Vuokrausehdot

 

Vuokrattu pyörä tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se on ollut vuokralle annettaessa. Vuokraaja on vastuussa pyörästä koko vuokra-ajan, kunnes se on luovutettu takaisin Iso-Syötteen vuokraamoon. Pyörää ei saa luovuttaa toisen henkilön haltuun eikä viedä Suomen rajojen ulkopuolelle. Vuokraaja palauttaa pyörän Hiihtokeskus Iso-Syötteen vuokraamoon sopimuksessa ilmoitettuna aikana ja päivänä. Myöhästyneestä palautuksesta peritään 20 € suuruinen summa + 10 € lisätunti fatbikeista ja täysjoustomaastopyöristä ja + 20 € sähköisistä e-fatbikeista.

Jos pyörälle aiheutuu vahinkoa, on vuokraaja korvausvelvollinen oheisen hinnaston mukaisesti. Myymme vuokrapyöriin kuluturvaa 10 € / päivä. Kuluturva korvaa pyörälle mahdollisesti sattuvat vauriot, poislukien runko- tai sähkömoottorivauriot.

Runko: 1 000€
Etuiskarit: 600€
Takaiskarit: 300€
Jarrukahvat: 50€
Takavaihtaja: 200€
Kammet: 100€
Polkimet: 50€
Satula: 50€
Satulatolppa: 250€
Akku: 500€
Sähkömoottori: 500€

Sopimusehdot

 

 Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry ja kuluttaja-asiamies ovat sopineet seuraavista välinevuokraamoiden sopimusehdoista:

  1. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokravälineiden katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon käyvän arvon mukaan, ellei hän kykene osoittamaan huolehtineensa vuokravälineistä huolellisesti.
  2. Vuokraajan tulee ilmoittaa Iso-Syöte Bike Parkille viipymättä pyörän katoamisesta tai pyörälle aiheutuneesta vahingosta.
  3. Vuokraajan tulee huolehtia vuokrapyörästä sekä toimia varovaisesti ja huolellisesti.
  4. Vuokraajan tulee noudattaa Suomessa voimassaolevia liikennesääntöjä.
  5. Vuokraaja vuokraa ja ajaa pyörällä omalla vastuullaan ja hänen tulee huolehtia itse omista voimassaolevista vakuutuksistaan.
  6. Mikäli pyörä katoaa tai se varastetaan, vuokraaja on velvollinen korvaamaan Iso-Syöte Bike Parkille vastaavan pyörän hankintahinnan.

Lisäksi mikäli pyörä rikkoutuu, älä jätä pyörää. Jos pyörän rikkoutuminen aiheutuu käytöstä, on vuokraajan vastuulla palauttaa pyörä vuokraamolle. Jos rikkoutumisen syynä on pyörän osan kuluminen, otathan yhteyttä meihin, jotta voimme järjestää tilalle toisen pyörän.

Huom! Emme nouda reitille hajonneita pyöriä. Jos jotain vikaa ilmenee, palaathan viipymättä vuokraamolle ja kerrot meille havaitsemistasi vioista/puutteista.