Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvestä uusi Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy:n toimitusjohtaja
|2022-02-05

Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvestä Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy:n uusi toimitusjohtaja

Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvi on nimitetty 1.2.2022 alkaen Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy:n toimitusjohtajaksi. Heidi on toiminut Hiihtokeskus Iso-Syötteellä erilaisissa tehtävissä vuodesta 2007 lähtien, viimeksi henkilöstöjohtajana.

Aikoinaan hiihdonopettajana Iso-Syötteellä työtaipaleensa aloittanut Terentjeff-Jaurakkajärvi kertoo rakkauden talvilajeihin olevan syy, joka on pitänyt perheyrityksen leivissä jo vuosia.

"Aito halu kehittää hiihtokeskusta paremmaksi vieraitamme varten motivoi työhön vuosi toisensa jälkeen. Koko perheemme rakastaa talvilajeja, joten kehityksestä pääsee nauttimaan myös itse", Heidi kertoo. "Matkailuala ja sen ympärillä muuttuva maailma kiehtovat. Uskon vahvasti, että Iso-Syötteellä ja koko Pudasjärvellä, sekä sitä ympäröivällä maakunnalla on paljon mahdollisuuksia matkailun saralla. Haluan olla osaltani vahvasti mukana tekemässä sitä tulevaisuutta."

Hiihtokeskuksen rinteille on suunnitteilla monenlaisia kehitysinvestointeja lähitulevaisuudessa, mutta ne eivät ole vielä julkisia. Tärkeimmäksi tavoitteekseen Heidi asettaa Syötteen kehittämisen vahvaksi ympärivuotiseksi matkailukeskukseksi. Sulanmaan ajasta on jo saatu rohkaisevia kokemuksia viime vuosina. Tärkeäksi asiaksi uusi toimitusjohtaja nostaa myös vastuullisuuden ja sen osana vastuullisen kasvun ja kehittymisen.

"Alueemme on ainutlaatuinen ja sitä tulee varjella, vaikka samalla haluamme kasvattaa merkittävästi asiakasmääriä ja kehittää palveluitamme. Niiden yhtäaikainen toteutuminen on mahdollista hyvällä suunnittelulla. Vastuullisuus henkilöstön osalta näkyy erityisesti toiminnan ympärivuotisuudessa. Teemme yrityksenä lujasti töitä, jotta yhä useampi työntekijä ja yrittäjä saisi leipänsä Syötteen ja Pudasjärven matkailusta ympäri vuoden," Terentjeff-Jaurakkajärvi täsmentää.

Hiihtokeskus Iso-Syötteen hallituksen puheenjohtajana jatkaa teollisuusneuvos Jorma Terentjeff. Tarja Terentjeff jatkaa yhtiön varatoimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä.