Pyörävuokraamo Iso-Syötteen keskeisimmällä paikalla, eturinteiden ala-asemalla.

Meiltä löydät pyörät niin maastoon kuin Bike Parkiin: fatbiket, sähköpyörät ja täysjoustomaastopyörät.

Asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua pyörien valinnassa.

Iso-Syötteen pyörävuokraamo

 

Pyörävuokraamomme sijaitsee Iso-Syötteen paraatipaikalla, aivan eturinteiden juurella Bike Parkin hissin vieressä. Samasta osoitteesta löydät talvisin myös lasketteluvälineet. Vuokraamoltamme onkin helppo ja nopea pääsy alueen maastopyöräilyreiteille ja Bike Parkiin! Valikoimastamme löytyvät pyörät kaikkiin tarpeisiin; olitpa sitten suuntaamassa maastoon, Bike Parkiin tai ihan muuten vain tutkimaan aluetta. Vuokraamme leveärenkaisia fatbikeja, sähköavusteisia e-fatbikeja sekä täysjoustomaastopyöriä. Meiltä löytyy pyöriä myös juniorikoossa! Lisäksi vuokraamme suojavarusteita, kuten kypäriä, polvisuojia ja suojapanssareita. Vuokraamossamme toimii myös pienimuotoinen varaosa- ja varustemyymälä.

Suosittelemme vuokraamaan pyörät ennakkoon netistä suuren kysynnän vuoksi.

 

Vuokraa pyörät netistä

Maastopyöräilyyn sopivat pyörät

Fatbiket eli läskipyörät ovat paksuilla renkailla varustettuja maastopyöriä, joilla on kevyt ja helppo liikkua myös vaikeakulkuisessa maastossa. Fatbikeja löytyy kolmessa eri aikuisten koossa (S, M ja L) sekä lasten koossa. 

E-fatbiket eli sähköavusteiset läskipyörät ovat kuin tavallisia läskipyöriä, mutta niillä kulkeminen onnistuu vieläkin leppoisammin sähköavustuksen ansiosta. Kovan polkemisen sijaan voit keskittyä vaikka maisemien ihailuun! Sähköpyöriä on saatavissa kolmessa aikuisten koossa.

Täysjoustomaastopyörät ovat maastopyöriä, joista löytyy jousitus sekä edestä että takaa. Pyörät soveltuvat käytettäväksi sekä Iso-Syöte Bike Parkissa että kaikilla Syötteen maastopyöräreiteillä. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan täysjoustopyöriä Syötteen poluilla!

 

Bike Parkiin soveltuvat pyörät

Täysjoustomaastopyörät sopivat hissipyöräilyyn parhaiten niiden joustavuuden ansiosta. Nimensä mukaisesti täysjoustopyörissä on jousitus sekä pyörän etu- että takaosassa, mikä mahdollistaa sen ketterän käytön alamäessä ja vaihtelevassa maastossa.

Vuokrapyörämme

 

Fatbiket:

 Trek Farley 5 
 Nishiki Durango 24'' (alle 150cm kuskeille)

Sähköfatbiket:

 Tunturi e-Max
 Rock Machine Avalanche

Täysjoustomaastopyörät:

 Specialized Status Mullet
 Specialized Stumpjumper Comp 29er
 Trek Remedy 8 27.5
 Trek Slash 7 29

Lasten pyörät:

 Trek Roscoe 24'' (alle 150 cm kuskeille)
 Cannondale Cujo 20
 Nishiki Durango 24'' (alle 150cm kuskeille)
 Trek Kickers (noin 80–100 cm kuskeille)

Vuokrahinnasto 2.5.2024 alkaen

 

Pyörät

Vuokrauksen kesto Fatbike e-fatbike (sähkö) Täysjoustomaastopyörä Bike Park -paketti   (sis. suojat) Lasten pyörät
3 tuntia 37 € 45 € 42 € 74 € 35 €
1 päivä 42 € 70 € 52 € 94 € 40 €
2 päivää 77 € 120 € 87 € 145 € 75 €
3 päivää Lisäpäivä + 35 € Lisäpäivä + 45 € Lisäpäivä + 35 € 178 € Lisäpäivä + 35 €
4 päivää  Lisäpäivä + 35 € Lisäpäivä + 45 € Lisäpäivä + 35 € 209 € Lisäpäivä + 35 €
5 päivää Lisäpäivä + 35 € Lisäpäivä + 45 € Lisäpäivä + 35 € 239 € Lisäpäivä + 35 €

 

Suojat

Vuokrauksen kesto Polkkarit Kypärä Rintapanssari Paketti
3 tuntia 10 € 10 € 15 € 25 €
1 päivä 12 € 12 € 20 € 30 €
Lisäpäivät + 10 € + 10 € + 15 € + 20 €

 

Voit myös maksaa vuokrapyörät ja -välineet kunto-, liikunta-, ja kulttuurieduilla paikan päällä vuokraamossamme. Otamme vastaan maksuja Smartumilla, e-passilla, Tyky-seteleillä, Eazybreakilla, Ticket-korteilla sekä Virikeseteleillä. Kaikki edellä mainitut edut ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa ainoastaan omat varusteet.

Vuokraa pyörät

Pyörien vuokraus verkosta mahdollista taas kesäkuussa 2024. :) 

Tällä hetkellä pyöriä on mahdollista varata netin kautta 3 tunniksi, joko aamupäiväksi (klo 10–13) tai iltapäiväksi (klo 14–17). Mikäli haluat vuokrata pyörän koko päiväksi tai useammaksi päiväksi, olethan yhteydessä meihin sivun lopussa olevan "Pyörien vuokrauslomakkeen" kautta. Myös lasten pyörien vuokraus tapahtuu lomakkeen kautta. Täytäthän lomakkeeseen kaikki pyydetyt tiedot, jotta osaamme katsoa teille sopivat pyörät ja voimme olla teihin yhteydessä.

 

Varataksesi netistä toimi näin:

 

  1. Valitse haluamasi pyörä (fatbike, sähköinen e-fatbike tai täysjoustomaastopyörä) ja ajankohta pyörävuokralle (aamupäivä tai iltapäivä). Klikkaa "Lue lisää".
  2. Valitse varauskalenterista päivä ja pyörän koko. Lisätietoja pyörästä ja koosta saat klikkaamalla keltaisella näkyvää pyörän nimeä.
  3. Valitse sitten haluttujen vuokrapyörien lukumäärä. Tässä vaiheessa täysjoustomaastopyörää varatessasi voit myös valita Bike Park -paketin, joka sisältää pyörän lisäksi suojat ja Bike Park -hissilipun, tai Bike Park -ohjauksen (sis. Bike Park -paketti + ohjaus). Paina sen jälkeen "Valitse"-painiketta siirtyäksesi ostoskoriin.
  4. Viimeistele ostoksesi verkkokaupassa ja maksa.

 

Pyörien vuokrauslomake (päivävuokrat ja lasten pyörät)

 

Tällä hetkellä pyörien vuokraus verkkokauppamme kautta onnistuu ainoastaan 3 tunniksi. Mikäli haluat vuokrata pyörät yhdeksi tai useammaksi päiväksi, onnistuu se täyttämällä pyörien vuokrauslomakkeen. Myös lasten pyörien varaus tapahtuu lomakkeen kautta. Lomakkeen lähettämisen jälkeen tarkistamme vapaiden pyörien tilanteen ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten. Mikäli pyöriä on vapaana kyseiselle ajankohdalle, varaamme ne sinulle välittömästi käsiteltyämme lomakkeesi. Lähetäthän siis lomakkeen mikäli haluat tehdä varauksen. Muissa tiedusteluissa otathan yhteyttä rinnetoimisto@isosyote.com tai 0201476471. Huomaathan, että pyörät ovat varattuna vasta kun olemme lähettäneet sinulle varausvahvistuksen.

Vuokrausehdot

 

Vuokrattu pyörä tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se on ollut vuokralle annettaessa. Vuokraaja on vastuussa pyörästä koko vuokra-ajan, kunnes se on luovutettu takaisin Iso-Syötteen vuokraamoon. Pyörää ei saa luovuttaa toisen henkilön haltuun eikä viedä Suomen rajojen ulkopuolelle. Vuokraaja palauttaa pyörän Hiihtokeskus Iso-Syötteen vuokraamoon sopimuksessa ilmoitettuna aikana ja päivänä. Myöhästyneestä palautuksesta peritään 20 € suuruinen summa + 10 € lisätunti fatbikeista ja täysjoustomaastopyöristä ja + 20 € sähköisistä e-fatbikeista.

Jos pyörälle aiheutuu vahinkoa, on vuokraaja korvausvelvollinen oheisen hinnaston mukaisesti. Myymme vuokrapyöriin kuluturvaa 10 € / päivä. Kuluturva korvaa pyörälle mahdollisesti sattuvat vauriot, poislukien runko- tai sähkömoottorivauriot.

Pyörävuokrauksen voi perua veloituksetta 48 tuntia ennen varauksen alkua.

Runko: 1 000€
Etuiskarit: 600€
Takaiskarit: 300€
Jarrukahvat: 50€
Takavaihtaja: 200€
Kammet: 100€
Polkimet: 50€
Satula: 50€
Satulatolppa: 250€
Akku: 500€
Sähkömoottori: 500€

Sopimusehdot

 

 Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry ja kuluttaja-asiamies ovat sopineet seuraavista välinevuokraamoiden sopimusehdoista:

  1. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokravälineiden katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon käyvän arvon mukaan, ellei hän kykene osoittamaan huolehtineensa vuokravälineistä huolellisesti.
  2. Vuokraajan tulee ilmoittaa Iso-Syöte Bike Parkille viipymättä pyörän katoamisesta tai pyörälle aiheutuneesta vahingosta.
  3. Vuokraajan tulee huolehtia vuokrapyörästä sekä toimia varovaisesti ja huolellisesti.
  4. Vuokraajan tulee noudattaa Suomessa voimassaolevia liikennesääntöjä.
  5. Vuokraaja vuokraa ja ajaa pyörällä omalla vastuullaan ja hänen tulee huolehtia itse omista voimassaolevista vakuutuksistaan.
  6. Mikäli pyörä katoaa tai se varastetaan, vuokraaja on velvollinen korvaamaan Iso-Syöte Bike Parkille vastaavan pyörän hankintahinnan.

Lisäksi mikäli pyörä rikkoutuu, älä jätä pyörää. Jos pyörän rikkoutuminen aiheutuu käytöstä, on vuokraajan vastuulla palauttaa pyörä vuokraamolle. Jos rikkoutumisen syynä on pyörän osan kuluminen, otathan yhteyttä meihin, jotta voimme järjestää tilalle toisen pyörän.

Huom! Emme nouda reitille hajonneita pyöriä. Jos jotain vikaa ilmenee, palaathan viipymättä vuokraamolle ja kerrot meille havaitsemistasi vioista/puutteista.