Majoitus, aktiviteetit ja paketit

Paketit
efatbike safari is a great way to enjoy the arctic nature

Talvipyöräily sopii kaikille!

Iso-Syötteen pyörävuokraamosta löytät e-fatbiket ja fatbiket talven unohtumattomimmalle reissullesi. Sähköavusteisella, leveärenkaisella pyörällä eteneminen tykkylumipuiden keskellä on elämys, joka jokaisen kannattaa kokea! Syötteen alueen talvipyöräilyreitit kulkevat aivan hiihtokeskuksen vierestä, ja hyppäämällä pyörän selkään vuokraamolla olet jo lähes kansallispuistossa. Huollettuja reittejä alueella on jopa 40 kilometriä!

 

Syötteen talvireitit

talvipyöräily

Vuokraa pyörä verkosta ennakkoon

Talvipyöräily on alueella suosittua, eikä suotta! Voit vuokrata pyörän etukäteen verkosta, ja näin varmistat saatavuuden haluamallesi ajankohdalle. 

 

Vuokrapyörät

Keväinen maisema Iso-Syötteeltä

Talvireitit moneen makuun

Iso-Syötteen talvireitit on monikäyttöuria, ja talvipyöräilyyn soveltuvat reitit löydät Metsähallituksen kartoista punaisella merkattuina. Suosittuja talvipyöräilyreittejä Iso-Syötteellä on Syötteen talvikierros (9km) Tai upea reitti Ahmatuvalle lumisten vaarojen läpi. Näille reiteille on myös lemmikit tervetulleita!

 

Talvireitit kartta

 

Pyörien vuokrauslomake (päivävuokrat ja lasten pyörät)

 

Tällä hetkellä pyörien vuokraus verkkokauppamme kautta onnistuu ainoastaan 3 tunniksi. Mikäli haluat vuokrata pyörät yhdeksi tai useammaksi päiväksi, onnistuu se täyttämällä pyörien vuokrauslomakkeen. Myös lasten pyörien varaus tapahtuu lomakkeen kautta. Lomakkeen lähettämisen jälkeen tarkistamme vapaiden pyörien tilanteen ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten. Mikäli pyöriä on vapaana kyseiselle ajankohdalle, varaamme ne sinulle välittömästi käsiteltyämme lomakkeesi. Lähetäthän siis lomakkeen mikäli haluat tehdä varauksen. Muissa tiedusteluissa otathan yhteyttä rinnetoimisto@isosyote.com tai 0201476471. Huomaathan, että pyörät ovat varattuna vasta kun olemme lähettäneet sinulle varausvahvistuksen.

Tilaa uutiskirje 

Tunturin parhaat tarjoukset ja tuoreimmat kuulumiset kuukausittaisessa kirjeessämme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa