Iso-Syötteen alueella voit nauttia usean erityyppisen ravintolan ja kahvilan palveluista. Maistele paikallisia makuja, Italialaisia herkkuja, maamme parhaimmistoon kuuluvia burgereita, kotitekoisia leivonnaisia, erikoiskahveja ja muita juomia. Kaikki tämä nauttien lumoavista tunturi-, metsä- ja järvimaisemista. Majoituksen, aktiviteettien, sekä päivittäisten reittien varrella. Tervetuloa herkuttelemaan!

Tunturi Pub hampurilainen

Tunturi Pub, Pizza & Burger

Iso-Syötteen eturinteiden alla, vain muutaman kymmenen metrin päässä KIDE Hotellista, Tunturi Pub tarjoilee pubiruokaa parhaimmillaan. Täältä löydät hampurilaiset ja pizzat & kylmää hanajuomaa. Ravintolasta löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja.

!Vinkki Pubin nurkasta löytyy mukava kasa lautapelejä.

Tovaglian pasta-annos

Ravintola Bistoria

KIDE Hotellin yhteydessä toimiva ravintola Bistoria tarjoaa herkullisia annoksia italialaisittain. Bistoria on avoinna vuoden jokaisena päivänä tarjoillen aamiaista, lounasta, kahvilatuotteita ja illallista. 

!Vinkki Ravintolalla on upea ulkoterassi ja tunnelmallinen lounge.

Pärjä

Pärjä Ski Bistro

Uudistunut Pärjä Ski Bistro on todellinen takarinteiden valtias. Ravintolasta saa esimerkiksi herkullisia pizzoja, burgereita, ribsejä sekä siipiä. Ravintola sijaitsee aivan takarinteiden hissien tuntumassa ja on nopeasti saavutettavissa, jos laskupäiväsi kuluu keskuksen punaisissa ja mustissa rinteissä. Ravintolasta löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja.  

!Vinkki Ravintolan terassille paistaa keväisin upea ilta-aurinko pitkälle iltaan.

Ravintola Hilltop

Ravintola Hilltop

Iso-Syötteen tunturin huipulla, Hotelli Iso-Syötteen yhteydessä toimiva Hilltop tarjoilee herkullista suomalaista ruokaa. Avoinna aamiaisella ja illallisella.

!Vinkki Tunturin huipulta avautuvat upeat maisemat!

Jäkäläkahvila

Jäkälä Cafe & Pub (suljettu toistaiseksi)

Aivan Lumimaan rinteiden juurella sijaitseva kahvila Jäkälä ilahduttaa asiakkaitaan lämpimillä vohveleilla sekä muulla herkullisella, pienellä purtavalla. Kahvilassa on anniskeluoikeudet.

!Vinkki Jäkälän tunnetut, käsin tehdyt munkit ovat suussa sulavia ja maistamisen arvoisia.

Pihviruokaa Iso-Syötteellä ravintola Romekievarissa

Rinneravintola Romekievari

Tämä ravintola on komeillut Iso-Syötteen rinteiden juurella jo vuodesta 1980. Ravintolan ruokalistalta löydät mm. herkullisia pihvejä, lohiruokaa, ribsejä, ja salaattia. Ravintolasta löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja! 

!Vinkki Ravintolasta ja sen terassilta on aitopaikan näkymät eturinteille.  

Katso kaikki alueen ravintolat ja niiden aukioloajat Visit Syöte -sivustolta syote.fi