USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET ja vastaukset

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi täältä, voit aina olla meihin yhteydessä!

Kide Huone kesällä

 

1. MONTAKO HENKEÄ MAHTUU MAJOITTUMAAN KIDE-HUONEESEEN?

Kaikissa hotellin KIDE-huoneissa on Unikulman tuplavuode, joka on helppo irroittaa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Lisäksi voit ostaa aikuiselle tai lapselle sopivan lisävuoteen tai 0-3 vuotiaalle lapselle matkasängyn. Huoneisiin mahtuu siis hyvin kolme henkilöä. Hotellistamme löytyy myös väliovellisia huoneita, joilla voi yhdistää kaksi samankokoista huonetta. 

 

KIDE - HUONE

Kaikissa Kide hotellihuoneissa on oma parveke.

 

2. MITÄ HUONEISTA LÖYTYY?

Kaikki helppoon lomailuun! Tutustu huoneisiin tarkemmin huoneet sivulla. Huoneistoissa on perusvarusteltu keittiö, kuivauskaappi ja televisio. Huoneissa ei ole saunaa, mutta käytössäsi on yleiset saunavuorot. Ilmoita saunomishalukkuudesta aina kyltillä ovessasi, energiaa säästääksemme lämmitämme saunat vain, kun saunojia on!

Kide hotelli sopii perheille

 

3. KUINKA CHECK-IN TOIMII?

Hotellin vastaanottoaulassa on check-in automaatti, jonka avulla luot nopeasti ja helposti itsellesi avainkortin. Hotellilla palvelee myös perinteinen vastaanotto. Avain alkaa toimia saapumispäivänä kello 16 ja lopettaa toimintansa lähtöpäivänä kello 10, ellei myöhäistä tai aikaista kirjautumista ole ostettu erikseen. Tunturilaakson Sviiteissa uloskirjautuminen on klo 12. Lähtiessäsi hotellista sinun ei tarvitse tehdä erillistä uloskirjautumista tai lähtöselvitystä. Voit tulla ja mennä omien aikataulujesi mukaan!

Vastaanoton aukioloajat

Hiihtokeskus Iso-Syöte ja KIDE Hotelli

 

4. ONKO HOTELLISSA PARKKIPAIKKOJA?

Kyllä, huonevaraukseen kuuluu yksi ilmainen, numeroitu parkkipaikka aivan hotellin vierestä. Voit myös halutessasi ostaa sähköpaikan auton talvilämmitystä varten.

LumiAreena

 

5. LÖYTYYKO HOTELLILTA SÄHKÖAUTON LATAUSPISTEITÄ?

KIDE Hotellin yhteydessä olevan LumiAreenan takaa löytyy kaksi sähköauton pikalatausasemaa. Auton lataaminen pisteillä onnistuu Virta-mobiilisovelluksen avulla.

KIDE Hotelli sijaitsee Iso-Syötteen rinteiden juurella.

 

6. MINULTA JÄI HOTELLIIN JOTAIN. KUINKA SAAN UNOHTUNEEN OMAISUUDEN TAKAISIN?

Voitte tiedustella unohtunutta omaisuutta ottamalla yhteyttä hotelliin. Mikäli unohtamanne omaisuus on löytynyt, ettekä voi sitä noutaa, postitamme sen teille mielellämme. Postitusmaksu on 30,00 euroa, mikä sisältää Postin postimaksun kotimaassa. Paketti saa olla mitoiltaan enintään 59 x 36 x 60 cm ja painoltaan enintään 25 kg. Postitamme löytötavaralähetyksiä noin kahden viikon välein. Olkaa ystävällisesti yhteydessä hotelliin lisätietoa varten (kidehotel@isosyote.com / 020 1476474).

KIDE Huone tunnelma

 

7. TARVITSEN APUA, JA VASTAANOTTO ON KIIINNI. MITÄ TEEN??

Voitte olla yhteydessä päivystysnumeroomme (puh. 020 1476474) vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella, mikäli teillä on ongelmia esimerkiksi huoneeseen pääsyn kanssa. Huomioittehan, että päivystyskäynnin hinta vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella on 100 € / käynti, mikäli syynä on esim. huoneeseen unohtunut/hukkunut avainkortti tai muu hotellin toiminnasta riippumaton syy.