Musti ja Lysti kutsuvat talvipäivän viettoon Iso-Syötteelle! 

Lysti

 

 

Musti ja Lysti kutsuvat talvipäivän viettoon! 

Musti

Tule Lumimaahan pitämään hauskaa Mustin ja Lystin kanssa! 

Kuin oma pieni laskettelukeskuksensa Iso-Syötteen sisällä, Lumimaa on hauskanpitopaikka on koko perheelle. Lumimaa sijaitsee Iso-Syötteen rinteiden juurellla, alhaalta katsottuna vuokraamon oikealla puolella. Lumimaa on Iso-Syötteen nimikkoporojen Mustin ja Lystin valtakuntaa ja sen vuoksi on vain luonnollista, että Lumimaasta löytyy myös kaksi ihka oikeaa poroa! Poroaitauksen lisäksi Lumimaassa on neljä eri laskettelurinnettä, leikkipaikka liukumäkineen ja keinuineen, karusellihissi perheen pienille hurjapäille, hurjan hauska pulkkamäki, sekä seikkailureitti täynnä hassutuksia ja kiperiä kysymyksiä!

Iso-Syötteen Lumimaan mäet ovat sinisiä, helppoja rinteitä, joissa on mukava sekä opetella laskettelun alkeita, että hioa jo opittuja taitoja. Lumimaassa sijaistee myös MiniStreet, josta jokainen parkkistara, Musti mukaanlukien, aloittaa matkansa. Lumimaasta löytyy yhteensä neljä erilaista hissiä, joista 2 eri mittaista mattohissiä sopivat erinomaisesti aivan ihka ensimmäisiin nousuihin. Näiden lisäksi Lumimaasta löytyy myös sompa- ja ankkurihissi.  Lysti on hissienkäytön ammattilainen, mutta ennen sujuvia nousuja tapahtui paljon pyllähdyksiä ja sen vuoksi hissihenkilökuntamme on erittäin innokas auttamaan jokaista uutta laskijaa hissienkäytön parissa! Pieni mattohissi on on pienten laskettelijoiden käytössä ilmaiseksi.

Kaiken tämän lisäksi Lumimaasta löytyy myös kaksi rinteiden juurella sijaitsevaa grillikatosta ja asiakasvessat, jotka pitävät huolta sinun ja perheesi jaksamisesta läpi talvipäivän. 

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät laskevat meillä ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa!

Varaa perhehuone KIDE Hotellissa

 

 

Meillä saat aina apua hissin käyttöön. Kaikilla sompa- ja ankkurihisseillä on aina henkilökuntaa sinua varten!

Loputtomasti hauskaa tekemistä

Mustin ja Lystin pujottelu- ja crossikisoissa kilpailet vain itseäsi vastaan. Näissä leikkimielisissä kilpailuissa jokainen laskee kaksi aikaa ja se, jonka ajoilla on pienin erotus, voittaa. Kaikki osallistujat palkitaan. Löydät tiedon tulevista kisoista tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen tapahtuu hiihtokeskuksen lipunmyynnissä. Kilpailuissa on pieni osallistumismaksu.

Luontokeskuksella on runsaasti maksutonta tekemistä lapsille ja heidän vanhemmilleen. Täällä voit kartuttaa ja testata tietojasi, katsoa mielenkiintoisia filmejä, kokeilla taitojasi valokuvasuunnistuksessa ja kurkata, mitä löytyy hauskasta puuhanurkasta! Luontokeskukselta lähtee lukuisia eri pituisia reittejä kansallispuistoon, joista osa sopii koko perheelle. Lue lisää.

Suunnistuksia ja muuta kivaa tekemistä Iso-Syötteen rinteissä sesonkina, jouluna, hiihtolomilla ja pääsiäisenä. Tarkista päivät ja tarkemmat infot tapahtumakalenterista!

Lasten Werneri-kurssit tarjoavat iloa ja uusia taitoja pikkuväelle! Kursseja järjestetään kysynnän mukaan viikonloppuisin, sekä hiihtolomaviikoilla 8,9 ja 10. Lue lisää Werneristä täältä.

Lysti

 

 

 

Nähdään tunturissa!

Musti

Nähdään tunturissa!