Majoitus, aktiviteetit ja paketit

Vähemmän ruutuaikaa - enemmän laskuaikaa!
 

Kaipaatko sinäkin enemmän aktiivista ja aitoa aikaa yhdessä kavereiden ja perheen kesken? Jätä puhelimet ja pelikonsolit hetkeksi parkkiin, ja anna aktiivisen tunturin viedä mukanaan! Tällä kaudella haluamme kannustaa kaikkia nauttimaan yhteisestä laatuajasta ruutujen ulkopuolella. Tee vuoden paras päätös ja lähde nauttimaan aidoista kokemuksista yhdessä läheistesi kanssa.

Osta hissiliput

iloinen keväthangilla

Enemmän laskuaikaa keväällä!

Laskukautta ei kannata missään nimessä lopettaa pääsiäiseen. Pääsiäisen jälkeen Iso-Syötteellä lasketellaan vielä kokonainen kuukausi, joka ikinen päivä vappuun saakka! Maalis-huhtikuussa aurinko alkaa lämmittämään ja päivät pitenevät, jolloin sinulla on yhä enemmän aikaa nauttia laskettelusta, hiihdosta ja pyöräilystä. Nappaa mukaan paras kaverisi, puolisosi, perheesi tai vaikka tätisi ja lähde nauttimaan pitkästä laskukaudesta tunturiin!

 

Varaa majoitus

 

 

kolme kaveria laskettelu

Varaa enemmän aikaa kavereille

Kuulostaisiko laatuaika mäessä kavereiden kesken hyvältä? Iso-Syötteen rinteillä saa nyt entistäkin enemmän laskuaikaa kavereiden kesken, myös opiskeluiden tai etätöiden lomassa. Lomailu onnistuu parhaiten KIDE Hotellissa, aivan Iso-Syötteen rinteiden kupeessa jossa aikaa ei huku turhiin siirtymisiin, vaan voitte keskittyä olennaiseen - yhdessäoloon ja laskemiseen! 

 

Katso majoitustarjoukset

 

Isä ja poika rinteessä Iso-Syötteellä

Enemmän aikaa perheen kanssa

Laatuaikaa yhdessä perheen kanssa keskellä kauneinta tunturiluontoa. Iso-Syötteellä kaikki on lähellä ja voitte keskittyä yhdessäoloon. Uudistetusta koko perheen Lumimaasta löydätte katetun mattohissin, neljä helppoarinnettä ja ihka oikeat maskottiporot Mustin ja Lystin! Rinteiden juurella, KIDE Hotellissa saatte perheen toisen huoneen aina -20 % hintaan.

 

Lapsiperheille

 

Suomen eteläisin tunturi – tervetuloa laatuajan viettoon! Lue alta vinkkimme lomaan Iso-Syötteellä.
 

HISSILIPUT - suosittelemme ostamaan ennakkoon verkosta. Netissä saat hissilippujen lisäksi alennusta myös vuokravälineistä. Käytössämme on yleinen KeyCard-hissilipputyyppi.

HIIHTOKOULU - tunnit kannattaa varata ennakkoon verkosta tai lipunmyynnistä, mutta voit kysyä myös heti vapaita aikoja akuutin tarpeen sattuessa. ;)

VUOKRAVÄLINEET - lähde huoletta ilman omia(tai naapurilta lainattuja) vehkeitä. Vuokraamostamme löydät laadukkaat ja hyväkuntoiset vuokravälineet lasketteluun, lumilautailuun ja hiihtoon, kaikenikäisille! Lisäksi vuokralla läskipyöriä(sähköavusteella ja ilman), lumikenkiä ja snowmotoja. Varaa ja maksa välineet ennakkoon verkossa.

VOITELU ja muu välinehuolto - löydät ammattilaiset avuksesi vuokraamostamme, mikäli välineesi kaipaavat huoltoa. Pikavoitelukoneemme auttaa selättämään huonon luiston nopeasti!

REITIT JA LADUT - kaikki talvireitit löydät Metsähallituksen sivuilta. Latujen huollosta vastaa Syötteen latupooli Ry.

TAPAHTUMAA JA TEKEMISTÄ - kaikki alueen tapahtumat on koottu yhteisesti syote.fi/tapahtumakalenteri sivulle.

RAVINTOLAT - kotiruokaa ja herkullinen salaattipöytä tarjolla lounasaikaan ravintola Bistoriassa, KIDE Hotellin yhteydessä. Kaikki alueen ravintolat löydät syote.fi/syo-ja-juo

KUNTOILU, PELAAMINEN ja KEHONHUOLTO - KIDE Hotellin upea kuntosali on avoinna kaikille asiakkaille, kertamaksu 12 €. Lumiareena on varattavissa yksityiseen käyttöön ja areena on loistava paikka peleille ja leikeille (lapsille leikkivälineitä). Lumiareena vuokraa Syöte Rent ja Safaris.

TALVIPYÖRÄILY - Talvipyöräreitit kutsuvat! Kokeile Syötteen kierrosta, joka vie sinut lenkille tunturin ympäri(10km). Vuokraa pyörä täältä. Talvipyöräreittien huollosta vastaa Metsähallitus.

LUONTOKESKUS - Syötteen Luontokeskukselle on avattu upea uusi näyttely, jossa viihtyvät pitkään myös perheen pienimmät. Näyttely kertoo Syötteen luonnon monimuotoisuudesta.

Alueen parhaat talvireitit:
 

Löydät kaikkien Syötteen kansallispuiston talvireittien lähtöpisteen Syötteen luontokeskukselta, Iso-Syötteen takarinteiden läheisyydestä. Talvireitit kunnostetaan lanaamalla vähintään kerran viikossa. Reiteillä on sallittua liikkua läskipyörällä, lumikengillä ja retkisuksilla, reitillä käveleminen on sallittua silloin, kun reitti on pakkautunut niin kovaksi, ettei käveleminen aiheuta reitille vahinkoa. Hiihtoladuilla on sallittua liikkua ainoastaan hiihtäen.

KIDE Hotel by Iso-Syöte – Suomen paras lasketteluhotelli 2023
 

KIDE Hotel by Iso-Syöte on aktiivisen ulkoilijan ykkösvalinta. Ski-in hotelli KIDE Hotelli sijaitsee alueen parhaiden latujen varrella ja vain 150m päässä hiihtokeskuksen etuhisseiltä. Hotellin sisäänkäyntien yhteydestä löydät lukolliset välinevarastot, joissa säilytät ulkoiluvälineitäsi koko majoituksesi ajan. Jokaisesta huoneesta löytyy myös kuivauskaappi, jotta saat aloittaa jokaisen uuden talvipäivän kuivana ja lämpimänä. Huoneista löytyy myös täysin varusteltu keittiö. 

KIDE Hotellin yhteydestä löydät myös hotelliravintola Bistoria, jonka hotelliaamiainen ja a la carten herkut pitävät sinut ravittuna ja kylläisenä. Hotellin alimmassa kerroksessa sijaitsevat saunat, jotka lämpiävät joka päivä klo 18-21. Saunatilojen kanssa samassa kerroksessa sijaitsevat myös mobiilimaksuilla toimiva pesutupa sekä kuntosali, jonka käyttöoikeuden voit lisätä varaukseesi joko varausta tehdessä tai jälkikäteen hotellin respassa.
 

Lue lisää KIDE Hotellista

 

Kaipaatko lomaasi muitakin aktiviteetteja? Haluat silloin ehkä tsekata nämä:
 

Huskyajelut Kuntosali  Moottorikekkailu