Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

Iso-Syötteen parhaat uimapaikat on helppo löytää

Tunturin parhaat uimarannat

Kuumat kesäpäivät kutsuvat uimaan ja rantapäivän viettoon. Iso-Syötteen ja Syötteen alueen uimapaikoissa riittää valinnanvaraa. Pulahda Luppoveteen suoraan KIDE Hotellista tai Iso-Syöte Bike Parkista, vietä rento rantapäivä Naamankajärvellä tai hyppää kirkkaaseen veteen Pytkynharjun monissa lammissa. Loistavia päiväretkikohteita ovat myös Lapin Rivieraksi usein tituleerattu Livojärvi sekä Soiperoinen kristallin kirkkaine vesineen. 

Luppovesi – KIDE Hotellin takana, Iso-Syötteen eturinteiden välittömässä läheisyydessä sijaitsee Pudasjärven kaupungin ylläpitämä uimaranta. Hiekkaranta on aidattu ja sieltä löytyy pukukopit, laituri sekä lasten leikkialue. Koiria voi uittaa Luppoveden Pärjänkievarintien puoleisessa päädyssä. 

Naamankajärvi, Pytkyn hiekkaranta – Naamankajärveen voi pulahtaa vaikka upealta, uudelta Pytkyn hiekkarannalta. Ranta sijaitsee Pytky Cafen takapihalla ja se sopii mainiosti lapsiperheille! Rantapäivän aikana pääsee halutessaan nauttimaan myös jäätelöstä ja Pytkyn kuuluisista munkeista. Pytkyltä saa vuokrattua SUP-lautoja ja soutuveneen, joilla pääsee ihailemaan maisemaa myös keskeltä järveä.

Pytkynharjun lammet ja Pärjänjoki – Pyörä- ja vaellusreittien varrella tulee vastaan useita uimiseen sopivia paikkoja. Nappaa siis uikkarit pyöräretkelle matkaan ja virkistäydy vedessä retkeilyn lomassa!

Kovalampi – Kelosyötteen suunnilla sijaitseva Kovalampi on kirkasvetinen tunturijärvi, josta löytyy hyvät uimarannat laitureineen. Rannalla on myös pukukoppi.

Livojärvi – Alle tunnin automatkan päässä Iso-Syötteeltä sijaitseva Säikänsalmen uimaranta sopii koko perheen päiväretkikohteeksi. Kesäisin paikalla palvelee Kotakahvila Säikkä, joka myy paikallisten yrittäjien tuotteita kuten leivonnaisia, muikkukukkoa sekä käsitöitä. Vuokralla myös SUP-lautoja.Uimapaikat Iso-Syötteellä