Täysjoustomaastopyörä aamupäivä 3h | Hiihtokeskus Iso-Syöte

Täysjoustomaastopyörä aamupäivä 3h | Hiihtokeskus Iso-Syöte
Täysjoustomaastopyörän vuokraus / Bike Park -paketti aamupäiväksi 3h / Bike Park -ohjaus;
Vuokra-aika klo 10–13;
Vuokraus sisältää kypärän;
Bike Park -paketti sisältää täysjoustopyörän, suojat sekä hissilipun;
Bike Park -ohjaukseen kuuluu ohjaus + paketti

Lisätietoa


TÄYSJOUSTOMAASTOPYÖRÄ AAMUPÄIVÄ 3H
Vuokra-aika klo 10–13
Vuokraus sisältää kypärän

tai

BIKE PARK -PAKETTI AAMUPÄIVÄ 3H
Vuokra-aika klo 10–13
Paketti sisältää täysjoustomaastopyörän, suojat (full-face-kypärän, rintapanssarin ja polvisuojat) sekä Bike Park -hissilipun

Täysjoustomaastopyörät ovat maastopyöriä, joista löytyy jousitus sekä edestä että takaa. Pyörät soveltuvat käytettäväksi sekä Iso-Syöte Bike Parkissa että kaikilla Syötteen maastopyöräreiteillä. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan täysjoustopyöriä Syötteen poluilla! Täysjoustomaastopyöriä on saatavilla neljässä eri koossa (S, M, L ja XL).

Tällä hetkellä pyöriä on mahdollista varata netin kautta 3 tunniksi, joko aamupäiväksi (klo 10–13) tai iltapäiväksi (klo 14–17). Nyt valittuna on aamupäivävuokra. Mikäli haluat vuokrata pyörän koko päiväksi tai useammaksi päiväksi, täytäthän sivuilla olevan "Pyörien vuokrauslomakkeen" tai olethan yhteydessä meihin suoraan sähköpostitse rinnetoimisto@isosyote.com.

Vuokrapyörät noudetaan aivan rinteiden juurella sijaitsevasta Hiihtokeskus Iso-Syötteen vuokraamosta. Vuokraamomme aukeaa joka päivä klo 9:30. Noudathan pyörän ajoissa vuokra-ajan alkaessa ja huolehdit palautuksen ajallaan.