Suunnitteletko työyhteisösi seuraavaa kokousta tai virkistyspäivää? 
Onko mielessäsi koulutus, seminaari tai työhyvinvointitapahtuma? Vai haluaisitko toteuttaa unohtumattomat asiakaspäivät?


Jätä tarjouspyyntö

Tilat kaiken kokoisille ryhmille

KIDE Hotellin yhteydessä sijaitseva upea, hirsirakenteinen LumiAreena mahdollistaa ryhmätilaisuudet jopa 500 hengelle. LumiAreenalla on mahdollista järjestää kokouksia, seminaareja, bändiesityksiä, liikuntatapahtumia ja paljon muuta isommillekin ryhmille! Tila on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman monipuolisesti, erilaisia tilaisuuksia ja tarpeita. 

Pienemmille ryhmille tarjoamme KIDE Hotellin yhteydestä sijaitsevia pienempiä kokoustiloja, joista toinen soveltuu noin. 10 hengen tilaisuuksiin ja toinen reilun 20 hengen tilaisuuksiin. Pienemmästä tilasta avautuu upea näkymä Iso-Syötteen rinteille päin ja isommasta tilasta kaunis näkymä KIDE Hotellin takana sijaitsevalle Luppovedelle.

Tilaisuuksien cateringista huolehtii tarvittaessa hotellin yhteydessä sijaitseva ravintola Tovaglia, jonka erikoisuuksiin kuuluvat paikalliset ja kotimaiset herkut sekä italialaiset pastat ja muut perinneruoat. 

Myyntipalvelumme auttaa sinua suunnittelemaan tilaisuuden, joka vaikuttaa jokaisen vieraasi. 

Ole rohkeasti yhteydessä: kidehotel@isosyote.com tai 0201 476 474 tai jätä tarjouspyyntö.

Anna meidän auttaa sinua järjestämään ikimuistoinen ja elämyksellinen tapahtuma! 

Lisäpotkua hauskoista ja ryhmähenkeä kohottavista aktiviteeteista!

Monipuoliset aktiviteettimme sopivat pikkujouluista virkistyspäiviin, juhlaväelle polttareihin sekä pitkien kokouspäivienkin keventäjiksi. Tarjontamme vaihtelee hieman vuodenaikojen mukaan.

Talvikaudella:

  • Laskettelunopetusta
  • Ohjattuja fatbike safareita
  • Lumikenkäretkiä
  • Tunturin Valloitus ryhmäaktiviteetteja

Vuokrattavissa on myös esimerkiksi hiihtovarusteita. Laskettelu-, pyöräily-, hiihto- ja lumikenkäilyaktiviteettimme ovat saatavilla myös ilman ohjausta. 

Kuivan maan aikaan:

  • Pyöräsafareita (Fatbike, e-fatbike tai maastopyörä)
  • Ohjatut Bike Park -tunnit

Bike Park -ohjaukset ovat voimassa Bike Parkin aukioloaikoina, yleensä juhannuksesta myöhäiseen syksyyn. Pyöriä ja hissipyöräilyvarusteita on mahdollista vuokrata myös ilman ohjausta. 

Kysy rohkeasti vuokravälineidemme ryhmähinnoista! Autamme teitä järjestämään tarpeisiinne sopivan, ikimuistoisen ja elämyksellisen tapahtuman tunturissa.

Kysy lisää ja anna meidän tehdä toiveistasi totta!

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.