Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

Kurkkaa puiden välistä
|2021-09-13

Yli miljoonan hissinousun kausi

Juuri nyt Iso-Syötteellä nautitaan ruskasta, mutta pian tämänkin syksyisen väriloiston pyyhkii alleen ensilumi. Vaikka kesästä ja syksystä on nautittu kovasti pyöräilyn ja Bike Parkin parissa, pyörii mielessä jo kovasti edessä häämöttävä talvikausi.

Tunturissa riitti kuhinaa viime talvena

Ennen kuin hypätään ensi kauteen, on hyvä katsoa taakseen ja muistella hieman viime talven laskuja. Kausi 2020-2021 oli juhlakausi, jolloin Hiihtokeskus Iso-Syöte täytti huimat 40-vuotta. Monista juhlallisuuksista jouduttiin vallitsevan koronatilanteen vuoksi luopumaan, mutta se ei menoa haitannut ja laskutunnelma olikin läpi kauden pilvissä.

Viime vuonna kausi polkaistiin käyntiin 28.11. kun avasimme ensimmäisen rinteen Lumimaan puolella. Kausi jatkui aina vappuun, 1.5. saakka ja hissit olivat avoinna kaiken kaikkiaan 154 päivää viime kaudella.

Nuo viime kauden 154 laskupäivää pitivät sisällään yhteensä yli miljoona hissinousua. Kauden vilkkaimpana päivänä hissinousuja kerääntyi yhteensä hieman vajaa 30 tuhatta, joista 10 tuhatta tapahtui etuhisseillä.

Yli 1500 mäenlaskua

Nyt kun haaveissa on jo mukavasti ensitalven pakkaspäivät ja mäenlaskut ja muistoissa viime kauden lämpimät kaakaot, puuterilumet ja parkissa toppiinsa hiotut hypyt ja temput, on aika suunnata katse kohti nettikauppaa. Ensi talven kausikortit tulevat myyntiin nettikauppaamme edullisin early bird hinnoin 1.10-3.10.2021 väliseksi ajaksi, jonka jälkeen kausikortit on mahdollista ostaa nettikaupasta tai Hiihtokeskus Iso-Syötteen vuokraamolta normaaliin ennakkohintaan aina 31.12.2021 asti. Kausikortti on pääsylippu laskujen täytteiseen talveen sinulle, joka et vain saa laskemisesta tarpeeksesi. Viime talvena eniten erillisiä laskupäiviä kerännyt kausikorttilainen nousi yli 1500 hissinousua ja eniten erillisiä päiviä rinteissä viettänyt asiakas nousi hissinousuja yli 100 erillisenä päivänä.