SHINDO® viikonloppuretriitti

Shindo-viikonloppu Iso-Syötteellä
Kaipaatko latautumista sekä mielekästä ja rentoa vastapainoa kiireen keskelle? Shindo on loistava menetelmä rentouttaa kehoa ja oloa, ja se sopii kaikenikäisille.
Osta

Lisätietoa

Kaipaatko latautumista sekä mielekästä ja rentoa vastapainoa kiireen keskelle? Shindo on loistava menetelmä rentouttaa kehoa ja oloa, ja se sopii kaikenikäisille. Siinä yksinkertaisten kehollisten harjoitusten, kuten venytysten ja painallusten, avulla karistetaan jännitystä ja kuormitusta ja rentoutetaan kroppaa.

13.-15.5.2022 järjestettävässä viikonlopun mittaisella Shindo-retriitillä karistamme jännityksiä ja kuormituksia yksinkertaisten kehollisten harjoitusten avulla. Tutustumme viikonlopun aikana niin perusharjoituksiin kuin siihen, miten rentoutumista voidaan edistää Shindon painallus- ja itsehoitotekniikoilla. Kaikki harjoitukset ja venytykset ovat yksinkertaisia, ja ne tehdään rauhassa kehoa kuunnellen.

SHINDO-viikonloppuun kuuluu yhteisiä, ohjattuja harjoitteita ja Shindo-tunteja, mutta aikaa jää myös muihin aktiviteetteihin, rentoutumiseen ja Iso-Syötteen luonnosta nauttimiseen. Yhteisen ohjelman lisäksi sinulla on mahdollisuus varata yksityinen, syvärentouttava Shindo-hoito lisämaksusta.

VIIKONLOPUN OHJELMA:

Pe 13.5.
Klo 16 Saapuminen ja kirjautuminen KIDE Hotelliin
Klo 19–20 Tapaaminen ja iltarentoutuminen

La 14.5.
Klo 8–10 Hotelliaamiainen
Klo 9:30–11:30 Shindo-tunti
Omaa aikaa nauttia Iso-Syötteen luonnosta ja alueen aktiviteeteista
Klo 18:30–20:30 Iltarentoutumista Shindon äärellä

Su 15.5.
Klo 8–10 Hotelliaamiainen
Klo 9:30-11:30 Shindo-tunti
Klo 12 Huoneiden luovutus

Hinnat:
210 € / hlö / 2 yötä 2 hengen huoneessa
265 € / hlö / 2 yötä 1 hengen huoneessa

Ilmoittaudu mukaan: kidehotel@isosyote.com
Lue tapahtumasta lisää: www.isosyote.fi/shindo-retriitit