Iso-Syöte Spring Jam 20.-21.4.24

SUURET KIITOKSET KAIKILLE MUKANA OLLEILLE, TÄMÄ OLI HUIKEAA TEIDÄN ANSIOSTA! ENSI VUONNA UUDESTAAN 🔥 KUVIA TAPAHTUMASTA LÖYDÄT NÄIDEN LINKKIEN TAKAA.

BANKED SLALOM

PIPE JAM

COLOURWEAR MODIFIED BANKED SLALOM 

PIPE JAM hosted by Kalle Järvilehto

Iso-Syöte Spring Jam – Laske kovempaa kuin koskaan COLOURWEAR modified bankedissa ja voita palkintoja (kuten rahaa), bounaa pipessä nivelet äärirajoille ja voita huikeita tuotepalkintoja. Tämä uusi tulokas lumilautailutapahtumien rintamalla Iso-Syötteellä on täynnä keväistä laskumeininkiä pehmeän, vauhdikkaan ja sairaan pitkän modatun Bankedin ja Iso-Syötteen uuden minipipen merkeissä. Tapahtuma ei taatusti jätä kylmäksi ketään, ota kaverit mukaan ja tule nauttimaan hyvästä meiningistä ja laskemisesta! 
 

Tule testaamaan reisien maitohapon sietokyky ja selän taipuisuus tässä kevään parhaassa tapahtumassa. Laskeminen on tänä keväisenä viikonloppuna pääosassa, mutta sen lisäksi nautitaan tietenkin pehmeistä rinteistä, hyvästä seurasta ja musasta.

 

PALKINNOT:

COLOURWEAR Banked Slalomissa kisataan naisten ja miesten open sarjoissa. Kilpailun rahapalkinto koostuu osallistumismaksuista. Pääyhteistyökumppanimme COLOURWEAR on luvannut tuplata osallistumismaksuista koostuvan potin. Peli on siis simppeli; mitä isompi osallistujamäärä, sitä isompi potti rahaa on jaossa molemmissa sarjoissa!

 

Bankedissä kisataan naisten ja miesten open sarjoissa. Ennakkoilmottautuminen 15 € ja paikanpäällä ilmoittautuminen 25 €. Osallistumismaksulla pääset mukaan kisaamaan sekä bankediin että pipejameihin. Sunnuntain Pipejameissa Kalle Järvilehto jakaa sposoreidemme huikeita tuotepalkintoja päivän parhaille osallistujille. COLOURWEAR modified Banked Slalomin voittaja saa 50 % oman sarjan rahapalkinnosta, 2. 30 % ja 3. 20 %. Lisäksi jaossa on huikeita tuotepalkintoja.

 

Aikataulu ja ohjelma:

 

Lauantai 20.4.

9.00-10.30 Kisatoimisto auki. Käy lunastamassa ajanottolaite, voit ostaa edullisemman kisailijan hissilipun samalta luukulta. Ilmoittautuminen löytyy lipunmyynnistä, etuhissien vierestä vuokraamorakennuksesta. Huom. aikataulua siirretty 10.30 saakka!

10.00-12.00 Treenit Bankedissa

12.00-13.30 Huoltotauko

13.30 Kilpailijakokous lähtöpaikalla 1. rinteen yläosassa.

13.40-16.00 COLOURWEAR MODIFIED BANKED SLALOM kisalaskut

16.00 PALKINTOJEN JAKO Nitro teltalla!

17.30 kaikille avoimet Pipe sessarit - rentoa sessailua ja paikkojen venyttelyä, musiikkia, jätkänkynttilöitä, kuvausta

19.30 Banked palkintojen jako AIKAISTETTU!

 

Sunnuntai 21.4.

11-14 Pipe Jam hosted by Kalle Järvilehto

 

*Lauantain Banked Slalomissa jokaisella on kolme kisalaskua, josta nopein aika jää voimaan (huom. lopullinen osallistujamäärä saattaa rajoittaa kisalaskujen määrää ja tuoda muutoksia aikatauluun). 

 

Hissilippuetu osallistujille!

Kaikille ilmottautuneille hissilippu super-edullisesti viikonlopulle! Voit ostaa etuhintaisen lipun kisatoimistosta lauantaina 20.4. klo 9-10 välillä. 1 päivän hissilippu 30 € ja 2 päivän hissilippu 50 €. Hinta ei sisällä KeyCardia.

Missä majoittua?

Kaikille Spring Jam osallistujille majoitus keväiseen hintaan rinteiden vieressä, tapahtuman keskipisteessä sijaitsevassa KIDE hotellissa. Koodilla SPRINGJAM saat majoitusvarauksesta (min. 2 yötä) -25 % varauksen kokonaishinnasta. Majoitus sisältää aamiaisen kahdelle ja lisäetuna sunnuntaille late check-out klo 17 saakka, jolloin ehdit jamittelemaan koko päivän ennen kimpsujen pakkaamista. Koodi on voimassa 17.-24.4.2024 min kahden yön varauksiin.

 

SPONSORED BY:

colourwear logoome logo