Write at least three letters to get search result

Searching for <% search %>...

Result for <% search %>

No results for <% search %>

<% translateTitle(group) %>

No more results

Iso-Syötteen onnistunut talvikausi päättyi vappuun
|2022-05-04

Iso-Syötteellä erityisen onnistunut kausi takana

Iso-Syötteen laskettelukausi päättyi vappuna. Mennyt talvikausi 2021–2022 oli hiihtokeskukselle menestyksekäs, ja ennätyksiä rikottiin monella saraa. Suomalaisten kotimaanmatkailuinto ja kiinnostus talvilajeihin näkyi muun muassa ennätyksellisinä myynteinä ja asiakasmäärinä, sekä onnistuneina sesonkeina.

 

Hiihtokeskus Iso-Syötteellä on tavallista pidempi laskettelukausi takana. Iso-Syötteellä laskettelu aloitettiin kuluneella kaudella keskimääräistä aiemmin, jo lokakuun loppupuolella 29.10., kun hiihtokeskus avasi ensimmäisen rinteensä kolmantena Suomen keskuksista heti Levin ja Rukan jälkeen. Kauden aikaisen aloituksen mahdollistivat viime syksynä uudistettu lumetuskalusto sekä lumetukseen otolliset pakkaskelit.

Hiihtokeskuksessa onnistunutta kaudenaloitusta seurasi kokonaisuudessaan menestyksekäs talvikausi, ja kasvua tapahtui niin asiakasmäärissä kuin myynneissäkin. Talvikauden kokonaismyynti kasvoi kaikkiaan 10% edellisvuoteen verrattuna ja lipunmyynti oli ennätyksellistä. Laskettelijat luottivat myös edellisvuosia enemmän vuokravälineisiin, mikä ilmeni vuokraamomyynnin huimana 27% kasvuna.

Erityisesti hiihtolomakausi näkyi tuloksissa, ja talvikauden suosituin kuukausi laskettelijoiden keskuudessa oli maaliskuu. Sesonkien osuus koko talvikauden myynneistä oli kaiken kaikkiaan 40% luokkaa.

”Kulunut kausi on ollut meille monella tapaa erittäin onnistunut. On mahtavaa, miten etenkin suomalaiset ovat olleet liikkeellä ja nauttineet laskettelusta. Uskon, että kasvuun ja menestykseen ovat vaikuttaneet alueen monipuolistuneet palvelut, kasvanut majoitustarjonta sekä erinomaiset lasketteluolosuhteet ja aktiviteettimahdollisuudet. Tällä kaudella myös työntekijöiden keskuudessa on vallinnut erityisen hyvä ilmapiiri, jonka uskon välittyneen asiakkaillekin. Sitä on ollut ilo seurata,” riemuitsee Hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtaja Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvi.

 

Katseet kohti kesää ja pyöräilyä

 

Kaksikko maastopyöräilemässä Syötteen reiteillä
Syötteeltä löytyy kattava, yli 120 kilometrin maastopyöräilyreitistö. Tulevana kesänä pyörien vuokraus onnistuu verkosta.

Talvikauden päättyminen ei tarkoita toiminnan pysähtymistä, vaan Iso-Syötteellä valmistellaan jo kovaa vauhtia kesää ja kesän pyöräilyaktiviteetteja. Muutaman viime vuoden ajan Iso-Syöte on panostanut vahvasti ympärivuotiseen toimintaan investoimalla pyörävuokraukseen sekä kesällä 2020 rakennettuun hissipyöräilypuistoon, Iso-Syöte Bike Parkiin. Satsaukset jatkuvat myös tänä kesänä, kun Bike Parkiin avataan uusi, yhteistyössä Trail It Oy:n kanssa rakennettu, hissipyöräilyreitti. Uuden reitin rakentaminen alkaa kesäkuun alussa ja kestää arviolta kolmesta viiteen viikkoa. Iso-Syöte Bike Park aukeaa juhannusperjantaina 24.6.2022.

Koronan aiheuttamista toimitusvaikeuksista huolimatta myös kesän vuokrapyöräkapasiteettia on saatu nostettua merkittävästi, ja pyöriä on riittävästi ryhmienkin tarpeisiin. Asiakkaiden kesän ja lomien suunnittelun helpottamiseksi pyörien vuokraaminen onnistuu kesällä uuden nettivarausjärjestelmän kautta.

Lue lisää uudesta Bike Park -reitistä täältä.