Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

ProDine Oy Iso-Syötteellä
|2022-03-23

Uusi ravintola avaa ovensa Iso-Syötteellä

Ravintola Nallikarista tuttu ProDine Oy avaa ravintolan Iso-Syötteelle toukokuussa

Iso-Syötteen ytimessä sijaitsevan KIDE Hotellin tiloihin aukeaa alkukesästä uusi ruokaravintola. Ympäri vuoden avoinna olevassa ravintolassa tullaan tarjoilemaan laadukasta ruokaa, jossa paikalliset maut sekoittuvat suomalaisiin ravintolasuosikkeihin. Oululaisen ProDine ravintoloiden ravintoloitsijat uskovat vahvasti ravintolan sijaintiin ja Iso-Syötteen kehitykseen matkailualueena.

Iso-Syötteen ravintolatarjontaan on tulossa kesäksi uudistus, kun oululaiset ravintoloitsijat Katja Pasanen, Antti Lindholm ja Janne Gehör avaavat uuden ruokaravintolan KIDE Hotel by Iso-Syötteen tiloihin. Ravintola Nallikarista ja Nallikari Bakery & Bistrosta tunnetut ravintoloitsijat ovat seuranneet Iso-Syötteen kehitystä matkailualueena jo pidemmän aikaa.

”On ollut hienoa seurata Iso-Syötteen viime vuosien kehitystä. Matkailulla on iso rooli myös Oulun ravintoloidemme kohdalla ja olemme olleet kiinnostuneita koko Oulun seudun matkailijamäärien kasvusta ja matkailijoiden tarpeiden kehittymisestä jo pitkään. Innostuimme heti, kun kuulimme mahdollisuudesta päästä kehittämään Iso-Syötettä ravintola- ja kokouspalveluiden osalta. Odotamme innolla yhteistyötä muiden alueen yrittäjien ja paikallisten toimijoiden kanssa,” kertoo ProDine Oy:n toimitusjohtaja Janne Gehör.

Antti Lindholm, Katja Pasanen ja Janne Gehör nauttivat maaliskuun  auringosta tulevan ravintolansa edustalla.
Antti Lindholm, Katja Pasanen ja Janne Gehör nauttivat maaliskuun auringosta tulevan ravintolansa edustalla

Uuden ravintolan nimi ja konsepti julkaistaan myöhemmin, mutta jo nyt on selvää, että ravintola toimii ympäri vuoden ja siellä tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista sekä kokouspalveluita. KIDE Hotellin vieraiden lisäksi uudet ravintoloitsijat haluavat satsata erityisesti alueella usein lomaileviin asiakkaisiin ja paikallisiin yritysasiakkaisiin.

 

Henkilöstöhallinnosta vastaava Katja Pasanen on ollut ihmeissään alueen työntekijöiden ammattitaidosta ja työinnosta; ”Olemme keskustelleet ravintolan tämänhetkisten työntekijöiden kanssa ja saaneet heiltä lyhyessä ajassa paljon ideoita sekä tuotteistamiseen että konseptiin. Paikallisilla työntekijöillä on pitkä kokemus alueen ravintoloista ja asiakaskunnasta. Arvostamme sitä erityisesti. Palkkaamme kaikki vanhat työntekijät ilomielin jatkamaan meidän tiimissämme ja pyrimme huomioimaan jokaisen vahvuusalueet työtehtävien painotuksissa. Uuden ravintolamme myötä alueelle syntyy myös kokonaan uusia työpaikkoja. Tervetuloa hakemaan meille!

 

Ravintolan konsepti hakee vielä lopullista muotoaan. Nimi ja ensimmäiset ruokalistat tullaan julkaisemaan myöhemmin keväällä.

 

”Tutkimme vielä asiakaskuntaa ja ympäristöä, jotta ravintolan tarjonta olisi mahdollisimman monen mieleen ja jotakin erilaista, kuin mitä alueella nyt on. Kausittain vaihtuvien ruokalistojen lisäksi aiomme tarjota sesonkituotteita, paikallisia makuja ja nopeampaa vaihtelua niille, jotka viettävät paljon aikaa alueella. Myös aamiaisesta pyrimme tekemään sellaisen, että se houkuttelisi KIDE Hotellin asiakkaiden lisäsi myös mökki- ja vaunulaisia meille herkuttelemaan,” kertoo keittiömestari Antti Lindholm.

 

ProDine ravintoloiden yrittäjäkolmikolla on vahva osaaminen myös erilaisten tilaisuuksien, tapahtumien ja kokousten järjestäjänä. Poikkeusajan myötä myös laadukas cateringpalvelu on noussut yhdeksi ykköstuotteista. Iso-Syötteen potentiaali yritys- ja yksityistilaisuuksille soveltuvana paikkana on parin viime vuoden aikana vahvistunut ja yhteisen osaamisen kautta on tarkoitus kasvattaa erityisesti rospuuttoajan kysyntää alueella. Toivotamme sekä vanhat että uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan Iso-Syötteen kattavista palveluista.

 

”Ruoka on tärkeä osa tilaisuuksia ja yhdessä KIDE Hotellin majoituskapasiteetin ja Lumiareenan kanssa meillä on upeat mahdollisuudet houkutella porukkaa tunturiin myös mm. touko- ja loka-marraskuussa,” kommentoi ProDine ravintoloiden myynnistä vastaava Katja Pasanen.

 

Mikko Terentjeff KIDE Hotellin operatiiviseksi johtajaksi

 

KIDE Hotellin ravintoloitsijan vaihtuessa hotellilla tehdään myös muita käytännön muutoksia. Mikko Terentjeff on nimetty toukokuun alusta alkaen hotellin operatiiviseksi johtajaksi, ja hän vastaa jatkossa hotellista aisaparinaan KIDE Hotellin ja Hiihtokeskus Iso-Syötteen myyntipäällikkö Juhani Ikonen. Hotellin lisäksi Mikko jatkaa nykyisissä tehtävissään Hiihtokeskus Iso-Syötteellä.

 

”Olen erittäin innoissani päästessäni kehittämään hotellin toimintaa yhdessä uusien ravintoloitsijoiden kanssa. Kaksi kesää ja kolme talvikautta avoinna ollut hotelli toimii hyvin ja voimme yhdessä keskittyä kehitystyöhön ja tekemään kokonaisuudesta entistäkin houkuttelevamman asiakkaillemme,” kertoo Terentjeff ja jatkaa; ”Kulunut talvikausi on ollut hotellilla lähes jatkuvasti loppuunmyyty ja haluan kiittää koko ravintolan ja vastaanoton, sekä kerroshoidon kumppaneitamme ja heidän työntekijöitään upeasta työstä. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja kesää!”