MINDY tyttösessarit x Iso-Syöte Bike Park

MINDY tyttösessarit x Iso-Syöte Bike Park
MINDYT tulee taas! Edelleen alamäessä, hyvällä meiningillä ja täynnä uuden oppimisen ja itsensä ylittämisen riemua hyvässä porukassa. Talven naisten ja tyttöjen parkkisessareista tuttu MINDY viedään kesällä 2024 Iso-Syöte Bike Parkiin!
Osta

Lisätietoa

MINDYT tulee taas! Edelleen alamäessä, hyvällä meiningillä ja täynnä uuden oppimisen ja itsensä ylittämisen riemua hyvässä porukassa. Talven naisten ja tyttöjen parkkisessareista tuttu MINDY viedään tänä kesänä ensimmäistä kertaa Bike Parkiin.

Iso-Syöte Bike Parkista löytyy upouusi harjoittelualue ja 13 erilaista Bike Park reittiä isojen linjojen Flow-radoista ja hypyistä maastossa kulkeviin enduroreitteihin. Useat reitit mukautuvat ajajan taitotason mukaan, joten Mindyillä pääset monipuolisesti testaamaan omia rajojasi ja viemään omaa ajoasi seuraavalle levelille yhdessä kannustavan jengin kanssa. Tapahtuman tavoitteena on tuoda mimmienergia tunturiin, oppia uutta toisiltamme, ajaa paljon ja pitää hauskaa hyvässä jengissä.

Tapahtuma sopii kaikille alamäkipyöräilystä kiinnostuneneille, niin bikepark neitsyille, että kokeneemmille laskijoille. Kuskit jaetaan ryhmiin tapahtuman alussa taitotason mukaan.

Pelkkä osallistuminen 20€ sis. ohjaukset ja ohjelman. Tarvitset lisäksi voimassaolevan Bike Park lipun ja täysjoustopyörän, suojat ja full face-kypärän.

Iso-Syötteen kausikorttilaisille osallistumismaksu 0 €. Kausikorttilaiset voivat ilmoittautua sähköpostitse suoraan järjestäjille.

Kerro ilmottautuessasi kokemuksesi pyöräilystä ja Bike Parkista.

Viikonlopun aikataulu päivittyy pian!

Alle 15-vuotiaat osallistujat – olethan meihin suoraan yhteydessä ennen varauksen tekoa.

Heräsikö kysyttävää? Ole rohkeasti ja matalalla kynnyksellä yhteydessä tapahtuman järjestäjiin:

Veinalotta: veinalotta.terentjeff@isosyote.com
Sointu: sointu.makela@isosyote.com