Kokous, kick-off, seminaari, koulutuspäivä. Suomen eteläisin tunturi tarjoaa elämykselliset tapahtumat – yllättävän lähellä.

 

Tunnelmallinen KIDE Hotelli, hotellin yhteydessä toimivan ravintola Bistoria sekä uusi hirsinen LumiAreena yhdistyvät Iso-Syötteen juurella upeaksi kokonaisuudeksi, joka sopii erinomaisesti kokousten, kick-offien, workshopien ja koulutuspäivien viettoon. Oulusta alle 2 tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Iso-Syöte tarjoaa uudenlaisen, elämyksellisen ympäristön kokousten ja yritystapahtumien järjestämiseen.

Aloita kokouspäivä maistuvalla aamiaisella, joka auttaa keskittymään päivän teemaan. Kokouspäivän energiatasoja ylläpitää koko päivän tarjolla oleva kahvi ja tee, herkullinen buffet-lounas sekä iltapäivän kahvitteluhetki pienen purtavan kera. Virallisen osuuden jälkeen on mukava tuulettaa ajatuksia ja nostattaa ryhmähenkeä erilaisten luontoaktiviteettien kautta ja päivän päätteeksi rentoutua saunassa ennen pehmeisiin hotellivuoteisiin käpertymistä.

Tutustu esimerkkipaketteihimme alempaa ja jätä tarjouspyyntö, niin suunnitellaan yhdessä teidän näköinen tapahtuma!

Talvinen kokouspaketti

Alkaen 108 € / hlö

 

Vietä kokouspäivä Iso-Syötteen upeissa tunturimaisemissa talvisten aktiviteettien parissa. Kokoustamisen ohessa on hyvä virkistäytyä ja nostattaa yhteishenkeä lasketellen, lumikenkäillen tai hiihtäen. Välineiden vuokrauksen lisäksi järjestämme myös ohjattuja aktiviteetteja, kuten hiihdonopetusta, fatbikesafareita, lumikenkävaelluksia sekä erilaisia lumisia ryhmäytymisaktiviteetteja. Kauttamme on myös varattavissa  moottorikelkka- ja huskysafareita.

Esimerkkipaketti sisältää:

 • Kokoustila ja -järjestelyt päiväksi klo 8:00–16:00
 • 1 yön majoitus KIDE Hotellissa
 • Aamiaiset (tulo- ja lähtöpäivänä)
 • Buffet-lounas ravintola Bistoriassa
 • KIDE Coffee break (kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa)
 • Kokouksen ajan kahvia ja teetä tarjolla ravintolassa
 • Saunominen hotellin yleisellä saunavuorolla

Hinnat alkaen:

108 € / hlö / 2hh

158 € / hlö / 1hh

Hinnat on laskettu 10-20 hengen kokouksien mukaan. Kokouspaketin vähimmäishenkilömäärä on 4. Lisäpalveluna pakettiin voidaan lisätä aktiviteetteja, yksityinen saunavuoro sekä suurempi kokoustila, LumiAreena.

Jätä tarjouspyyntö, niin suunnitellaan yhdessä!

 

Jätä tarjouspyyntö

Kesän ja syksyn kokouspaketit

Alkaen 98 € / hlö

 

Kesä ja sulanmaan aika Iso-Syötteellä tarjoaa loistavat puitteet kokouspäivien viettoon ja harrastamiseen. Syötteen kansallispuiston kuvankauniit maisemat kesällä ja ruska-aikaan kutsuvat maastopyöräilemään ja retkeilemään kokoustamisen lomassa. Kesän ja syksyn suosikkiryhmäaktiviteetteja ovat pyöräily, patikointi ja Bike Park -ohjaukset. Pyörien ja varusteiden vuokrauksen lisäksi järjestämme yrityksille ja ryhmille ohjattuja maastopyöräilyretkiä sekä ryhmähenkeä nostattavia tiimiaktiviteetteja. Varattavissa on myös melontaretkiä ja river tubingia.

Esimerkkipaketti sisältää:

 • Kokoustila ja -järjestelyt päiväksi klo 8:00–16:00
 • 1 yön majoitus KIDE Hotellissa
 • Aamiaiset (tulo- ja lähtöpäivänä)
 • Buffet-lounas ravintola Bistoriassa
 • KIDE Coffee break (kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa)
 • Kokouksen ajan kahvia ja teetä tarjolla ravintolassa
 • Saunominen hotellin yleisellä saunavuorolla

Hinnat alkaen:

98 € / hlö / 2hh

138 € / hlö / 1hh

Hinnat on laskettu 10-20 hengen kokouksien mukaan. Kokouspaketin vähimmäishenkilömäärä on 4. Lisäpalveluna pakettiin voidaan lisätä aktiviteetteja, yksityinen saunavuoro sekä suurempi kokoustila, LumiAreena.

Jätä tarjouspyyntö, niin suunnitellaan yhdessä!

 

Jätä tarjouspyyntö

Kokoukset tunturissa

Alkaen 38 € / hlö

Meillä järjestät pienemmät, alle 20 henkilön kokoukset omassa tunnelmallisessa kokoustilassa tai suuremmat, jopa 200 henkilön seminaarit upeassa ja ainutkertaisessa ympäristössä LumiAreenalla. Iso-Syötteen upouusi keskus tarjoaa upeat tapahtuma- ja kokouspuitteet tunturin parhaalla paikalla. Lisäksi paketoimme mielellämme kokouksen tai tapahtuman yhteyteen erilaisia tunturiaktiviteetteja ja illanviettoa.

Alkaen hinta sisältää kokoustilan puoleksipäiväksi enintään 20 henkilölle, herkullisen buffet-lounaan sekä joko aamiaisen tai iltapäiväkahvitteluhetken pienen purtavan kera. Lisäksi kahvia ja teetä on tarjolla ravintolassa kokoustamisen ajan. Catering-puolen hoitaa hotelliravintolamme, Bistoria. Kysy myös ohjatuista aktiviteeteista, vuokravälineistä ja kuljetuksista tunturiin.

Katso alta lisätietoja muista ryhmätuotteista! 

Iso-Syöte tarjoaa tämän ja paljon muuta ryhmille. Häät, polttarit tai asiakaspäivät - meiltä löytyy vaihtoehtoja.

Työhyvinvointi-, virkistys- ja asiakaspäivät

 

Järjestä kanssamme unohtumattomat virkistyspäivät juuri tarpeidesi mukaan räätälöitynä! Majoittuminen upeassa hotellissamme ja monipuolinen valikoima aktiviteetteja takaavat onnistuneet virkistyspäivät. Mahdollisuuksia on laskettelusta ja maastopyöräilystä yhteiseen ohjattuun toimintaan rinteessä tai luonnossa. Illan kruunaa saunominen ja illanvietto ravintola Bistoriassa. Me teemme kaikki järjestelyt, jotta te voitte keskittyä olennaiseen!

 

Polttarit, hää-ja perhejuhlat

 

Tunturiluonnon keskellä on upea mahdollisuus juhlistaa ikimuistoisia hetkiä läheisten kanssa. Häät, polttarit ja juhlat saavat täydellisen ympäristön hotellikokonaisuudessamme. KIDE Hotellin huoneet, hotelliravintolan palvelut ja hirsisen Lumiareenan tilat yhdistyvät kauniiksi kokonaisuudeksi Iso-Syötteen juurella. Jokaisesta tilasta pääset kulkemaan toiseen sisätilojen kautta, joten juhlat sujuvat vaivattomasti samassa tilassa. Polttariporukoiden ja juhlien aktiviteetit löytyvät luonnollisesti Iso-Syötteen rinteiltä, Syötteen kansallispuistosta ja tiloja ympäröivästä tunturiluonnosta. Autamme mielellämme räätälöimään teidän porukallenne sopivan kokonaisuuden.

Tilat Ryhmille

 

KIDE Hotellin upea hirsinen LumiAreena tarjoaa ihanteelliset puitteet ryhmätilaisuuksille jopa 500 hengelle. Tilassa voidaan järjestää bändiesityksiä, kokouksia ja liikuntatapahtumia. Moderni tila taipuu monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin ja liikuntatapahtumiin, kiitos loistavan akustiikkansa ja vaihdettavan mattovaihtoehdon. Sijaitsemme lähellä Oulua, mikä tekee tilojemme saavutettavuudesta vaivatonta.

Lisäksi KIDE Hotellin yhteydestä löytyy pienempi, kotoisa ja avara kokoustila, joka soveltuu noin 10 hengen tilaisuuksille. Tämä tila tarjoaa upean näköalan kauniille Luppovedelle, luoden miellyttävän ilmapiirin kokouksiin ja eri kokoisiin tilaisuuksiin.

Hauskat aktiviteetit ryhmille - useimmat aktiviteeteista saatavilla ympäri vuoden!

Ruska maastopyöräily Iso-Syötteellä

Valitse hauska aktiviteetti, jotka voit kaikki varata tapahtumaasi myyntipalvelumme kautta.

 

E-Fatbikesafari Syötteen kansallispuistoon

 

Safarilla pääset kokemaan Iso-Syötteen talvista luontoa vauhdikkaasti sähköpyörän selästä. Kesto noin 100min.

Aktiviteettia järjestää: Hiihtokeskus Iso-Syöte

 

Moottorikelkkasafari Syötteen maisemissa

Vauhdin hurmaa Syötteen kelkkareiteillä!

Kesto noin 2h.

Aktiviteettia järjestää: Syöte Rent ja Safaris

 

Tunturin valloitus-tiimiaktiviteetti

Tunturin valloituksessa kierretään 6 eri suorituspaikkaa(ulkona) ja tehdään yhdessä hauskoja tehtäviä. Tavoitteena tiimihengen kehittäminen, hauskanpito ja toisiinsa tutustuminen. Kesto noin 90 min.

Aktiviteettia järjestää: Hiihtokeskus Iso-Syöte

Kide Otel offers husky safaries through our partners

Löydä onnesi Syötteen sydämestä

Kehon ja mielen hemmottelua. Vaellus, jonka tarkoituksena pysähtyä hetkeen, miettiä onnellisuutta ja nauttia ympäröivästä luonnosta, sen äänistä ja hiljaisuudesta. Vaellukseen kuuluu myös tulien tekeminen porukalla, nokipannukahvit ja purtavaa Teerivaaran kodalla. 

Aktiviteettia järjestää: Hetken Matka

 

Porojoogaa

Hauska aktiviteetti poroaidassa Iinattijärvellä – joogaa ja rentoutumista, keskiössä on luontoyhteys ja rauhoittuminen ilman suorittamista. Itsessään jooga kestää 30-45min, lisäksi ohjelmaan kuuluu lämmintä juomaa ja poroihin tutustumista. Ohjelman kesto noin 90min.

Aktiviteettia järjestää: SusiRaja Oy

 

Jooga, kehonhuolto, mindfullness / äänimaljarentoutus / sointukylpy

Lumiareenalla ryhmän toiveiden mukaan, kokeneen vetäjän opastuksella. Kesto n. 60 min.

Aktiviteettia järjestää: SusiRaja Oy

 

Huskysafari Syötteen maisemissa 

Aktiviteettia järjestää: Syötteen Eräpalvelut

Peruutusehdot

Varauksen minimiosallistujamäärä pitää vahvistaa 14 päivää ennen tapahtuman alkua.

Yhteydenottolomake

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.