä rinteistä, hyvästä seurasta ja livemusasta.PALKINNOT:

COLOURWEAR Banked Slalomissa kisataan naisten ja miesten open sarjoissa, ja rahapalkinto koostuu osallistumismaksuista. Pääyhteistyökumppanimme COLOURWEAR on luvannut tuplata osallistumismaksuista koostuvan potin. Peli on siis simppeli; mitä isompi osallistujamäärä, sitä isompi potti rahaa on jaossa molemmissa sarjoissa!


Bankedissä kisataan naisten ja miesten open sarjoissa, ja rahapalkinto koostuu osallistumismaksuista. Ennakkoilmottautuminen 15 € ja paikanpäällä ilmoittautuminen 25 €. Osallistumismaksulla pääset mukaan kisaamaan sekä bankediin että pipejameihin, jossa Kalle Järvilehto jakaa sposoreidemme huikeita tuotepalkintoja päivän parhaille osallistujille.

COLOURWEAR modifies Banked Slalomin voittaja saa 50 % oman sarjan rahapalkinnosta, 2. 30 % ja 3. 20 %. Lisäksi jaossa on huikeita tuotepalkintoja.