Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

Hiihtokoulu on hauska tapa oppia laskettelemaan
|2022-12-14

Iso-Syöte kannustaa ekaluokkalaisia liikkumaan ja harrastamaan

Hiihtokeskus Iso-Syöte tarjoaa neljättä vuotta peräkkäin ilmaista laskettelunopetusta Oulun seutukuntien, Pudasjärven ja Taivalkosken ekaluokkalaisille. Ilmaisia laskettelupäiviä järjestetään talvikaudella 2023 yhteensä viisi: kolme tammikuussa ja kaksi helmikuussa. Laskettelupäivillä halutaan kannustaa lapsia liikkumaan sekä kokeilemaan rinnelajeja turvallisesti opettajan opastuksella. Kampanjasta vastaavat Iso-Syötteen yrittäjäsisarukset Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvi ja Mikko Terentjeff, joilla on pitkä historia lajin parissa.

”Olemme Mikon kanssa molemmat harrastaneet laskettelua ja lumilautailua pienestä pitäen, ja meillä on paljon lämpimiä lapsuusmuistoja Iso-Syötteen rinteistä. Nyt vuorostaan haluamme tarjota myös muille lapsille mahdollisuuden kokea mukavia hetkiä laskettelun parissa. Parhaassa tapauksessa joku löytää laskettelusta elinikäisen harrastuksen kuten meille kävi!” kertoo Hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtaja Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvi hymyssä suin.

 

Heidi ja Mikko vaaka
Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvi ja Mikko Terentjeff ovat molemmat hiihtokeskusvuosiensa aikana toimineet hiihdonopettajina

 

Edellisvuosien laskettelupäiviin osallistui erityisesti paljon sellaisia ensimmäisen luokan oppilaita, joiden vanhemmat eivät itse laskettele tai tunne oloaan varmaksi lähteä lapsen kanssa rinteeseen.

”Ekaluokkalaisten päivä on hyvä tapa kokeilla laskettelua ensimmäistä kertaa. On tärkeää, että lapsen ensikosketus lajiin on turvallinen ja hauska. Kokemus määrittää pitkälti harrastuksen jatkon. Tämä pätee kaikkiin lajeihin”, selittää hiihtokeskuksen rinnetoiminnasta vastaava ja Suomen hiihdonopettajat ry:n kouluttajanakin toimiva Mikko Terentjeff.

Ilmainen laskettelupäivä alkaa yhteisellä hiihdonopetuksella, jossa ykkösluokkalaiset pääsevät tutustumaan laskettelun tai lumilautailun alkeisiin. Hiihtokoulutunnin jälkeen osallistujat saavat hissilipun ja välineet käyttöönsä loppupäiväksi veloituksetta, jolloin lapsi voi jatkaa harjoittelua rinteissä vanhemman valvonnassa. Lajiin tutustumista ja taitojen kehittämistä voi myös jatkaa Iso-Syötteen hiihtokoulussa. Hiihtokoulu palvelee päivittäin klo 10–17.

 

Lue lisää ja ilmoita ekaluokkalaisesi mukaan!
 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen