Ikimuistoinen tilaisuus tunturissa

Suunnitteletko työyhteisösi seuraavaa kokousta tai virkistyspäivää? Onko mielessäsi koulutus tai seminaari, vai haluaisitko toteuttaa unohtumattomat asiakaspäivät? Anna meidän auttaa sinua järjestämään ikimuistoinen ja elämyksellinen tapahtuma! Meille on helppo tulla myös viettämään perhejuhlia, häitä tai muita tilaisuuksia upeisiin tunnelmiin Suomen eteläisimmälle tunturille.
 

Etsitkö sopivaa paikkaa kokoukselle, virkistyspäivälle tai seminaarille? Vai onko mielessäsi unohtumaton asiakastilaisuus tai kenties työhyvinvointitapahtuma? Autamme sinua järjestämään tarpeeseesi sopivan, ikimuistoisen ja elämyksellisen tapahtuman tunturissa.

Järjestämme myös upeimmat häät ja hauskimmat perhejuhlat yhdessä kanssasi, Suomen kauneimmassa ympäristössä. 

Iso-Syötteen palvelut, KIDE hotellin huoneet, Tovaglian ravintolapalvelut ja upean hirsisen Lumiareenan tilat yhdistyvät tunturin juurella vertaansa vailla olevaksi kokonaisuudeksi.

Myyntipalvelumme auttaa sinua suunnittelemaan tilaisuuden, joka vaikuttaa jokaisen vieraasi. Ole rohkeasti yhteydessä: kidehotel@isosyote.com tai 0201 476 474 tai jätä tarjouspyyntö.

 

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.