Kaikki mitä tarvitset Bike Parkiin

 

Bike Parkista saa ehdottomasti eniten irti lajiin soveltuvilla välineillä: täysjoustomaastopyörällä ja oikeaoppisilla suojavarusteilla. Bike Park -paketti on paras valintasi, mikäli et omista omia välineitä tai haluat kokeilla hissipyöräilyä ensimmäistä kertaa.

Bike Park -paketti sisältää kaiken mitä tarvitset viettääksesi hauskan päivän Iso-Syöte Bike Parkissa! Pakettiin kuuluu alamäkiajoon tarkoitettu laadukas täysjousitettu maastopyörä, full-face kypärä, rintapanssari ja ajopaita, polvisuojat sekä hissilippu. Täysjoustomaastopyörä tekee ajosta selkeästi nautinnollisempaa ja suojat tuovat varmuutta ja turvallisuutta ajamiseen.

Bike Park -paketin voi valita kolmeksi tunniksi tai useammaksi päiväksi. Mikäli kokeilet hissipyöräilyä ensimmäistä kertaa, kolme tuntia riittää todennäköisesti hyvin. Iso-Syöte Bike Parkin reittivalikoimasta riittää kuitenkin ajettavaa useammaksi päiväksi, ja ajosta tulee yhä hauskempaa sitä mukaan kun reitit tulevat tutuksi.

 

Hinnasto

Vuokrauksen kesto Bike Park -paketti
3 tuntia 71 €
1 päivä 91 €
2 päivää 141 €
3 päivää 176 €
4 päivää 206 €
5 päivää 236 €

 

 

 

Bike Park -paketti sisältää:

 

  • Täysjoustomaastopyörän

  • Suojat (full-face kypärän, rintapanssarin ja polvisuojat)

  • Hissilipun

Osta Bike Park -paketti verkosta

 

Tällä hetkellä Bike Park -paketti on mahdollista varata netin kautta 3 tunniksi, joko aamupäiväksi (klo 10–13) tai iltapäiväksi (klo 14–17). Mikäli haluat paketin koko päiväksi tai useammaksi päiväksi, olethan yhteydessä meihin "Pyörien vuokrauslomakkeen" kautta. Täytäthän lomakkeeseen kaikki pyydetyt tiedot, jotta osaamme katsoa teille sopivat pyörät ja voimme olla yhteydessä teihin.

 

Varataksesi Bike Park -paketin verkosta toimi näin:

 

  1. Valitse ensin täysjoustomaastopyörä ja haluamasi vuokra-ajankohta (aamupäivä 3h tai iltapäivä 3h). Klikkaa "Lue lisää".
  2. Valitse varauskalenterista päivämäärä 3 tunnin vuokralle sekä pyörän koko. Lisätietoja pyörästä ja koosta saat klikkaamalla keltaisella näkyvää pyörän nimeä.
  3. Valitse valikosta Bike Park -paketti ja pakettien lukumäärä. Bike Park -paketti sisältää täysjoustomaastopyörän lisäksi suojat ja Bike Park -hissilipun. Paina sen jälkeen "Valitse"-painiketta siirtyäksesi ostoskoriin.
  4. Viimeistele ostoksesi verkkokaupassa ja maksa.
pyöräilyä kesällä

Hinnat kesä 2024

Bike Park -paketit (sis. hissilippu, täysjoustomaastopyörä, suojat ja kypärän).

 

Bike park -paketit Paketin hinta
3 tuntia 74 €
1 päivä 94 €
2 päivää 145 €
3 päivää 178 €
4 päivää 209 €
5 päivää 239 €