Majoitus, aktiviteetit ja paketit

Paketit

Suomen eteläisimmän tunturin kupeesta löydät häikäisevän kauniin kansallispuiston ja upean tunturiluonnon.

Iso-Syötteen kesä on täynnä tekemistä!

Nauti lomasta valitsemallasi polulla pyöräillen, retkeillen ja puhtaasta luonnosta nauttien. 

Polkuja itsellesi Iso-Syötteellä

 

Kesäisin lumisesta talvesta ja hiihtokeskuksestaan tunnettu Iso-Syöte muuntuu kesällä pyöräilijän ja aktiivisen lomailijan lomaparatiisiksi. Iso-Syötteen Bike Park avattiin vuonna 2020 ja  ja maastopyöräilyreittejä alueelta löytyy 140km. Iso-Syötteellä pyöräily soveltuu monentasoiselle pyöräilijälle: reittivalikoimasta löytyy sopivia maastopyöräilyreittejä niin ensikertalaisille, kuin myös haastavampien reittien perään haikaileville pyöräilijöille.

Iso-Syötteellä valitset oman polkusi. Me autamme sinua löytämään sen!

Vuokraamostamme poluille mukaasi saat laadukkaat maastopyörät, täysjoustomaastopyörät, fatbiket ja sähköfatbiket. Vuokraa pyörä etukäteen netistä, ja pyörää noutaessasi saat vuokraamon asiantuntijoilta ajantasaiset vinkit poluille ja Bike Parkiin. 

 

Vuokraa pyörät netistä

 

Varaa Fillariloma Iso-Syötteen KIDE Hotellissa toukokuun aikana ja säästä -20%! Koodilla BIKE saat alennuksen min. 3 yön varauksista. 

 

Hyödynnä tarjous

Helpot reittivinkit Iso-Syötteen poluille

Ensimmäistä kertaa pyöräilemässä maastossa? Haluatko päästä testaamaan turvallisesti ja rennosti, miltä maastossa polkeminen tuntuu? Tutustu pyörään ja ympäristöön Luppoveden ympärillä helppoa latupohjaa pitkin lajia testaillen ja jatka halutessasi kohti Luontokeskusta ja Annintupaa! Annintuvalle vievälle reitille sopii jo upeita suo - ja tunturimaisemia. Reitti on pääasiallisesti helppoa latupohjaa tai sorastettua polkua. Annintuvalle löydät seuraamalla luontokeskukselta kylttejä kohti tupaa. Kysy vielä vuokraamostamme ajantasaiset vinkit helpoille reiteille, autamme mielellämme! Tälle reitille voit valita fatbiken, sähköfatbiken tai täysjousitetun maastopyörän.

Nämä reitit sopivat myös mainiosti perheen pienemmille pyöräilijöille ja ensimmäiselle yhteiselle retkelle pyörän selässä! Mikäli Annintuvan jälkeen vielä intoa piisaa, voi reiteiltä piipahtaa helposti kokeilemaan erilaisia reittipohjia Syötteen kierrokselle tai Pitämävaaran lenkille.

Kaikki Iso-Syötteen merkatut maastopyöräilyreiteitit löydät reittikartasta!

Polkuja sinulle, joka kaipaat haastetta

Maastopyöräily on sinulle jo tuttua? Lähde testaamaan Ketun kevennys—lenkkiä (uudella nimeltänsä Harjujen kierros)! Tältä reitiltä löydät osittain sorastettua polkua, mutta myös miellyttävää neulaspolkua ja teknisempiä osuuksia. Lenkki on pituudeltaan 25km, ja korkeuseroja reitillä on. Reisijumpalle pääsee esimerkiksi Pytkynharjun komeilla mäntykankailla. Suosittelemme täysjousitettua pyörää reitille, joskin reitti on mahdollinen kulkea myös sähköfatbikella.

Kaipaatko jo haastetta reitillesi? Ota kiikariin Pitämävaaran lenkki (40km) tai Toraslammen taival (33km) Kansallispuistossakin kulkeva Toraslammen taival on maastoltaan teknisempää, ja kulkee osittain alueen upeimmissa aarniometsissä. Jos haluat todella testata reisien kestävyyttä, iskareiden toimivuutta ja takapuolen jaksamista, suuntaa Ahmatuvan 17 kilometrin lenkille, joka sisältää runsaasti nousua ja juurakkoa. Näille reiteille matkaan tarvitset täysjousitetun pyörän.

Ota haltuun kokonaiskuva Iso-Syötteen maastopyöräilyreiteistä reittikartasta!

 

 

Iso-Syöte Bike Park - löydä oma suosikkireittisi monipuolisesta valikoimasta!

Iso-Syöte Bike Park kausi 2023 pyörähtää käyntiin juhannuksena! Tunturissa viiletetään 23.6-13.08 joka päivä klo 10-17, ja alamäkikausi jatkuu Iso-Syötteellä pitkälle syksyyn. Kurkkaa ajankohtaiset kuulumiset Bike Parkin reiteiltä reittipäiväkirjastamme!

13 vaihtelevan reitin joukosta löytyy ajettavaa kaikentasoisille. Kesällä 2022 Bike Parkiin avattu uusi, monipuolinen hissipyöräilyreitti Isoflow, joka saavutti jo ensimmäisenä vuonna suuren suosion pyöräilijöiden keskuudessa! Tämä Flow-reitti tarjoaa leikkikentän vasta lajin pariin tutustuville, kuin myös G-voimia testaaville konkarikuskeille. 

Suurin osa Iso-Syöte Bike Parkin reiteistä on pituudeltaan 1-2 kilometriä. Reittien taso vaihtelee aloittelijaystävällisistä vihreistä ja sinistä reiteistä keskivaikeisiin ja haastavampiin punaisiin reitteihin. Helposti ja turvallisesti lajin pariin pääsee myös lauantaisin järjestettävien Bike Park tutuksi -ohjauksiemme kautta.

Tunturissa ei tule tylsää - Iso-Syötteellä riittää tekemistä koko kesälle!

Nähdään Iso-Syötteellä, moikataan hisseillä!