Suunnitteletko työyhteisösi seuraavaa kokousta tai virkistyspäivää? 
Onko mielessäsi koulutus, seminaari tai työhyvinvointitapahtuma? Vai haluaisitko toteuttaa unohtumattomat asiakaspäivät?


Jätä tarjouspyyntö

Kokousta tunturissa

 

Iso-Syötteen tunturiluonto, tunnelmallinen KIDE Hotelli sekä moderni, hirrestä rakennettu LumiAreena tarjoavat upeat puitteet niin pienten kuin suurempienkin kokouspäivien järjestämiseen. Kokoustamisen lomassa kannattaa myös ehdottomasti työporukalla tutustua alueen luontoon erilaisten aktiviteettien, kuten pyöräilyn, laskettelun, lumilautailun tai lumikenkäilyn, kautta.

Kokouspakettimme on räätälöitävissä tarpeidenne mukaan. Vaihtoehtoja löytyy aina puolen päivän kokouksista useamman päivän kokouspaketteihin, joihin on lisättävissä erilaisia aktiviteetteja ja iltaohjelmaa.

 

Tutustu kokouspaketteihimme

Unohtumattomat pikkujoulut

 

Virittäytykää porukalla talven tunnelmiin viettämällä hauskat ja tyylikkäät pikkujoulut Iso-Syötteen tunturimaisemissa. Tunturissa teitä odottaa tervetuliaisglögit, maittava jouluateria sekä tunnelmalliset tilat ja viihtyisät hotellihuoneet. Hauskanpidon takaa hyvän seuran lisäksi aktiviteettimme!

Hinnat alk. 98 € / hlö

 

Tutustu pikkujoulupakettiimme

Anna meidän auttaa sinua järjestämään ikimuistoinen ja elämyksellinen tapahtuma! 

Tilat kaiken kokoisille ryhmille

 

KIDE Hotellin yhteydessä sijaitseva upea, hirsirakenteinen LumiAreena mahdollistaa ryhmätilaisuudet jopa 200 hengelle. LumiAreenalla on mahdollista järjestää kokouksia, seminaareja, bändiesityksiä, liikuntatapahtumia ja paljon muuta isommillekin ryhmille! Tila on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman monipuolisesti, erilaisia tilaisuuksia ja tarpeita. 

Pienemmille ryhmille tarjoamme KIDE Hotellin yhteydestä sijaitsevia pienempiä kokoustiloja, joista toinen soveltuu noin. 10 hengen tilaisuuksiin ja toinen reilun 20 hengen tilaisuuksiin. Pienemmästä tilasta avautuu upea näkymä Iso-Syötteen rinteille päin ja isommasta tilasta kaunis näkymä KIDE Hotellin takana sijaitsevalle Luppovedelle.

Tilaisuuksien cateringista huolehtii hotellin yhteydessä sijaitseva ravintola, jolla on pitkä kokemus ja vahva osaaminen erilaisten tilaisuuksien, tapahtumien ja kokousten tarjoilun järjestäjänä.

Autamme mielellämme tapahtuman suunnittelussa ja järjestämisessä!

Olethan yhteydessä: kidehotel(at)isosyote.com tai 0201 476 474 tai jätä tarjouspyyntö.

Lisäpotkua hauskoista ja ryhmähenkeä kohottavista aktiviteeteista!

 

Monipuoliset aktiviteettimme sopivat pikkujouluista virkistyspäiviin, juhlaväelle polttareihin sekä pitkien kokouspäivienkin keventäjiksi. Tarjontamme vaihtelee hieman vuodenaikojen mukaan.

Kuivan maan aikaan:

  • Kattavasta pyörävalikoimastamme löytyvät laadukkaat pyörät ryhmien vuokrattavaksi (fatbiket, sähköpyörät ja maastopyörät)
  • Järjestämme ryhmille myös ohjattuja pyöräretkiä
  • Bike Park tutuksi -kurssi on helppo tapa lähteä porukalla kokeilemaan huippusuosittua hissipyöräilyä ohjaajan opastuksella

Bike Park -ohjaukset ovat voimassa Bike Parkin aukioloaikoina, yleensä juhannuksesta myöhäiseen syksyyn. Pyöriä ja hissipyöräilyvarusteita on mahdollista vuokrata myös ilman ohjausta. 

Talvikaudella:

  • Laskettelunopetusta
  • Ohjattuja fatbike-safareita
  • Lumikenkäretkiä
  • Tunturin Valloitus -ryhmäaktiviteetteja

Vuokrattavissa on myös esimerkiksi hiihtovarusteita. Laskettelu-, pyöräily-, hiihto- ja lumikenkäilyaktiviteettimme ovat saatavilla myös ilman ohjausta. 

Kysy rohkeasti vuokravälineidemme ryhmähinnoista! Autamme teitä järjestämään tarpeisiinne sopivan, ikimuistoisen ja elämyksellisen tapahtuman tunturissa.

Kysy lisää ja anna meidän tehdä toiveistasi totta!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Iso-Syöte tarjoaa puitteet ryhmille jokaisena vuodenaikana

 

Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi ja sijaintinsa puolesta yllättävän lähellä. Hiihtokeskuksena tunnettu tunturi on talven lisäksi myös sulan maan aikaan ainutlaatuinen kohde kokousten ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen sekä arjesta irtautumiseen. Syötteen kansallispuiston laaja retkeilyreitistö sekä upea luonto tarjoavat moninaisia maisemia aina puiden peittämistä vaaroista syksyisin kauniin maaruskan pukemiin soihin ja aapoihin. Luontoon pääsee parhaiten tutustumaan pyörän selästä tai rennosti retkeillen.