Iso-Syötteen alueella voit nauttia usean erityyppisen ravintolan ja kahvilan palveluista. Maistele paikallisia makuja, Italialaisia herkkuja, maamme parhaimmistoon kuuluvia burgereita, kotitekoisia leivonnaisia, erikoiskahveja ja muita juomia. Kaikki tämä nauttien lumoavista tunturi-, metsä- ja järvimaisemista. Majoituksen ja aktiviteettien äärellä, sekä reittien varrella. Tervetuloa herkuttelemaan!

Tovaglian pasta-annos

Ravintola Tovaglia 🍝
 

KIDE Hotellin yhteydessä toimiva ravintola Tovaglia tarjoaa Italialaisia makuja paikallisella twistillä. Tovaglia on avoinna vuoden jokaisena päivänä tarjoillen aamiaista, lounasta, kahvilatuotteita ja illallista. Vinkki: terassi auringon- ja varjon puolella.

tovaglia.fi

 

Tunturi Pubin hampurilainen Iso-Syötteellä

Tunturi Pub, Pizza & Burger 🍕

Iso-Syötteen eturinteiden alla, vain muutaman kymmenen metrin päässä KIDE Hotellista, Tunturi Pub tarjoilee pubiruokaa parhaimmillaan. Täältä löydät hampurilaiset ja pizzat & kylmää hanajuomaa. Vinkki: live-musiikki-iltoja!

Ravintola Hilltop Iso-Syötteellä

Ravintola Hilltop 🥗
 

Iso-Syötteen tunturin huipulla, Hotelli Iso-Syötteen yhteydessä toimiva Hilltop tarjoilee herkullista Suomalaista ruokaa. Avoinna aamiaisella ja illallisella. Vinkki: upeat maisemat!

Pytky Cafe Syötteellä

Pytky Cafe & Parttio Bistro 🍩

Tuoreista, käsin tehdyistä munkeistaan tunnettu Pytky Cafe ilahduttaa Naamankajärven rannalla. Kahvilassa on anniskeluoikeudet. Vinkki: pallojäätelöä ja uusi uimaranta!🍦

Katso kaikki alueen ravintolat ja niiden aukioloajat Visit Syöte-sivustolta syote.fi