Koe adrenaliinintäytteiset laskuhetket Iso-Syöte Snowparkeissa!
 

Iso-Syöte SnowPark on yli kilometrin mittainen parkki, mikä tekee siitä yhden maamme pisimmistä. Tämän lisäksi Iso-Syötteeltä löytyy parkkilaskettavaa myös MiniStreetistä, JibParkista ja FreerideParkista. FreerideParkkia lukuun ottamatta kaikki parkkimme huolletaan päivittäin sekä koneella että käsin. Parkkeihin tehdään päivittäin sheipit laskumukavuuden ja turvallisuuden varmentamiseksi. Kaikki parkit tarjoavat monipuolisen ja kattavan setin pressejä, reilejä, hyppyreitä sekä muita obstaakkeleita. Parkit on suunniteltu eri tasoisia laskijoita ajatellen, jotta voisimme tarjota parkkilaskettavaa mahdollisimman moneen mieltymykseen, sekä taitotasoltaan kaikille aloittelijoista ammattilaisiin. Parkeissa tapahtuu pitkin kautta, kurkkaa tapahtumakalenteri!

SnowPark 

Iso-Syöte SnowPark tunnetaan yhtenä maamme pisimmistä parkkilinjoista. Tällä parkilla on mittaa yli kilometri, josta joka metri on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman antoisia suorituspaikkoja. Parkista löytyy kolme linjaa, jotka yhdessä varmistavat sen, että valinnanvaraa löytyy niin mieltymysten kuin haastavuudenkin suhteen. Parkkia myös muunnetaan ja kehitetään läpi kauden vaihtelevuuden ja monipuolisuuden säilyttämiseksi. 

JibPark 

JibPark löytyy Iso-Syötteen eturinteiltä. Tämä 450 metriä pitkä pätkä löytyy puiden lomasta ja sinne pääsee laskemaan 1. rinteestä tai SnowParkista. JibParkista löytyy skeittiparkin muodot kera villin ja vapaan tunnelman. Tänne tullaan laittamaan luovuus ja rohkeus peliin, hauskanpitoa unohtamatta! Jibbailu maistuu niin kokeneemmille kuin vähän kokemattomimmillekin rinteiden staroille ja parkkilegendoille. 

MiniStreet 

MiniStreet löytyy Iso-Syötteen Lumimaasta, rinteestä numero 10. Tämä komeus on monen laskijan ensikosketus parkkilaskemiseen ja monelle rinteiden veteraanillekin hauskaa ja virkistävää vaihtelua muiden parkkien rinnalle. MiniStreetistä löytyy vuosittain esimerkiksi pressejä. MiniStreetissä voit sekä pitää hauskaa että kerätä rohkeutta ja kartuttaa taitoja ennen isoon parkkiin siirtymistä.  

FreerideParkista 

FreeridePark löytyy Iso-Syötteen takarinteiltä ja rinnekartasta numerolla 15. Tämä rinne ja sen viereinen metsä ei jätä ketään kylmäksi! Rinteen luonnonmuotojen tueksi on rakennettu luonnonmateriaaleja hyödyntäen erilaisia hyppyreitä ja droppeja, joita laskiessa saa rinteiden kovimmatkin hurjapäät kokea myrskyävän adrenaliinin huuman. Valmiita laskulinjoja tästä parkkirinteestä ei löydy, sillä reitti syntyy laskijan omasta seikkailumielestä ja mielikuvituksesta. FreerideParkiin pääset takahisseillä.  

Jaa parkkikuvasi somessa #isosyötesnowpark

Youtube video image