Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

Koiran kanssa
|2021-08-31

Iso-Syöte - Tassuväen suosikkikohde

Iso-Syöte on ympärivuotinen lemmikkien unelmakohde 

Ota seuraavalle lomamatkallesi koko perhe mukaan ja tule Iso-Syötteelle. Lemmikkisi rakastaa ulkoilua ja liikkumista vähintään yhtä paljon kuin omistajansakin - rohkenemme jopa väittää, että joissain tapauksissa enemmänkin - ja ihmisen paras ystävä on meidänkin ystävämme. Koira kulkee mukana kytkettynä aktiviteettien parissa niin kesällä kuin talvellakin ja on tassuväki on enemmän kuin tervetullut vieras myös useimpiin alueen kahviloihin ja ravintoloihin. Koiraystävällisiä ravintoloita ovat muun muassa KIDE Hotellin aulassa sijaitseva ravintola Tovaglia, Tunturi Pub, Romekievari, Pytky Cafe sekä Pärjänkievari. 

KIDE <3 Koirat

KIDE Hotel by Iso-Syöte on koiraystävällinen hotelli, jossa majoittuvat niin kaksi- kuin nelijalkaisetkin. Hotellista on lyhyt matka ulos lenkkipoluille ja lemmikkihuoneet onkin sijoitettu hotellin rauhallisempaan päätyyn, aivan uloskäyntien tuntumaan, jotta koiran kanssa liikkuminen olisi mahdollisimman helppoa ja miellyttävää. KIDE Hotellin takapihan tuntumassa lepäävässä Luppovedessä kelpaa vilvoitella kesähelteillä ja lemmikkejä voikin uittaa aidatun uimarannan ulkopuolella, jossa tilaa ja loistavia uittopaikkoja riittää yllin kyllin! 

Hännänheiluttajan pakkauslista:

? Oma kuppi. Ruokailu on päivän ykköshetkiä ja omasta tutusta kupista kaikki maistuu hieman paremmalta.
? Oma punkka, jonka tutussa tuoksussa kelpaa nukkua koiranunta.
? Tassupyyhe, joka etenkin näin lähestyvänä kurakautena on isäntäväen sukkien pelastuspartio numero 1.
? Herkkuja! Tämä kohta tuskin vaatii selityksiä, tai ei ainakaan, jos tassuväeltä kysytään.

Yhdessä retkelle

Koirakaveri viihtyy matkassa mukana. Talvikaudella koirat ovat tuttu näky hiihtoladuilla ja alueelta löytyykin yli 100km koiralatuja. Alueen ainoat ladut, joilla ei saa hiihtää koiraseuralaisen kanssa ovat huippuladut. Lue lisää laduista ja muista talvireiteistä täältä. Kuivanmaan aikaan tienoolla riittää tallusteltavaa ja nuuhkittavaa, mukavia reitti- ja retkikohteita löytyy yhden ja kahden kilometrin mittaisista aina useampien päivien vaelluksiin asti. Voit lukea lisää rengasreiteistä ja muista retkikohteista täältä

Muistathan pitää lemmikkisi turvassa ja aina kytkettynä liikkuessasi Syötteen kansallispuistossa. Koiramaisen ihanaa syksyä, nähdään tunturissa! ?

Kesäkoira