Unelmiesi loma odottaa vain muutaman klikkauksen päässä

Book here

Seikkailijan hotelli pohjoisessa. Ymmärrämme, jos haluat viipyä pidempään!

Liikkumista luonnossa vuoden jokaisena päivänä

KIDE Hotel by Iso-Syöte sijaitsee paraatipaikalla, rinteiden juurella ja kaikkien palveluiden tuntumassa. KIDE on aktiivisen elämäntavan ja sujuvan perhelomailun yhdistävä hotelli, jossa lomailuasi tähdittää upea, hotellia ympäröivä luonto ja sen tarjoamat monipuoliset ja elämykselliset harrastusmahdollisuudet. 

Iso-Syötteellä nautit vauhdista ja rinteistä ympäri vuoden. Talvikausi kestää usein myöhäiseen kevääseen ja kun hissit on viimein suljettu ja monot ja vermeet varastoitu, on aika kaivaa alamäkipyörät esiin ja käynnistää hissit kesän hissipyöräilykaudelle, joka tarjoaa vauhtia ja elämyksiä pitkälle syksyyn asti. Iso-Syötteellä nautit myös revontulien loimusta, keskiyön auringosta, Suomen upeimmiksi kehutuista maastopyöräilyreiteistä, tykkylumipuista sekä ruskan koko kirjosta. Kivenheiton päässä hotellilta on myös kaunis Luppovesi, jossa kelpaa niin uida kuin suppaillakin lämpimien kesäpäivien ajanvietteeksi.

Hotellin keskeinen sijainti takaa helpon kulkemisen kaikkien alueen palveluiden välillä vaivattomasti, ilman autoa ja vain muutaman minuutin kävelymatkan vaivalla!

KIDE Hotel by Iso-Syöte

KIDE Hotelli on rakennettu Suomalaista puuta, moderneja ratkaisuja ja kestävää matkailua ajatellen. Jokaisesta hotellihuoneesta löytyy täysin varusteltu keittiö, jossa voi valmistaa minkä tahansa aterian aamupalasta illalliseen. Tilavasta kylpyhuoneesta löytyy kuivauskaappi, joka kuivaa ulkona touhutessa kastuneet vaatteet yhdessä hujauksessa. Sängyt ovat pehmeät ja mukavat nukkua, jokaiseen televisioon on liitetty myös Chromecast ja jokaisesta huoneesta löytyy myös tunturimaisemiin avautuva parveketasanne. Kaikista huoneista on näkymä joko hiihtokeskuksen rinteille tai luonnonmaisemiin Luppovedelle.

KIDE Hotellin kanssa samoista tiloista löytyy kuntosali, jonka käyttöoikeuden voi ostaa joko huonevarauksen yhteydestä tai jälkikäteen hotellin respasta. Hotellin saunat ovat avoinna päivittäin ja asiakkaiden vapaassa käytössä klo 18-21. Saunavuorot ovat yleisten aikojen ulkopuolella aina tilattavissa myös yksityiskäyttöön. Hotellista löytyy myös pesutupa.