Majoitus, aktiviteetit ja paketit

Vietä aktiivinen hiihtoloma Iso-Syötteellä!
 

Kun hiihtoloma otettiin käyttöön Suomen kansa- ja oppikouluissa vuonna 1933, sen tarkoituksena oli tarjota koululaisille tilaisuus keskittyä urheiluun ja harrastamiseen talven parhaaseen aikaa. Me Iso-Syötteellä uskomme, että tämä ajatus on edelleen relevantti – jopa enemmän kuin koskaan. Tervetuloa viettämään aktiivinen loma Iso-Syötteelle koko perheen kesken! Kompaktissa keskuksessa voitte keskittyä olennaiseen - laskemiseen ja hauskaan tekemiseen yhdessä läheistesi kanssa! 

 

Varaa majoitus rinteiden juurelta

 

KIDE hotellissa voit varata kaksi yhdistettävää huonetta, jolloin mukaan mahtuu isompikin porukka! Huoneet yhdistyvät toisiinsa väliovella. Varaa kaksi huonetta, ja saat toisen huoneen -20 %.

 

Varaa perhehuone -20 %

 

Tänä vuonna uudistunut Lumimaa, jossa viihtyvät sekä perheet että Iso-Syötteen maskottiporot Musti ja Lysti tarjoaa tekemistä koko vaikka koko päiväksi. Uuden katetun mattohissin, pitkän pulkkamäen ja uuden harjoittelurinteen myötä myös perheen pienimmät ja laskettelu-uransa alkupäässä olevat voivat päästä käsiksi laskettelun riemuihin entistäkin helpommin. Lumimaan nuotiopaikat, suksikaruselli, helpot laskettelurinteet ja seikkailumetsä takaavat kaikille hauskan päivän.

Lumimaassa asustaa lisäksi Iso-Syötteen maskottiporot Musti ja Lysti. Nämä hauskat porot järjestävät hiihtolomilla kaikkea hauskaa tekemistä perheen lapsille - pujottelua, tuubeilua ja crossikisoja. Näiden kisailujen lisäksi luvassa on SnowParkin crew järjestämiä sessareita kaikille parkkkilaskijoille, koko perheen pujottelukilpailuja ja paljon kaikkea muuta hauskaa.

 

Tapahtumakalenteri

Suomen eteläisin tunturi – Lue alta vinkkimme hiihtoloman viettoon Iso-Syötteellä.
 

HISSILIPUT

Osta etukäteen verkosta, näin säästät aikaa ja rahaa! Netissä saat hissilippujen lisäksi alennusta myös vuokravälineistä. Käytössämme on yleinen KeyCard-hissilipputyyppi.HIIHTOKOULU

Varaa tunnit ennakkoon verkosta tai lipunmyynnistä, mutta voit kysyä myös heti vapaita aikoja akuutin tarpeen sattuessa. Hiihtolomaviikoilla hiihtokoulu avoinna päivittäin, jonka lisäksi suositut lasten Werneri-kurssit pyörivät joka viikko.VUOKRAVÄLINEET

Lähde huoletta ilman omia(tai naapurilta lainattuja) vehkeitä. Vuokraamostamme löydät laadukkaat ja hyväkuntoiset vuokravälineet lasketteluun, lumilautailuun ja hiihtoon, kaikenikäisille! Lisäksi vuokralla fatbikeja ja e-fatbikeja (sähköavusteella ja ilman), lumikenkiä ja snowmotoja. Varaa ja maksa välineet ennakkoon verkossa.VOITELU JA VÄLINEHUOLTO

Löydät ammattilaiset avuksesi vuokraamostamme, mikäli välineesi kaipaavat huoltoa. Pikavoitelukoneemme auttaa selättämään huonon luiston nopeasti!
 

REITIT JA LADUT

Jopa 120 km latuja ja reittejä aivan ulottuvillasi!  Latujen huollosta vastaa Syötteen latupooli ry. Kannustamme kaikkia osallistumaan latumaksuihin, jotta saamme ylläpidettyä mahtavaa latuverkostoa! Voit lukea lisää maastohiihdosta täältä, tai valita suosikkireittisi Outdoor active-palvelusta. Kaikki talvireitit löydät Metsähallituksen sivuilta.


TAPAHTUMAA JA TEKEMISTÄ

Kaikki Syötteen alueen tapahtumat on koottu yhteisesti syote.fi/tapahtumakalenteri sivulle, ja rinteiden tapahtumat löydät täältä.


RAVINTOLAT

Kotiruokaa ja herkullinen salaattipöytä tarjolla lounasaikaan ravintola Bistoriassa, KIDE Hotellin yhteydessä. Lisää alueen ravintoloita löydät täältä.KUNTOILU, PELAAMINEN ja KEHONHUOLTO

KIDE Hotellin upea kuntosali on avoinna kaikille asiakkaille, kertamaksu 12 €. Lumiareena on varattavissa yksityiseen käyttöön ja areena on loistava paikka peleille ja leikeille(lapsille leikkivälineitä). Lumiareena vuokraa Syöte Rent ja Safaris.

 

TALVIPYÖRÄILY

Talvipyöräreitit kutsuvat! Kokeile Syötteen kierrosta, joka vie sinut lenkille tunturin ympäri (10km). Vuokraa pyörä täältä. Talvipyöräreittien huollosta vastaa Metsähallitus.LUONTOKESKUS 

Syötteen Luontokeskukselle on avattu upea uusi näyttely, jossa viihtyvät pitkään myös perheen pienimmät. Näyttely kertoo Syötteen luonnon monimuotoisuudesta.

Lisää vinkkejä lomailuun:

Alueen parhaat talvireitit:
 

Löydät kaikkien Syötteen kansallispuiston talvireittien lähtöpisteen Syötteen luontokeskukselta, Iso-Syötteen takarinteiden läheisyydestä. Talvireitit kunnostetaan lanaamalla vähintään kerran viikossa. Reiteillä on sallittua liikkua läskipyörällä, lumikengillä ja retkisuksilla, reitillä käveleminen on sallittua silloin, kun reitti on pakkautunut niin kovaksi, ettei käveleminen aiheuta reitille vahinkoa. Hiihtoladuilla on sallittua liikkua ainoastaan hiihtäen.

KIDE Hotel by Iso-Syöte – Suomen paras lasketteluhotelli 2021, 2022 ja 2023
 

KIDE Hotel by Iso-Syöte on aktiivisen ulkoilijan ykkösvalinta. Ski-in hotelli KIDE Hotelli sijaitsee alueen parhaiden latujen varrella ja vain 150m päässä hiihtokeskuksen etuhisseiltä. Hotellin sisäänkäyntien yhteydestä löydät lukolliset välinevarastot, joissa säilytät ulkoiluvälineitäsi koko majoituksesi ajan. Jokaisesta huoneesta löytyy myös kuivauskaappi, jotta saat aloittaa jokaisen uuden talvipäivän kuivana ja lämpimänä. Huoneista löytyy myös täysin varusteltu keittiö. 

KIDE Hotellin yhteydestä löydät myös hotelliravintola Bistoria, jonka hotelliaamiainen ja a la carten herkut pitävät sinut ravittuna ja kylläisenä. Hotellin alimmassa kerroksessa sijaitsevat saunat, jotka lämpiävät joka päivä klo 18-21. Saunatilojen kanssa samassa kerroksessa sijaitsevat myös mobiilimaksuilla toimiva pesutupa sekä kuntosali, jonka käyttöoikeuden voit lisätä varaukseesi joko varausta tehdessä tai jälkikäteen hotellin respassa.
 

Lue lisää KIDE Hotellista

 

Kaipaatko lomaasi muitakin aktiviteetteja? Haluat silloin ehkä tsekata nämä:
 

Huskyajelut Kuntosali  Moottorikekkailu