Tule osaksi huippuporukkaa huikeiden harrastusmahdollisuuksien äärelle.

Haku talvikaudelle 2022–2023 on auki

 

Haemme Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy:lle innostavaan tiimiimme hiihtokeskustyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin ja työsuhteisiin. Haku on auki lähes ympäri vuoden ja otamme yhtyettä potentiaalisiin henkilöihin aina tarpeen tullen. Etsimme useaan erilaiseen työsuhteeseen henkilöitä. Meillä on töitä niin viikonlopputyöntekijöille kuin koko kaudeksikin. Haastattelut tapahtuvat joko paikan päällä Iso-Syötteellä tai Teamsin välityksellä. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta hiihtokeskusalalta ja perehdytämme kaikki työntekijät työtehtäviin. Palkkaus on hiihtokeskusalan TES:n mukainen.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä heidi.terentjeff@isosyote.com

Haku talvikaudelle 2023–2024 alkaa elo-syyskuussa.

 

Juuri tällä hetkellä emme hae uusia tekijöitä tunturiin, talvikauden työpaikkahaut 2023-2024 alkavat taas elo-syyskuussa. Kuulemme kuitenkin mielellämme huikeista tyypeistä ympäri vuoden, joten halutessasi voit jättää avoimen hakemuksen. Jos haet työharjoittelupaikkaa, ota yhteys suoraan heidi.terentjeff@isosyote.com.

Odotamme työntekijöiltämme:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä

  • Energistä ja reipasta asennetta työntekoon

  • Oma-aloitteisuutta ja sitoutuneisuutta

 

Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Energisen ja kehittyvän työyhteisön

  • Mahtavat harrastusmahdollisuudet

  • Henkilökuntaedut laskettelun ja liikunnan parissa

Aloitamme haun talvikaudelle 2023-2024 elo-syyskuussa.

 

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen tai hakea harjoittelupaikkaa alla olevan lomakkeen kautta.

Hae nyt! Lumiset maisemat odottavat sinua.

 

Täytä alla oleva hakemus ja tule osaksi innostavaa tiimiämme! Voit hakea useampaan työtehtävään yhdellä hakemuksella valitsemalla valikosta ne työtehtävät, joihin haluat hakea. Olemme yhteydessä hakijoihin mahdollisimman pian. Odotamme innolla hakemustasi!

* merkityt kentät ovat pakollisia

Syntymäaika *

Ajokortti *
Tarvitsetko majoituksen? *
Haen työtä *

Voin aloittaa työt *

Haemme nyt markkinointikoordinaattoria