Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

Laskettelijoita Iso-Syötteen rinteissä
|2022-03-16

Iso-Syötteellä ennätyksellinen hiihtolomakausi takana

Hiihtolomat ovat vuoden kiireisimpiä aikoja pohjoisen laskettelukeskuksissa, mikä on näkynyt myös Hiihtokeskus Iso-Syötteen lomakauden tuloksissa. Kävijöitä on riittänyt ja kävijämäärissä on tapahtunut nousua edellisvuosien jo valmiiksi erinomaisiin tuloksiin nähden. Myös myynnit ovat nousseet niin hissilippujen kuin vuokrauksenkin osalta. Ennätyksiä on rikottu sekä hissilippujen kokonaismyynnissä että päiväkohtaisissa kävijämäärissä, ja vuokravälineet ovat olleet aikaisempia vuosia kysytympiä.

Meillä on takana erityisen onnistuneet hiihtolomaviikot. Väkeä on ollut mahtavasti, suorituspaikat ovat pysyneet kunnossa ja kelit ovat olleet kohdillaan. Se on luonnollisesti näkynyt myös myynneissä”, kommentoi Hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtaja Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvi.

Lomalaisten välillä on eroja

Hiihtolomaviikkojen ja lomalaisten välillä on eroja niin ostokäyttäytymisessä kuin viipymissäkin. Etelän hiihtolomien aikaan, viikolla 8, ostettiin selkeästi pidempiä, useamman päivän hissilippuja, kun taas pohjoisen ja Iso-Syötteen lähialueiden hiihtolomilla korostuivat päiväkävijät.

”Kun tullaan etelästä, alueella viivytään pidempään ja rinteeseen mennään lähes tulkoon säällä kuin säällä. Pohjoisen lomaviikon aikana päiväkävijöitä on enemmän, ja kävijämäärät ovat hyvin riippuvaisia sääennustuksista. Onneksi sää on suosinut meitä tänä vuonna hiihtolomien aikaan”, iloitsee Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvi.

Lapset rinteessä

Kotimaanmatkailu jatkaa kukoistustaan

Kotimaanmatkailu jatkaa suosiotaan, ja kotimaiset asiakkaat ovat olleet aktiivisesti liikkeellä. Se on näkynyt hiihtokeskuksen kasvaneiden kävijämäärien lisäksi myös majoitusluvuissa. Aivan Iso-Syötteen rinteiden juurella sijaitsevassa KIDE Hotel by Iso-Syöte -hotellissa on ollut eloisaa lomakautena ja 60 huoneen majoituskapasiteetti on ollut hyvin pitkälti täynnä hiihtolomaviikkojen ajan. Yleisestikin hotellin käyttöaste on ollut korkea sesonkeina ja niitä ympäröivinä ajankohtina. Kotimaanmatkailutrendin ennustetaan kantavan myös kevään yli, ja sekä hiihtokeskukselle että KIDE Hotellille odotetaan vilkasta pääsiäistä ja kevätkautta.