Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

Iso-Syötteen parhaat uimapaikat on helppo löytää

Tunturin parhaat uimarannat

Kuumat kesäpäivät kutsuvat uimaan. Alueen uimarannoissa riittää valinnanvaraa. Pulahda Luppoveteen suoraan Kide Hotellista tai Iso-Syöte Bike Parkista, vietä rento rantapäivä Naamankajärvellä tai hyppää kirkkaaseen veteen Pytkynharjun monissa lammissa. Loistavia päiväretkikohteita ovat myös Lapin Rivieraksi usein tituleerattu Livo-järvi tai Soiperoinen kristallin kirkkaine vesineen. 

🏊🏼‍♂️ Luppovesi - Kide Hotellin edessä, Iso-Syötteen eturinteiden välittömässä läheisyydessä sijaitsee Pudasjärven kaupungin ylläpitämäuimaranta. Hiekkaranta on aidattu ja sieltä löytyy pukukopit, laituri sekä lasten leikkialue. Koiria voi uittaa Luppoveden Pärjänkievarintien puoleisessa päädyssä. 

💦 Naamankajärvi, Pytkyn hiekkaranta - Naamankajärveen voi pulahtaa vaikka upealta, uudelta Pytkyn hiekkarannalta. Ranta sijaitsee Pytky Cafen takapihalla ja se sopii mainiosti lapsiperheille! Rantapäivän aikana pääsee halutessaan nauttimaan myös irtojäätelöstä ja Pytkyn kuuluisista munkeista. Tarkista kahvilan aukioloajat syote.fi/aukioloajat.

👙Pytkynharjun lammet ja Pärjänjoki - Pyörä- ja vaellusreittien varrella tulee vastaan useita uimiseen sopivia paikkoja! Nappaa siis simmarit pyöräretkelle matkaan!

🏖 Livojärvi - alle tunnin automatkan päässä Iso-Syötteeltä sijaitseva Säikänsalmen uimaranta sopii koko perheen päiväretkikohteeksi. Kesäsin paikalla palvelee Kotakahvila Säikkä, joka myy paikallisten yrittäjien tuotteita kuten leivonnaisia, muikkukukkoa sekä käsitöitä. Vuokralla myös SUP-lautoja. Katso lisää posiolapland.com 

Uimapaikat Iso-Syötteellä