Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

Iso-Syötteen lumiset rinteet jouluna
|2022-11-21

Iso-Syötteen laskettelukausi alkaa lauantaina 26.11.

Iso-Syötteellä lasketellaan tulevana viikonloppuna, kun hiihtokeskuksen ensimmäiset rinteet avautuvat. Lauantaina 26.11. laskettelukauden avajaisissa ensimmäiset innokkaat harrastajat pääsevät laskemaan jo Lumimaassa sijaitsevaa 9. rinnettä sekä eturinteiden puolella olevaa 2. rinnettä, johon tulee reilejä ja pressejä parkkilaskijoiden iloksi. Myös ensimmäinen 1,6 kilometrin mittainen hiihtolatu on avattu osittain maanantaina ja avataan koko pituudeltaan tiistaina 22.11. Latu kulkee KIDE Hotellin takaa, Luppoveden rannasta Pärjänjoentien risteykseen.

Iso-Syötteen rinteiden lumetus aloitettiin viikko sitten tiistaina 15.11. paljon odotetun pakkasjakson saavuttua. Pakkasen sekä viime vuonna tehdyn mittavan lumetusinvestoinnin ja 22 uuden pillitykin ansiosta lumen tuotto rinteillä on ollut tehokasta. Lumi on pääasiassa tehty uusien ja energiatehokkaampien pillitykkien voimin, mutta niiden lisäksi käytössä on ollut myös liikuteltavia puhallintykkejä tehostamassa lumetusta.

”Olemme olleet lumetusvalmiudessa lokakuusta lähtien, mutta tänä vuonna talven tulo on kestänyt pidempään. Nyt pakkasta on jatkunut viikon verran ja olemme sen aikana saaneet tuotettua lunta tehokkaasti. Myös uudet lumetusinvestoinnin yhteydessä asennetut pillitykit ovat toimineet erinomaisesti,” kertoo Hiihtokeskus Iso-Syötteen rinnepäällikkö Mikko Törmälä.

 

Nousuladun lumetus 21.11.
Iso-Syötteen rinteillä on parhaillaan käynnissä lumen levitys ja nousulatujen lumetus

 

Viime talvi oli Iso-Syötteelle monin tavoin ennätyksellinen, ja myös tästä kaudesta odotetaan vilkasta. Joulu ja vuoden vaihde näyttää varauksien suhteen hyvältä niin hiihtokeskuksen kuin rinteiden juurella sijaitsevan KIDE Hotellinkin osalta, ja kansainvälisiä asiakkaita on tulossa edellisvuosia enemmän. Lisäksi verkkokauppamyynnin osuuden uskotaan kasvavan talvikaudella.

Olemme panostaneet nettimyyntiin ja tänä talvena niin hissilippujen, vuokravälineiden kuin hiihtokoulunkin varaaminen onnistuu kätevästi netistä. Uskon vahvasti, että meillä on hyvä talvi edessä. Odotan jo itsekin innolla pääseväni lasten kanssa rinteeseen!” iloitsee Hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtaja Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvi.

 

Varaa majoitus, hissiliput ja vuokravälineet valmiiksi avajaisviikonlopulle:


Psst! Hanki kausikortit edullisempaan ennakkohintaan 11.12.2022 mennessä. Alk. 245 €

 

Majoitushaku 
 

Hissiliput ja kausikortit 
 

Vuokraamo