Täysjoustomaastopyörä iltapäivä 3h | Hiihtokeskus Iso-Syöte

Täysjoustomaastopyörä iltapäivä 3h | Hiihtokeskus Iso-Syöte
Täysjoustomaastopyörän vuokraus tai Bike Park -paketti iltapäiväksi 3h;
Vuokra-aika klo 14–17;
Vuokraus sisältää kypärän;
Bike Park -paketti sisältää täysjoustopyörän, suojat (full-face-kypärän, rintapanssarin ja polvisuojat) sekä hissilipun
Osta

Lisätietoa


TÄYSJOUSTOMAASTOPYÖRÄ ILTAPÄIVÄ 3H
Vuokra-aika klo 14–17
Vuokraus sisältää kypärän

tai

BIKE PARK -PAKETTI ILTAPÄIVÄ 3H
Vuokra-aika klo 14–17
Paketti sisältää täysjoustomaastopyörän, suojat (full-face-kypärän, rintapanssarin ja polvisuojat) sekä Bike Park -hissilipun

Täysjoustomaastopyörät ovat maastopyöriä, joista löytyy jousitus sekä edestä että takaa. Pyörät soveltuvat käytettäväksi sekä Iso-Syöte Bike Parkissa että kaikilla Syötteen maastopyöräreiteillä. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan täysjoustopyöriä Syötteen poluilla! Täysjoustomaastopyöriä on saatavilla neljässä eri koossa (S, M, L ja XL).

Tällä hetkellä pyöriä on mahdollista varata netin kautta 3 tunniksi, joko aamupäiväksi (klo 10–13) tai iltapäiväksi (klo 14–17). Nyt valittuna on iltapäivävuokra. Mikäli haluat vuokrata pyörän koko päiväksi tai useammaksi päiväksi, täytäthän sivuilla olevan "Pyörän vuokrauslomakkeen" tai olethan yhteydessä meihin suoraan sähköpostitse rinnetoimisto@isosyote.com.

Vuokrapyörät noudetaan aivan rinteiden juurella sijaitsevasta Hiihtokeskus Iso-Syötteen vuokraamosta. Vuokraamomme suljetaan klo 17, joten huolehdithan pyörän palautuksen ajallaan.

Osta

Loading...