Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

Hyppää irti arjesta! Tunturin kesä on vertaansa vailla.

Suomen eteläisin tunturi tarjoaa silmiä hivelevää kauneutta, yllättävän lähellä sinua!

Book here

Tutustu meihin ja varaa helposti verkosta!

Voit tarkistaa saatavuuden ja varata majoituksen & elämykset näppärästi yhdellä kertaa.

Iso-Syötteen kesä on lupaus seikkailuista ja yhteisestä ajasta. Löydä tunturin parhaat tarjoukset, retkikohteet ja aktiviteettivinkit alta. Varaa kotimaanloma, joka jää mieleen koko perheelle. 

Iso-Syötteen maastopyöräreitit ovat Suomen parhaimmistoa

Suomen parhaille maastopyöräreiteille

Maamme parhaiksikin kutsutut maastopyöräreitit löytyvät Iso-Syötteeltä. Nauti tunturista, vaaramaisemista, harjuista ja marjaisista soista, sekä kirkkaista vesistä.

Kesän kaunein lomakohde. Tunturi kutsuu pyöräilemään, hengittämään ja nauttimaan luonnonrauhan ja adrenaliinin täyttämistä lomapäivistä. 

Suomen eteläisin tunturi houkuttelee kesänviettoon. Kansallispuisto, kirkkaan järvet ja vaaramaiset, Bike Park ja maastopyöräreitit, uimarannat ja leikkipaikat, kattava ravintolatarjonta. Yhdessä vietetty aika kesäpäivien rauhassa. Niistä on loma Iso-Syötteellä tehty. 

Sopiiko Bike Park minulle?

Kuka voi ajaa Bike Parkissa?

Read more
Iso-Syöte Bike Parkissa noustaan ankkurihissillä.

Tunturin parhaat uimarannat

Kuumat kesäpäivät kutsuvat uimaan. Alueen uimarannoissa riittää valinnanvaraa.

Read more
Iso-Syötteen parhaat uimapaikat on helppo löytää
Kide hotelli kesälomakohde

KIDE Hotel by Iso-Syöte on aktiivisen lomailijan paras valinta!

 

Sijainti Iso-Syötteen sydämessä, palveluiden ääressä ja reittiverkoston solmukohdassa mahdollistaa rennon loman ilman turhia siirtymiä. Hotellin huoneista pääset suoraan pyörä- ja vaellusreiteille, sekä Iso-Syötteen Bike Parkkiin ja pyörävuokraamoon. 

Suomen eteläisin tunturi on yllättävän lähellä.

Autolla vain reilun puolentoista tunnin matka Oulusta tai 8 tunnin matka Helsingistä. Meille pääset myös helposti juna-auto/bussi- tai lento-auto/bussi- yhdistelmällä!

Youtube video image

Suomen eteläisin tunturi on aktiivisen lomailijan paras kohde! Iso-Syöte on tunnettu pyöräilijöiden mekkana- meiltä löydät Suomen parhaimmiksi kehutut maastopyöräreitit, 11 radan Bike Parkin harjoittelualueineen ja hienot maantie- ja gravel-reitit. Syötteen kansallispuisto kutsuu retkeilemään niin pyörällä kuin kävellenkin. Raikkaissa lammissa pulahdat uimaan, melot menemään, tai narraat kaloja. KIDE Hotel by Iso-Syöte on aktiivisen lomailijan ykkösvalinta majoitukseen!