TUNTURILAAKSON SVIITEISSÄ LUKSUS JA TUNTURILUONNON RAUHA YHDISTYVÄT UPEALLA TAVALLA

   

OMAA AIKAA TUNTURILUONNON SYLEILYSSÄ

Kuuru Tunturilaakso sviitit sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä KIDE Hotellista, omassa rauhassaan tunturiluonnon syleilyssä. Neljän sviitin yksikön kaikista huoneista avautuu upea suomaisema, joka tulvii vuoden ympäri sisään huoneiden lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Lämmitetystä lasikatosta avautuu esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle. Hiljaisuuden, suurten ikkunoiden ja lasikaton ansiosta voit kokea olevasi keskellä luonnon rauhaa mukavasti sängyllä makoillen. Sviittien kalusteissa ja varusteissa on suosittu laadukkaita kotimaisia tuotteita. Sviittimajoitukseen kuuluu aina herkullinen aamiainen KIDE Hotellin ravintolassa. Lisäksi sähköpaikat, kahvi, tee ja kaakao sisältyvät hintaan.. 

   

kuuru tunturilaakso kesä huone

SVIITIN MUKAVUUDET

Sviiteistä löytyy mukava Familonin parivuode laadukkaine petivaatteineen. Lisäksi huoneista löytyy kylpyhuone, minikeittiö, taulutelevisio, lattialämmitys ja ilmastointi. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, wc sekä lavuaari vesipisteellä. Minikeittiö on varustettu liedellä, mikroaaltouunilla, kahvinkeittimellä, vedenkeittimellä, leivänpaahtimella, tiskialtaalla, hanalla, kattavalla 2-4 henkilön astiastolla ja ruuanlaittovälineillä.

 

Vietä joulu takkatulen ääressä Iso-Syötteen KIDE Hotellissa

KIDE HOTELLIN PALVELUT KÄYTÖSSÄSI

KIDE Hotellin tiloissa nautit maukkaan aamiaisen ja sviitissä majoittuessasi saat käyttöösi myös muut KIDE Hotellin palvelut, kuten saunaosaston sen aukioloaikoina (saunat lämmitetään pyynnöstä). Kuntosali on sviitin asukkaiden käytettävissä lisämaksusta. Sviittien sisäänkirjautuminen alkaa noin klo 16 (ajassa voi olla pientä viipymää) ja uloskirjautuminen on klo 12.