TUNTURILAAKSON SVIITEISSÄ LUKSUS JA TUNTURILUONNON RAUHA YHDISTYVÄT UPEALLA TAVALLA

   

OMAA AIKAA TUNTURILUONNON SYLEILYSSÄ

Kuuru Tunturilaakso sviitit sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä KIDE Hotellista, omassa rauhassaan tunturiluonnon syleilyssä. Neljän sviitin yksikön kaikista huoneista avautuu upea tunturimainen suomaisema. Upea maisema tulvii sisään vuoden ympäri huoneiden lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Lämmitetystä lasikatosta avautuu esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle. Hiljaisuuden, suurten ikkunoiden ja lasikaton ansiosta voit kokea olevasi keskellä luonnon rauhaa mukavasti sängyllä makoillen. Sviittien kalusteissa ja varusteissa on suosittu laadukkaita kotimaisia tuotteita. Sviittimajoitukseen kuuluu aina herkullinen aamiainen KIDE Hotellin ravintolassa. Lisäksi sähköpaikat, kahvi, tee ja kaakao sisältyvät hintaan.

   

kuuru tunturilaakso kesä huone

SVIITIN MUKAVUUDET

 

Sviiteistä löytyy mukava Familonin parivuode laadukkaine petivaatteineen. Lisäksi huoneista löytyy kylpyhuone, minikeittiö, taulutelevisio, lattialämmitys ja ilmastointi. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, wc sekä lavuaari vesipisteellä. Minikeittiö on varustettu liedellä, mikroaaltouunilla, kahvinkeittimellä, vedenkeittimellä, leivänpaahtimella, tiskialtaalla, hanalla, kattavalla 2-4 henkilön astiastolla ja ruuanlaittovälineillä.
Kahvi, tee ja kaakao kuuluvat hintaan. 
Talvella sviittien asukkaiden käytössä on potkukelkat. Kelkalla pääset näppärästi Kide hotellille, markettiin ja alueen ravintoloihin. 

 

Sviittien kota

TUNNELMALLINEN KOTA SVIITTIEN ASUKKAIDEN KÄYTÖSSÄ 

 

Ihastuttavassa grillikodassa kelpaa rentoutua yhdessä ulkoilun päätteeksi. Kota tarjoaa sekä mukavuutta, että ylellisyyttä. Nauti eväistä, vietä aikaa ystäviesi kanssa tai vain rentoudu tulen loimussa. Kaikilla Tunturilaakson sviittien asiakkailla on vapaa pääsy grillikotaan. 

Vietä joulu takkatulen ääressä Iso-Syötteen KIDE Hotellissa

KIDE HOTELLIN PALVELUT KÄYTÖSSÄSI

 

KIDE Hotellin tiloissa nautit maukkaan aamiaisen ja sviitissä majoittuessasi saat käyttöösi myös muut KIDE Hotellin palvelut, kuten saunaosaston sen aukioloaikoina (saunat lämmitetään pyynnöstä). Kuntosali on sviitin asukkaiden käytettävissä lisämaksusta. Sviittien sisäänkirjautuminen alkaa klo 16 ja uloskirjautuminen on klo 12, vastaanoton aukioloajat voit tarkistaa täältä.

KUVAGALLERIA