VERKKOKAUPAN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT 

Tämän www.isosyote.fi-sivustolla toimivan verkkokaupan omistaa Huoneistohotelli Kide Oy, Y-tunnus 2865141-1. Kide hotelli toimii sivustolla olevien tuotteiden välittäjänä ja Kide Hotel by Iso-Syöte majoitustuotteiden myyjänä. Muut sivustolla myynnissä olevien majoitus-, palvelu- ja ruokatuotteita myyvien yritysten nimet ja yhteystiedot on listattu alla.   
 

Kide Hotel by Iso-Syöte / Huoneistohotelli Kide Oy / kidehotel@isosyote.com / 0201 476 474 / Romekievarintie 6, 93280 Syöte/ Y-tunnus 2865141-1

Hiihtokeskus Iso-Syöte / Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy / rinnetoimisto@isosyote.com / 0201 476 471 / Romekievarintie 126, 93280 Syöte / Y-tunnus 1044218-7

Ravintola Bistoria / ProDine Oy / myynti@prodine.fi / 044 4939 550 / Romekievarintie 4, 93280 Syöte / Y-tunnus 2610169-4 
 

Näitä varaus- ja peruutusehtoja sovelletaan www.isosyote.fi-verkkosivuston kautta tehtyihin ostoksiin. Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin majoitusvarauksiin, ellei muuta erityistä sopimusta ole laadittu.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.
 

MAKSUTAVAT

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa yleisimpien suomalaisten pankkien tunnistuspalveluiden kautta tai Visa/MasterCard luottokortilla. Kide hotelli toimii tuotteiden välittäjänä, tuotteen nimessä on mainittu tuotetta myyvä yritys.
 

VARAAMINEN JA VAHVISTUS

Tuotteet varataan ja maksetaan internetin välityksellä Huoneistohotelli Kide Oy:n verkkokaupasta osoitteessa www.isosyote.fi.

Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt.

Varausta tehdessä asiakkaan tulee täyttää lomakkeessa vaadittavat tiedot. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta ja tilatut tuotteet. Asiakas on velvollinen tarkastamaan tuotteiden oikeellisuuden pikimmiten varausvahvistuksen saatuaan. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lähetämme varausvahvistuksen sähköpostitse. Mikäli et saa varausvahvistusta, otathan meihin välittömästi yhteyttä.

Tilauksesi sisältää majoituksen: kidehotel@isosyote.com

Tilauksesi ei sisällä majoitusta: rinnetoimisto@isosyote.com

 

PERUUTUSEHDOT

Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan varausta tehdessä Huoneistohotelli Kide Oy:n verkkokaupassa osoitteessa www.isosyote.fi. Peruutukset tulee tehdä omassa varauksessa osoitteessa www.isosyote.fi. Peruutusehdot vaihtelevat sen mukaan mitä varaukseesi kuuluu. Lue peruutustiedot tarkkaan varausta tehdessäsi. Peruutusmahdollisuus riippuu valitun tuotteen ehdoista varaushetkellä.

Kide Hotel by Iso-Syöte:

Yksittäinen huonevaraus: 48 tuntia ennen varauksen alkua 100% hyvitys, myöhempää peruutusta ei hyvitetä.

2-4 huonetta 48 tuntia ennen varauksen alkua 100% hyvitys, myöhempää peruutusta ei hyvitetä.

4-15 huonetta vähintään 31 vrk aiemmin 100% hyvitys. Minimilaskutusmäärä vahvistetaan 14 vrk ennen varauksen alkamista, myöhempää peruutusta ei hyvitetä.

16-60 huonetta koskeviin varaukseen sovitaan tapauskohtaisesti

Hiihtokeskus Iso-Syöte: 

Kausikortit ja hissiliput: ei peruutusoikeutta
Vuokravälineet ja hiihtokoulu: 48h ennen käyttövuorokauden alkua 100% hyvitys, myöhempää peruutusta ei hyvitetä. Ryhmävarauksissa peruutusehdot sovitaan tapauskohtaisesti.

Ravintola Bistoria:

Yksittäiset varaukset 48h ennen palvelun ajankohtaa 100% hyvitys, myöhempää peruutusta ei hyvitetä.
15 hlö tai isomman ryhmän varaukset vähintään 14 vrk aiemmin 100% hyvitys, myöhempää peruutusta ei hyvitetä.
 

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen lähiomaisensa vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen tai palvelun aloitusta, maksuttoman peruutusajan jälkeen, palautetaan majoitusmaksu kokonaisuudessaan lukuun ottamatta 46 € peruutuskuluja. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava todiste peruutuksen syystä 2 viikon kuluessa peruutuksesta. Myöhemmin toimitettujen todistusten perusteella takaisinmaksua ei suoriteta. Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun.
 

VAKUUTUKSET

Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten. Hotellilla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.
 

ALAIKÄISEN MAJOITTUMINEN VERKKOKAUPPAVARAUKSELLA

Verkkokauppaostoksia www.isosyote.fi- verkkokaupassa voi tehdä vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäiselle palveluita tai tuotteita varaava on täysin vastuussa alaikäisestä ja hänen esiintymisestään majoituksessa tai muissa ostetuissa palveluissa, oli varaaja itse mukana tai ei. Yksin majoittuvalla alaikäisellä tulee olla mukanaan vapaamuotoinen huoltajan suostumus majoittumisesta. Ilman huoltajaa majoittuvaa alaikäisestä voidaan vaatia esittämään henkilöllisyystodistus oleskelun aikana. Huoltajan yhteystiedot vaaditaan aina alaikäisen majoittuessa hotellissa. Huoltajan tulee itse huolehtia tietojensa kirjallisesta toimittamisesta hotellille ennen majoituksen alkua. Tiedot tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen: kidehotel@isosyote.com
 

SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Hotellihuone on käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 10.00 mennessä. Hotellilla saattaa olla poikkeavia saapumis- ja lähtöaikoja. Jokaisella majoittujalla on pyydettäessä oltava esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Turvallisuussyistä hotellihuoneisiin pääsevät vain sisäänkirjautuneet henkilöt. Huoneen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.
 

LEMMIKIT HOTELLISSA

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan hotelliin. Majoittuvista lemmikeistä veloitamme sen hetkisen hinnaston mukaan. Lemmikeistä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Lemmikkihuoneita on rajallisesti. Lemmikin kanssa sisäänkirjautunut henkilö on henkilökohtaisesti vastuussa eläimen hyvinvoinnista sekä mahdollisesti lemmikin hotellille tai sen muille asiakkaille aiheuttamista vahingoista ja kuluista. Lemmikki ei saa aiheuttaa häiriötä muille hotellin asiakkaille.
 

ASIAKKAAN ESIINTYMINEN MAJOITUSLIIKKEESSÄ

Hotellissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa hotellista. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.
 

ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä hotellin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.

Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.
 

HOTELLIN VASTUU OMAISUUDESTASI

Voit säilyttää arvotavaroitasi huoneen säilytyslokerossa tai matkatavaroille / liikuntavälineille tarkoitetussa yhteisessä lukitussa säilytyshuoneessa. Hotellilla on oikeus periä maksu säilytyshuoneen käytöstä.

Vastaat itse omista matkatavaroistasi. Hotelli ei vastaa huoneen säilytyslokerossa olevasta omaisuudesta. Hotelli ei vastaa hotellin pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Hotelli ei vastaa hotellin matkatavarasäilytyksessä tai liikuntavälinesäilytyksessä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.
 

FORCE MAJEURE

Huoneistohotelli Kide Oy:llä on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (hotelli ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi, joka vaikeuttaa hotellin toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan varauksen summa kokonaisuudessaan.
 

MUUTA

Huoneistohotelli Kide Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on tutustuttava, ennen varaustaan, kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin. Huoneistohotelli Kide Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.