Laskemista ja hauskanpitoa hyvässä seurassa – Iso-Syöte Airforce

Suomen suurin laskutalli

 

AIRFORCE UUDISTUU!

Huippusuosittu Airforce tulee taas! Iso-Syöte Airforce, tai kuten meillä on tapana sanoa – Suomen suurin laskettelutalli – tarjoaa jäsenilleen kaikenlaista hauskaa toimintaa ja tekemistä koko talvikauden ajan. Tänä vuonna Airforce haluaa tarjota jäsenillleen entistäkin enemmän mahdollisuuksia kehittyä rinnelajeissa. Tämä tarkoittaa sitä, että hauskan toiminnan ja muun yhdessätekemisen lisäksi Airforcelaisille tarjotaan enemmän valmennuksellista toimintaa rinteessä kaudella 23-24.

Kauden aikana järjestämme säännöllisesti jäsenien yhteisiä tapahtumia kuten yhdessä laskemista ja valmennusta, leffailtoja, parkkilaskusessareita, Airforcelaisten omia aamulaskuja, säbävuoroja, välinehuoltotyöpajoja ja lautapeli-iltoja. Tapahtumaa järjestetään noin joka toinen viikonloppu, sunnuntaisin. Yhteisen tekemisen lisäksi Airforcen kantavana ajatuksena on varmistaa, että junnuilla on aina laskukavereita sekä aktiivista tekemistä – yhdessä laskeminen kun on aina hauskempaa! 

Haku kaudelle 2023-2024 on käynnissä!

 

Airforcen jäseneksi haetaan kauden alussa erillisellä lomakkeella ja jäsenvalinnat tehdään saapuneiden hakemusten pohjalta. Jäsenyyttä ei ole mahdollista jatkaa suoraan edelliseltä kaudelta seuraavalle, vaan hakemus on tehtävä joka laskettelukauden alussa. Kaikki jäsenet saavat oman Airforcen logolla varustetun hupparin sekä muita etuja alueella. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä airforce@isosyote.com

Jäsenmaksu kaudelle 2023-2024 on 20 €

Hakuaika on 23.10.-26.11.