Iso-Syötteeltä ja Syötteen alueelta löydät kattavasti palveluita koko kesän ja syksyn. 

🚵🏼‍♂️Syöte on pyöräilijän mekka! Iso-Syöte Bike Park, Suomen parhaiksi kehutut maastopyöräreitit, gravel-ajoon sopivat hiekkatiet ja aaltoilevat asvalttitiet takaavat, että pyöräillä viihtyy tunturissa vaikka koko kesän! Alueella on useita pyörävuokraamoita. Iso-Syötteen vuokraamosta löydät uudet fatbiket, sähköfatit ja täysjoustopyörät- myös junnuille! Alueella on useita pyöränpesupaikkoja, esimerkiksi Iso-Syötteen vuokraamolla ja KIDE Hotellilla. 

🍝Alueella on useita ravintoloita ja kahviloita. Nauti ihanista italialaisista makuista Tovagliassa, herkuttele tuoreilla munkeilla ja jäätelöllä Pytky Cafessa tai tankkaa pizzalla Tunturi Pubissa. Tutustu Iso-Syötteen ravintolatarjontaan. 

🥫Elintarvikkeita löydät Iso-Syötteen eturinteiden alta Tunturi Marketista(myös Posti) ja Syötekylän kaupasta. 

🌲Syötteen luontokeskus palvelee kansallispuiston kävijöitä kaikkina vuodenaikoina

🏊🏼‍♂️Alueella on upeita uimarantoja. Kide hotellin edessä oleva Luppovesi houkuttelee viettämään kesäpäivää hiekkarannalle. Naamankajärven rannalle on valmistunut uusi hiekkaranta kesälle 2021. Useat lammet ja Pärjänjoki tarjoavat viilennystä kesäpäivää. Tutustu myös seutukohde Soiperoisen kirkasvetisiin järviin ja Livo-järveen, Taivalkosken rivieraan.
 

Syote.fi

Lisätietoa alueen palveluista ja niiden aukioloajoista löydät osoitteesta syote.fi