Suomen eteläisin tunturi on yllättävän lähellä!

Etäisyydet:

Helsinki: 746 km
Oulu: 142 km
Kuusamo: 97 km
Jyväskylä: 478 km
Rovaniemi: 162 km

🚂 Lähin juna-asema on Oulussa! Pääset Oulusta jatkamaan Iso-Syötteelle esimerkiksi bussilla. Tarkista bussiaikataulut täältä.
✈️ Lentämällä pääset Ouluun, Rovaniemelle ja Kuusamoon. Oulun lentokentältä on suora bussiyhteys Iso-Syötteelle joka torstai, perjantai ja sunnuntai.
🚌 Löydät kaikki ajankohtaiset bussivuorot matkahuollon sivuilta ja lisää tietoa kaukoliikenteestä sekä myös aluebussista syote.fi -sivuilta täältä.
🚗 Saavuitko junalla tai lentäen, mutta jatkoyhteydet eivät sovi aikatauluusi? Tai haluatko muuten vain liikkua omilla ehdoillasi? Vuokraa auto täältä.

Iso-Syötteellä liikut vaivattomasti myös ilman autoa. Välinevuokraamo, rinteet, kauppa, kelkkavuokraamo, ravintolat ja lukuisat muut alueen palvelut sijaitsevat rinnealueella tai sen välittömässä läheisyydessä, jonka ansiosta pääset kaikkialle muutamassa minuutissa joko kävellen, hiihtäen tai laskien! 

Etsi matkoja

 
 

Bussilla Iso-Syötteelle

Iso-Syötteelle on päivittäiset linja-autoyhteydet Oulusta. Kuusamosta ja Rovaniemeltä kulkee Pudasjärvelle päivittäin useita linja-autovuoroja, joista loppumatka on kätevä jatkaa esimerkiksi taksilla. Alueen taksipalveluiden suorat puhelinnumerot löydät täältä.
 

Varaa bussi

Junalla Ouluun

Tulitpa sitten mistä tahansa, pääset aina junalla Ouluun tai Rovaniemelle! Oulusta kulkee rautatieaseman välittömästä läheisyydestä suora bussiyhteys Iso-Syötteelle talvikaudella päivittäin. Rovaniemeltä pääset bussilla Pudasjärvelle, josta matkaa voi jatkaa esimerkiksi taksilla. Alueen taksipalveluiden suorat puhelinnumerot löydät täältä.
 

Varaa junamatka

Lentämällä Ouluun ja Kuusamoon

Lentämällä matkustat pääkaupunkiseudulta Iso-Syötteen lähiseudulle vain muutamassa tunnissa! Oulun lentokentältä kulkee suora bussiyhteys Iso-Syötteelle torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin ja Kuusamosta pääset bussilla päivittäin Pudasjärvelle, josta loppumatka jatkuu helposti esimerkiksi taksilla tai vuokra-autolla. Pääset lentämällä myös Kemiin ja Rovaniemelle. Rovaniemeltä kulkee päivittäin bussi Pudasjärvelle, josta Iso-Syötteelle saapuminen onnistuu helposti esimerkiksi taksilla.
 

Varaa lento Finnair  Varaa lento Norwegian

Autolla

Suomen eteläisimmälle tunturille ajaa Oulusta vajaassa kahdessa tunnissa. Aja valtatie 20 kohti Kuusamoa, kunnes opasteet ohjaavat sinut kääntymään Suomen eteläisimmälle tunturialueelle. Kuusamosta Iso-Syötteelle ajaa reilussa tunnissa, valtatie 20:tä kohti Oulua, kunnes opasteet ohjaavat sinut kääntymään.

Etsitkö vuokra-autoa?
 

Vuokraa auto

Syötteen aluebussi

Syötteen Aluebussi operoi talvikaudella 2021-2022. Yhden matkan hinta 2 €/hlö. Vain käteismaksu.

Aikataulu:

Päivittäin
24.12.2021-8.1.2022
21.2.-12.3.2022
15.-17.4.2022 

Ma-La
10.1.-20.2.2022
14.3.-31.3.2022 

Lauantaisin
1.4-14.4.2022

 

Reitti, pysäkit ja aikataulu