KUURU Tunturilaakso sviitti | Kuuru Oy

KUURU Tunturilaakso sviitti | Kuuru Oy
Kuuru Tunturilaakso sviitit on varustettu valtavilla ikkunoilla ja lämmitetyllä lasikatolla. Sviitit sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä KIDE-Hotellista, omassa rauhassaan tunturiluonnon syleilyssä.
Osta
KUURU Tunturilaakso sviitti | Kuuru Oy

Lisätietoa

Kuuru Tunturilaakso sviitit ovat ekologisia, pohjoisen männystä paikallisesti tuotettuja hirsihuviloita. Sviitit on varustettu valtavilla ikkunoilla ja lämmitetyllä lasikatolla. Massiiviset hirsiseinät luovat sviitteihin hiljaisen, rauhallisen ja lämpimän tunnelman.
 
Sviitit sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä KIDE-Hotellista, omassa rauhassaan tunturiluonnon syleilyssä. Kaikista sviiteistä avautuu upea suomaisema, joka tulvii vuoden ympäri sisään huoneiden lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Lämmitetystä lasikatosta avautuu esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle. Hiljaisuuden, suurten ikkunoiden ja lasikaton ansiosta voit kokea olevasi keskellä luonnon rauhaa mukavasti sängyllä makoillen.
 
Sviittien kalusteissa ja varusteissa on suosittu laadukkaita kotimaisia tuotteita.
 
Huoneistoista löytyy mukava parivuode laadukkaineen petivaatteineen, kylpyhuone, minikeittiö, taulutelevisio, lattialämmitys ja ilmastointi. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, wc sekä lavuaari vesipisteellä. Minikeittiö on varustettu liedellä, mikroaaltouunilla, kahvinkeittimellä, vedenkeittimellä, leivänpaahtimella, tiskialtaalla, hanalla, kattavalla 2-4 henkilön astiastolla ja ruuanlaittovälineillä. Kide Hotellin palvelut kuten saunaosasto ja kuntosali ovat Kuuru Tunturilaakson asukkaiden käytettävissä lisämaksusta.


Tunturilaakson sviitit omistaa Kuuru Oy, y-tunnus 2957945-8. Kide Hotel by Iso-Syöte toimii sviittien välittäjänä.