MTB Rally Crank Up DH Cup & Gravity Cup

MTB Rally Gravity Cup Iso-Syöte Bike Parkissa
Iso-Syöte Bikeparkissa ajetaan lauantaina 8.7 Crank Up Downhill Cup:n toinen osakilpailu ja sunnuntaina 9.7 Gravity Cup pohjoinen osakisa 2/3. Lähde mukaan kisailemaan matalalla kynnyksellä! Lue lisää tapahtumasta alempaa.

Lisätietoa


Crank Up Downhill Cup:n toinen osakilpailu järjestetään Iso-Syöte Bike Parkissa 8.7.2022. Bike Park on tapahtuman aikana auki myös muille.

Crank Up Downhill Cup kilpailuissa on ajossa yksi rata, kisaformaatti mukailee virallista SM / MM tasollakin ajettavaa Downhill kilpailusarjaa, mutta on selkeästi harrastetason sarja niin radan vaikeusaseteen kuin osallistujasarjojenkin osalta.

Kisarata on selkeästi kauden “isoin” korkeuseroltaan ja pituudeltaan, suunnitelmien mukaisesti kisarata tulee lähtemään Iso-Syötteen huipulta päättyen hissin ala-aseman läheisyyteen, rata on ajallisesti 1.5 - 3 minuutin mittainen riippuen osallistujan jarrun käytöstä.

Rata sopii hyvin myös uusille harrastajille, haasteet kasvavat ajajan ajonopeuden lisääntyessä. Suunnitelma olisi hyödyntää osittain uutta TrailIt Oy 2022 kesällä rakentamaa Isoflow rataa, ratasuunnitelmista tarkempaa lisätietoa kesäkuussa 2023.

Sunnuntaina 9.7. ajetaan Iso-Syötteellä Gravity Cup Pohjoinen osakisa 2/3, joka soveltuu myös alamäkiajamisesta kiinnostuneille aloittelevimmille kuskeille. Gravity Cup on hauska enduromainen bike park kisa, johon voit osallistua myös pienemmällä kokemuksella!

Ilmottautuminen aukeaa noin kesäkuun alussa ja tapahtuman aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://www.mtbrally.com/

Tapahtuman järjestäjänä toimii MTB Rally.

Lisätietoa