Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

Iso-Syöte Bike Parkiin uusi reitti
|2022-04-20

Iso-Syöte Bike Parkiin uusi monipuolinen reitti yhteistyössä Trail It Oy:n kanssa

Hiihtokeskus Iso-Syöte jatkaa vahvaa panostustaan kesään ja pyöräilyyn. Tulevalle kesälle on tiedossa merkittäviä investointeja, kun Iso-Syöte Bike Parkiin avataan uusi monipuolinen ja säänkestävä hissipyöräilyreitti, ”Isoflow”. Reitin suunnittelusta ja rakentamisesta vastaa pyöräilijöiden keskuudessa nimeään niittänyt Trail It Oy.

 

Kesällä 2020 avattu Iso-Syöte Bike Park kehittyy kovaa vauhtia, ja tulevalla kesäkaudella Iso-Syötteellä panostetaankin uuteen pyöräreittiin, jota toteuttamassa mukana on Bikepark-rakentamiseen erikoistunut yritys, Trail It Oy. Viime kesänä Iso-Syötteen hissipyöräilyreitistö koostui 11:sta vaikeusasteeltaan ja tyyliltään poikkeavasta radasta ja lisää reittejä on tulossa. Viimeisen kahden kesän toiminnan perusteella kysyntää on ollut erityisesti helpoista ja keskivaikeista reiteistä. Asiakkaiden toiveisiin vastataankin nyt uuden reitin rakentamisen myötä.

”Kesän asiakaspalautteiden ja reittien käytön perusteella tasoltaan sini-punaiselle Bike Park -reitille on ollut selkeästi kysyntää. Iso-Syötteen reitit on suunniteltu kaiken tasoisille pyöräilijöille ja ideana niissä onkin, että lajin pariin pääsisi helposti mukaan ilman suurempaa teknistä osaamista. Uusi reitti tulee olemaan vaikeusasteeltaan helpohko, joten se on hyvä lisä tämänhetkiseen reitistöömme”, kommentoi Bike Parkin toiminnasta vastaava Mikko Terentjeff.

Uuden pyöräreitin rakentaminen vaatii satsauksia koko Iso-Syöte Bike Parkin reitistösuunnittelulta.

”Jo viime vuodesta tuttujen reittien ”Ykköne” yläosaa sekä ”Musta enduro” alaosaa linjataan hieman uusiksi, jotta kaikkia kolmea reittiä voidaan ajaa turvallisesti ja sujuvasti yhtä aikaa ilman suurempia risteyksiä”, kommentoi Mikko Terentjeff.

 

Iso-Syöte Bike Parkiin uusi Isoflow-reitti
Uusi ”Isoflow”-reitti sijoittuu talvisin Iso-Syöte Snow Parkina toimivan rinteen alueelle

 

Uudesta reitistä erityisen tekee sen monipuolisuus

Trail It:in kanssa yhteistyössä rakennettava ”Isoflow”-pyöräreitti on moderni ja monipuolinen, pinnoitettu flow/freeride-reitti, jossa on mukavia mutkia ja hyvin muotoiltuja hyppyreitä joista pyöräilijä voi valita mielensä mukaan. Vaihtelevan maaston ja hyppyreiden lisäksi reitistä monipuolisen tekee se, että se sopii lähes kaikille harrastajille, aina aloittelijoista lähtien, ja mukautuu pyöräilijän taitotason mukaan. Vaikeusaste muuttuu käyttäjän taitotason karttuessa, sillä reitin mitoitus ja muotoilu mahdollistavat luovan ja monipuolisen reitin käytön.

”Kovemmastakin vauhdista nauttivat kuskit löytävät ajolinjavalinnoillaan reitin muodoista haastetta ja lennokkuutta. Isoflow-reitti tulee sisältämään erilaisia hyppyreitä, reilun kokoisia tuplaamisen mahdollistavia muotoja, kiihdyttämiseen ja keventämiseen sopivia kohtia sekä erinomaisen tuen tarjoavia mutkia, joissa pääsee koettelemaan G-voimien sietokykyä”, kuvailee Trail it Oy:n Riku Laakso tulevaa reittiä.

 

Trail It Oy valikoitui kumppaniksi ammattimaisuudella

Iso-Syöte Bike Parkin uusi reitti toteutetaan yhteistyössä Bikepark- ja liikuntapaikkarakentamiseen erikoistuneen yrityksen, Trail It Oy:n kanssa. Trail It on tunnettu toimija pyöräilijöiden keskuudessa, ja yrityksellä on useiden vuosien kokemus ja erityisosaaminen hissipyöräreittien suunnittelusta ja rakentamisesta. Ammattimaisuus vakuutti myös Hiihtokeskus Iso-Syötteen operatiivisen johtajan Mikko Terentjeffin:

”Trail It valikoitui reitin tekijäksi heidän ammattitaitonsa ja monipuolisen reittiosaamisen vuoksi. Lisäksi vankka kokemus rakennuspuolelta vaikutti valintaan, sillä reitistä halutaan mahdollisimman säätä ja kulutusta kestävä. Reitin pinnoite, materiaalivalinnat sekä vesien ohjaus mahdollistavat sen käytön myös kesäsateiden yllättäessä.”

Isoflow-reitin rakentaminen alkaa kesäkuun alussa ja kestää arviolta kolmesta viiteen viikkoa. Iso-Syöte Bike Park avataan juhannusperjantaina 24.6.2022.