Kaksi laskee, yksi maksaa!

 

Kaksi laskee, yksi maksaa -paketti tarjoaa mahdollisuuden nauttia lomasta, yhdessäolosta ja laskettelun riemusta. Tämä paketti on teille, arjen pakolaisille, joiden sielu ja mieli janoaa alamäen tarjoamaa vauhtia ja kauniiden tunturimaisemien lumoa. Ota mukaan kumppanisi, paras ystäväsi, sisaresi tai vaikka toinen vanhempasi ja lähde tunturiseikkailulle Suomen eteläisimmälle tunturille. Varaa joko 2 tai 3 yön paketti hissilippuineen!
 

Varaa

PAKETIT SISÄLTÄVÄT:
 

  • Kaksi tai kolme yötä KIDE Hotellissa kahdelle
  • Aamiaiset kahdelle
  • Kahden tai kolmen päivän hissiliput Iso-Syötteen rinteisiin kahdelle 

 

Hintaan sisältyy myös:

  • Nopea nettiyhteys
  • Oma numeroitu parkkipaikka
  • Saunan käyttö
  • Välineiden säilytys hotellin asukkaiden suksivarastossa

 

HINNAT ALKAEN:
 

2 yötä + 2 laskupäivää 286 € / 2 aikuista / 2 yötä 
3 yötä + 3 laskupäivää
414  / 2 aikuista / 3 yötä 

 

Paketit ovat voimassa 1.–27.1., 29.1.–10.2., 12.–17.2., 12.3.–6.4. ja 10.4.–1.5.2023

Varaa

MONIPUOLISET RINTEET KANSALLISPUISTON SYDÄMESSÄ

 

Iso-Syötteen 17 rinteestä löytyy jokaiselle mieleisensä! Hiihtokeskuksen etupuolelta löytyvät siniset nautiskelurinteet sekä Suomen hauskin SnowPark! Jos laskettelu on vielä uutta, eikä huipulta aloittaminen tunnu vielä omalta, niin Lumimaasta löytyy lyhyempiä sinisiä reittejä. Lumimaa sopii aloittelijoiden lisäksi erinomaisesti myös lapsille ja temppuilijoille. Lumimaahan on sijoitettu yksi parkkirinteistämme, MiniStreet, jossa myös kokemattomat freestylestä kiinnostuneet laskijat voivat haastaa itsensä hyppyreissä. Iso-Syötteen takarinteet ovat väreiltään punaisia ja mustia sporttirinteitä. Nämä rinteet sopivat niille, joille laskettelu on jo tuttua. Takarinteiltä löytyy myös muutama talvi sitten avattu FreeridePark, joka saa adrenaliinisi virtaamaan!
 

Tutustu rinnekarttaan

SKI-IN KIDE HOTELLI JA HUONEET

 

KIDE Hotelli on ski-in, ski-out hotelli aivan Iso-Syötteen rinteiden juurella! Hotellin pääovilta kävelet hiihtokeskuksen hisseille ja vuokraamolle alle kahdessa minuutissa ja alueen parhaat hiihtoladutkin alkavat aivan parkkipaikan kulmalta. Hotellin yhteydestä löytyy kuntosali, saunatilat sekä hotelliravintola Bistoria, joka tarjoaa suussa sulavia herkkuja. Jokaisesta huoneesta löytyy kuvauskaappi, täysvarusteltu keittiö ja upea näköala joko rinteille tai kauniin Luppoveden maisemiin. Hotellin sisäänkäyntien yhteydessä on lukolliset välinevarastot, joissa voit säilyttää varusteitasi koko majoituksesi ajan.
 

Lue lisää hotellista