Majoitus, aktiviteetit ja paketit

Paketit

Kevään aurinkoiset päivät ja pitkät illat - rinnekansan lempivuodenaika on täällä!
 

Ehei, laskukausi ei ole vielä ohi! Suomen eteläisimmän tunturin rinteillä luntaa riittää ja pehmoiset mäet kutsuvat laskukansaa nauttimaan kevään viimeisistä laskuista. Iso-Syötteen 17 rinnettä, Lumimaa ja SnowPark ovat avoinna aina vappupäivään saakka.  Anna kelien helliä rinteillä ja lähde Iso-Syötteelle viimeistelemään upea laskettelukausi ja hankkimaan vuoden ensimmäiset rusketusrajat.

Kevät on parasta laskuaikaa – vinkit kevään viettoon Iso-Syötteellä!
 

?Kevät on upeaa aikaa rinteillä ja Iso-Syötteen tunturiluonnossa. Nauti kevätauringosta ja pehmoisista rinteistä vielä vappuun saakka! Hissiliput keväthangille kannattaa hankkia verkosta edullisempaan hintaan. Netissä saat hissilippujen lisäksi alennusta myös vuokravälineistä.

??‍♂️Vältä turhaa pakkaamista ja pohdiskelua - valitse välineet ja aktiviteetti päivän moodin ja kelin mukaan! Vuokraamostamme saat välineet pyöräilyyn, lasketteluun ja lumikenkäilyyn. Laadukkaat välineet voit varata ja maksaa ennakkoon verkossa.

?Voitelu ja muu välinehuolto - kevään keleille saatat tarvita hieman lisää luistoa. Pikavoitelukoneemme selättää tämän ongelman nopeasti! Lauta ja sukset kannattaa myös huoltaa kesän säilytystä varten, anna meidän hoitaa keväthuolto puolestasi.

??Ota mukaan kaverisi, kumppanisi, perheenjäsenesi tai muu läheinen, ja lähtekää viettämään minilomaa tunturiin. Staycation ja miniloma onnistuu erinomaisesti Iso-Syötteen ja KIDE Hotellin kaksi laskee yksi maksaa paketilla! Päivällä mäkeen ja illalla laduille?

Kevät ja Vappu on täynnä tapahtumaa – Iso-Syötteellä on tekemistä koko perheelle.
 

Laskukausi huipentuu tietenkin vappuun! Tule mukaan juhlistamaan vappua ja kulunutta laskettelukautta 2022–2023 mahtavassa porukassa Iso-Syötteen pehmoisille rinteille.

LÄTÄKÖN YLILASKU - Legendaarinen lätäkön ylilasku on täällä taas, entistäkin vetisempänä ja villimpänä! Pukeudu mielikuvituksellisimpaan asuusi ja valmistaudu ylittämään lätäkkö tyylillä. Parhaat asut ja laskut palkitaan vappuviikonloppuna 29.4! 

VAPPURIEHA SNOWPARKISSA - Iso-Syötteen SnowParkissa järjestetään hauskaa skabailua ja rentoa jamittelua letkeissä tunnelmissa. Kerää kasaan laskupoppoo ja tulkaa yhdessä pitämään hauskaa kevään viimeisille laskuille 30.4.

Kevään muut tapahtumat:

MINDY TYTTÖSESSARIT -  Naisten ja tyttöjen oma laskuviikonloppu Iso-Syötteen parkeissa. Näillä sessareilla nautitaan loppukevään pehmeästä lumesta, hyvästä musiikista, aurinkoisesta seurasta ja ennen kaikkea laskemisesta! Sessarit 22.4-23.4.

VALON JA ILON JOOGAVIIKONLOPPU - joogatilana toimiva LumiAreena sekä Iso-Syötteen luonto tarjoavat upeat puitteet liikkumiseen, rentoutumiseen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tapahtuma järjestetään 21-23.4.

Kaikki lisätiedot tapahtumiin löydät tapahtumakalenteristamme.

 

Varaa kevään edullinen majoitus KIDE hotellista, aivan rinteiden juurelta!

KIDE Hotel by Iso-Syöte – Kevään arkipäivät alkaen 99€/yö/2hlö
 

Kevät rauhoittaa tunturin kiireisten sesonkien jälkeen - kansallispuistossa luonto alkaa heräämään henkiin ja ulkoilukelit ovat mitä parhaimmat! Huhtikuussa Kide Hotellin edulliset hinnat ja rauhalliset rinteet takaavat mitä parhaimman päätöksen laskukaudelle 22-23. KIDE Hotellin arkiyöt huhtikuussa alkaen 104€/yö/2hlö.

Toukokuussa luonto sulaa ja kevään merkkejä löytää kaikkialta luonnosta. Sulaneet tiet tarjoavat upeat puitteet niin sähköpyöräilyyn kun maantiepyöräilyynkin, ja tämä on oivaa aikaa löytää reitti lähilaavulle ja nauttia retkeilystä, nuotion lämmöstä ja luonnon äänistä hyvässä porukassa. Toukokuun arkiyöt KIDE Hotellissa alk. 99€/yö/2hlö!

KIDE Hotel by Iso-Syöte on aktiivisen ulkoilijan ykkösvalinta. Ski-in hotelli KIDE Hotelli sijaitsee alueen parhaiden latujen varrella ja vain 150m päässä hiihtokeskuksen etuhisseiltä. Hotellin sisäänkäyntien yhteydestä löydät lukolliset välinevarastot, joissa säilytät ulkoiluvälineitäsi koko majoituksesi ajan. Jokaisesta huoneesta löytyy myös kuivauskaappi, jotta saat aloittaa jokaisen uuden päivän kuivana ja lämpimänä. Huoneista löytyy myös täysin varusteltu keittiö. 

KIDE Hotellin yhteydestä löydät myös hotelliravintola Bistoria, jonka hotelliaamiainen ja a la carten herkut pitävät sinut ravittuna ja kylläisenä. Hotellin alimmassa kerroksessa sijaitsevat saunat, jotka lämpiävät pyynnöstä. Saunatilojen kanssa samassa kerroksessa sijaitsevat myös mobiilimaksuilla toimiva pesutupa sekä kuntosali, jonka käyttöoikeuden voit lisätä varaukseesi joko varausta tehdessä tai jälkikäteen hotellin respassa.
 

Varaa majoitus KIDE Hotellista

 

Lisää vinkkejä Iso-Syötteen kevääseen!

Kaipaatko lomaasi muitakin aktiviteetteja? Haluat silloin ehkä tsekata nämä:
 

Huskyajelut Kuntosali  Moottorikekkailu