Reitin uudelleenavajaiset Iso-Syöte Bike Parkissa!

 AVAJAISPÄIVÄ 12.8.2023

KIITOS KAIKILLE AVAJAISPÄIVÄÄÄN OSALLISTUNEILLE! Tältä sivulta löydät osallistumisohjeet 10.10.23 asti käynnissä olevaan #iridemorkula Instagram -arvontaan!
Tule mukaan juhlistamaan entisen Kaahaimen uudelleenavajaisia! Tämä reitti on kokenut suuren mullistuksen kesällä 2023, ja uutta reittiä päästään ajamaan vihdoin lauantaina 12.8. klo 11.00.
Kaahain on uudistunut kesällä 2023, ja reitin alaosa on nykyisellään metsässä ja rinteessä kiemurteleva Flow -tyyppinen, vauhdikas reitti, joka mukautuu ajajan taitotason mukaan. Reitiltä löytyy hyppyreitä ja yksi droppi.
Reitti saa uudistusten mukana myös uuden nimen. Uudelleen nimeämisessä ollaan kuultu erityisesti reitin rakentajia, jotka ovat ahertaneet lapion varressa uuden Kaahaimen parissa heinäkuun, säässä kuin säässä ja useita fiskarseja kuluttaen. Reitin uusi nimi ei oikeastaan kuvasta reittiä lainkaan. 

Ohjelma: 
11.00 Reitti aukeaa + saa uuden nimen
12.00-13.30 Valokuvaaja reitillä
13.30 -> Kovaa ajoa

Muutamalle ensimmäisille ajajalle luvassa yllätys!🙌

Avajaispäivänä paikalla on kuvaaja, joka taltioi avajaisten tunnelmia uudelta reitiltä. Kuvia voidaan käyttää Iso-Syötteen somessa ja markkinointimateriaaleissa ja -kanavissa. Kuvat jaetaan myös ajajien omaan käyttöön tapahtuman jälkeen. Linkki ladattaviin kuviin ilmoitetaan Iso-Syötteen Instagram-kanavalla @isosyote tapahtuman jälkeen.

*Avajaisiin ja ajankohtaan voi vaikuttaa äärimmäiset sääolosuhteet avajaisia edeltävinä päivinä, kuten runsaat sateet. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Huomioithan, että reitti on vielä uusi ja reitin tiivistyminen vaatii ajamista ja aikaa. Tutustuthan huolellisesti reittiin ja huomioit sääolosuhteet vauhdin säätelyssä ja ennen "täysillä" ajoa. Etenkin ensimmäisenä vuonna pehmeitä kohtia reitille muodostuu helposti. 
 

 

INSTAGRAM-ARVONTA | #ISOSYÖTEBIKEPARK #IRIDEMORKULA

 

ARVONTA KÄYNNISSÄ KOKO LOPPUKAUDEN -23!

 

Täällä Iso-Syötteellä ollaan ihan huippufiiliksissä reitin uudesta ilmeestä, mutta nyt haluaisimmekin nähdä myös teidän vastaanoton uudelle reitille! Kuvaa loppukauden aikana reitiltä video tai stilli Instagramiisi, Arvomme kaikkien kuvan/videon postanneiden kesken Bike Park -hotelliviikonlopun KIDE Hotellissa kahdelle sekä Bike Park -hissiliput kaudelle 2024. Tutustu alta tarkemmin osallistumisohjeisiin ja sääntöihin.

Osallistumisohjeet ja -säännöt:

 

  1. Tule Iso-Syötteelle ja käy ajamassa uudistunutta reittiä!
  2. Lisää kuva tai reel Instagramiin, tägää @isosyöte ja käytä hashtageja: #iridemorkula #isosyötebikepark. Huomaathan, että Instagram-tilisi tulee olla julkinen osallistuaksesi arvontaan.
  3. Olemme yhteydessä voittajiin suoraan Instagramin kautta yksityisviestillä. Mikäli arvonnan voittaja ei vastaa viestiin 7 päivän kuluessa, arvomme uuden voittajan.
  4. Olet valmis, ja eikun arpaonnea ja ajamisen iloa!

Arvonnan palkinto:

 

Kahden yön majoitus KIDE Hotellissa kahdelle aamiaisineen* sekä 2 x 2 päivän hissilippu Iso-Syöte Bike Parkiin 

 

Avajaisviikonlopun palkintona arvomme kahden yön majoituksen KIDE Hotellissa kahdelle hengelle aamiaisineen. Lisäksi arvontapalkintoon kuuluu Bike Park -liput kahdeksi päiväksi.

*KIDE Hotellin palkinto ja Bike Park -päivälippu ovat käytettävissä Iso-Syötteen Bike Park -kauden 2024 aikana, Bike Parkin aukioloaikojen puitteissa. 

AVAJAISVIIKONLOPUN MAJOITUSTARJOUS | KIDE HOTELLI

 

Yhdessä KIDE Hotel by Iso-Syötteen kanssa tarjoamme avajaisviikonlopulle huikean majoitustarjouksen! Iso-Syöte Bike Parkin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa KIDE Hotellissa majoitut näppärästi pyörän kanssa; hotelli on suunniteltu pyöräilijöille ja aktiivisille lomailijoille. Pyörän kanssa lomailusta sujuvampaa tekee lukolliset pyörävarastot, joissa säilytät pyöräsi turvallisesti koko majoittumisesi ajan. Hotellin yhteydestä löytyy myös pyöränpesupaikka, jossa voit huuhdella pyöräsi valmiiksi seuraavaa ajopäivää varten. Lisäksi ajovaatteet hoituvat näppärästi kuntoon huoneiden kuivauskaapissa. Jotta pääset nauttimaan Bike Parkista mahdollisimman pitkään koko viikonlopun ajan, tarjoamme viikonlopun majoituspakettiin sunnuntaille myöhäisen check-outin klo 17.

KIDE Hotel by Iso-Syötteen avajaistarjous -15% viikonlopun majoituksesta!

Varatessasi syötä alennuskoodi: MORKULA

Hyödynnä tarjous ja varaa 

Valmistaudu avajaisviikonloppuun