Vauhtia ja varmuutta lasketteluun hiihtokoulusta!

 

Iso-Syötteen hiihtokoulusta saat vauhtia rinteisiin, olitpa sitten aloittelija tai jo vähän kokeneempi laskija. Jos mielesi tekee oppia uutta, hioa tekniikkaa, palautella mieleen vanhoja taitoja tai vaikka kaipaisitkin vain pientä rohkaisua, löytyy hiihtokoulusta etsimäsi vastaus. Meiltä saat päivittäin opastusta lasketteluun, lumilautailuun, hiihtoon sekä telemarkiin. Kaikki hiihtokoulun opettajat ovat suorittaneet Suomen Hiihdonopettajat ry:n hiihdonopettajakoulutuksen.  

Kaikki tunnit suunnitellaan osallistujien taitojen ja toiveiden mukaan. Yksityistunneille on mahdollista osallistua niin yksin kuin yhdessä sisarusten, kavereiden tai puolison kanssa. Suosittelemme kuitenkin, että samalle tunnille osallistuvat vain samantasoiset laskijat ja lasten tapauksessa myös aloittelijoiden kohdalla suurin piirtein saman ikäiset laskijat. Näin varmistamme, että kaikki osallistujat saavat tunnista mahdollisimman paljon irti. Ryhmätunneilla mennään aina heikoimman laskijan ehdoilla.  

Hiihtokoulu on avoinna joka päivä klo 10-17 ja muulloin sopimuksen mukaan. Varauksen voi tehdä oheisesta varauskalenterista. Varaamalla opetuksen hyvissä ajoin varmistat, että saat haluamaasi opetusta juuri sinulle sopivaan aikaan, sillä tunteja on saatavilla päivittäin vain rajoitettu määrä. 

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen hiihtokoulujen palveluita koskevia sopimusehtoja.

Lasten Werneri-kurssit

Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokeskuksissa pyörii Wernerin vauhdikas hiihtokoulu! Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia ja ylläpitää ja kasvattaa lasten innostusta talviurheiluun. Jokaiselle osallistujalle jaetaan oma Werneri-rinnepassi, johon lapsi pääsee keräämään tarroja oppiessaan uutta. Harjoittelu on hauskaa ja mielekästä ja sitä on jännittävää seurata passiin kertyneistä tarroista. Werneri-kursseja järjestetään kysynnän mukaan viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Tarjolla olevat kurssit: 

LumiWerneri 4-10-vuotiaille 

Kurssilla lapsi oppii käyttämään hissejä sekä kääntymään ja jarruttamaan suksilla. Kurssilla aloitetaan loivasta perherinteestä, mutta kurssin lopussa voidaan kokeilla myös isompia helppoja rinteitä. LumiWernerin jälkeen lapsi osaa perusteet ja valmis jatkamaan taitojensa kehitystä VauhtiWernerissä!  

VauhtiWerneri 6-12-vuotiaille 

VauhtiWerneri on jatkotason kurssi lapsille, jotka ovat käyneet LumiWernerin tai osaavat jo ennestään pysähtyä ja kääntyä suksilla. Tällä kurssilla hiotaan taitoja entisestään ja saadaan laskurohkeutta luotettavien ja turvallisten hiihdonopettajien opastuksella. Kurssin jälkeen lapsi pystyy omatoimisesti nauttimaan lähes koko hiihtokeskuksen rinnetarjonnasta. 

LumilautaWerneri 6-12-vuotiaille 

Kurssi on aloitteleville lumilautailijoille suunnattu lautakoulu. Kurssilla lapsi oppii lumilautailun perusteet, mutta sen lisäksi myös erilaisia temppuja ja niksejä. Kurssin jälkeen lapsella on luovat, mutta turvalliset eväät lähteä uuden harrastuksen pariin kerryttämään taitoja entisestään.  

Hinnastot
 

Hiihtokoulun hinnasto:

  Yksi henkilö 2 henkilöä 3 henkilöä Ryhmä (4-10 henkilöä)
Puolipäiväkurssi 100 min opetusta 90 € 110 € 130 € 37 € / hlö
Naperotunti 50 min opetusta 50 € 70 € 85 €  
Päiväkurssi 2x 100 min opetusta 145 € 170 € 195 € 55 € / hlö
3 pv kurssi 100 min opetusta / päivä 210 € 265 € 320 € 85 € / hlö

Opetuksen aikana et tarvitse hissilippua. Välinevuokra opetuksen aikana 11 € / hlö.

 

Werneri-kurssit:

LumiWerneri 4-7 vuotiaille 65 €
VauhtiWerneri 5-12 vuotiaille 65 €
LumilautaWerneri 7-15 vuotiaille 65 €
RataWerneri 8-12 vuotiaille 65 €
FreerideWerneri 10-15 vuotiaille 65 €

Opetuksen aikana et tarvitse hissilippua. Välinevuokra opetuksen aikana 11 € / hlö.

Book here