Majoitus, aktiviteetit ja paketit

Paketit

Kevään aurinkoiset päivät ja pitkät illat - rinnekansan lempivuodenaika on täällä!
 

Ehei, laskukausi ei ole vielä ohi! Suomen eteläisimmän tunturin rinteillä luntaa riittää ja pehmoiset mäet kutsuvat laskukansaa nauttimaan kevään laskuista. Iso-Syötteen 17 rinnettä, Lumimaa ja SnowPark ovat avoinna aina vappupäivään saakka.  Anna kelien helliä rinteillä ja lähde Iso-Syötteelle viimeistelemään upea laskettelukausi ja hankkimaan vuoden ensimmäiset rusketusrajat. Muista kurkata kevään tapahtumakalenteri, luvassa on uusia tapahtumia vanhojen tuttujen suosikkien lisäksi!

 

Keväthangille suunnatessa kurkkaa Iso-Syötteen hiihtokeskuksen ja KIDE Hotellin ajantasaiset tarjoukset. Suositun 2 laskee 1 maksaa -paketin siivin kirmaat helposti ja edullisesti mäkeen ja KIDE Hotellin pehmeisiin peteihin yhdessä lempparityyppisi kanssa, hinta alk. 289 € / 2 hlö sis. majoituksen ja hissiliput kahdelle. Keväälle on luvassa myös monia muita huippuja alennuksia ja tarjouksia, valitse itsellesi sopivin ja kurvaa tunturiin!

 

Katso kaikki tarjoukset

 

Kevät on täynnä tapahtumaa!
 

ISO-SYÖTE SPRING JAM 20.-21.4.24 - COLOURWEAR MODIFIED BANKED SLALOM & PIPE JAM hosted by Kalle Järvilehto Tämä uusi tulokas lumilautailutapahtumien rintamalla Iso-Syötteellä on täynnä keväistä laskumeininkiä pehmeän, vauhdikkaan ja sairaan pitkän modatun Bankedin ja Iso-Syötteen uuden minipipen merkeissä. Tapahtuma ei taatusti jätä kylmäksi ketään, ota kaverit mukaan ja tule nauttimaan hyvästä meiningistä ja laskemisesta! 

MINDY TYTTÖSESSARIT -  Naisten ja tyttöjen oma laskuviikonloppu Iso-Syötteen parkeissa. Näillä sessareilla nautitaan loppukevään pehmeästä lumesta, hyvästä musiikista, aurinkoisesta seurasta ja ennen kaikkea laskemisesta! Sessarit 13.4-14.4.

VALON JA ILON JOOGAVIIKONLOPPU - joogatilana toimiva LumiAreena sekä Iso-Syötteen luonto tarjoavat upeat puitteet liikkumiseen, rentoutumiseen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Joogaviikonloppuna järjestetään keväällä ja alkukesästä. Kevään joogaviikonloppu 12.-14.4. ja kesän viikonloppu 7.-9.6.24

Laskukausi huipentuu huhtikuun viimeiselle viikonlopulle! Tule mukaan juhlistamaan kulunutta laskettelukautta 2023–2024 mahtavassa porukassa Iso-Syötteen pehmoisille rinteille. Tekemistä riittää koko perheelle!

LÄTÄKÖN YLILASKU - Legendaarinen lätäkön ylilasku on täällä taas, entistäkin vetisempänä ja villimpänä! Pukeudu mielikuvituksellisimpaan asuusi ja valmistaudu ylittämään lätäkkö tyylillä. Parhaat asut ja laskut palkitaan vappua edeltävänä viikonloppuna lauantaina 27.4. 

VAPPURIEHA SNOWPARKISSA - Iso-Syötteen SnowParkissa järjestetään hauskaa skabailua ja rentoa jamittelua letkeissä tunnelmissa. Kerää kasaan laskupoppoo ja tulkaa yhdessä pitämään hauskaa keväisille laskuille 28.4.24

Kaikki lisätiedot tapahtumiin löydät tapahtumakalenteristamme.

Kevät on parasta laskuaikaa – vinkit kevään viettoon Iso-Syötteellä!
 

Kevät on upeaa aikaa rinteillä ja Iso-Syötteen tunturiluonnossa. Nauti kevätauringosta ja pehmoisista rinteistä vielä vappuun saakka! Hissiliput keväthangille kannattaa hankkia verkosta edullisempaan hintaan. Netissä saat hissilippujen lisäksi alennusta myös vuokravälineistä.

Vältä turhaa pakkaamista ja pohdiskelua - valitse välineet ja aktiviteetti päivän moodin ja kelin mukaan! Vuokraamostamme saat välineet pyöräilyyn, lasketteluun ja lumikenkäilyyn. Laadukkaat välineet voit varata ja maksaa ennakkoon verkossa.

Voitelu ja muu välinehuolto - kevään keleille saatat tarvita hieman lisää luistoa. Pikavoitelukoneemme selättää tämän ongelman nopeasti! Lauta ja sukset kannattaa myös huoltaa kesän säilytystä varten, anna meidän hoitaa keväthuolto puolestasi.

Ota mukaan kaverisi, kumppanisi, perheenjäsenesi tai muu läheinen, jalähtekää viettämään minilomaa tunturiin. Staycation ja miniloma onnistuu erinomaisesti Iso-Syötteen ja KIDE Hotellin kaksi laskee yksi maksaa paketilla! Päivällä mäkeen ja illalla laduille? Valoa riittää!

Varaa kevään edullinen majoitus KIDE hotellista, aivan rinteiden juurelta!

KIDE Hotel by Iso-Syöte – Kevään arkipäivät alkaen 109 € / yö / 2hlö
 

Kevät rauhoittaa tunturin kiireisten sesonkien jälkeen - kansallispuistossa luonto alkaa heräämään henkiin ja ulkoilukelit ovat mitä parhaimmat! Huhtikuussa Kide Hotellin edulliset hinnat ja rauhalliset rinteet takaavat mitä parhaimman päätöksen laskukaudelle 23-24. Huhtikuun arkipäivät alk. 109 € / yö / 2 hlö

Toukokuussa luonto sulaa ja kevään merkkejä löytää kaikkialta luonnosta. Sulaneet tiet tarjoavat upeat puitteet niin sähköpyöräilyyn kun maantiepyöräilyynkin, ja tämä on oivaa aikaa löytää reitti lähilaavulle ja nauttia retkeilystä, nuotion lämmöstä ja luonnon äänistä hyvässä porukassa. Toukokuun arkiyöt KIDE Hotellissa alk. 99€ / yö / 2hlö

KIDE Hotel by Iso-Syöte on aktiivisen ulkoilijan ykkösvalinta. Ski-in hotelli KIDE Hotelli sijaitsee alueen parhaiden latujen varrella ja vain 150m päässä hiihtokeskuksen etuhisseiltä. Hotellin sisäänkäyntien yhteydestä löydät lukolliset välinevarastot, joissa säilytät ulkoiluvälineitäsi koko majoituksesi ajan. Jokaisesta huoneesta löytyy myös kuivauskaappi, jotta saat aloittaa jokaisen uuden päivän kuivana ja lämpimänä. Huoneista löytyy myös täysin varusteltu keittiö. 

KIDE Hotellin yhteydestä löydät myös hotelliravintola Bistoria, jonka hotelliaamiainen ja a la carten herkut pitävät sinut ravittuna ja kylläisenä. Hotellin alimmassa kerroksessa sijaitsevat saunat, jotka lämpiävät pyynnöstä. Saunatilojen kanssa samassa kerroksessa sijaitsevat myös mobiilimaksuilla toimiva pesutupa sekä kuntosali, jonka käyttöoikeuden voit lisätä varaukseesi joko varausta tehdessä tai jälkikäteen hotellin respassa.
 

Varaa majoitus KIDE Hotellista

 

Lisää vinkkejä Iso-Syötteen kevääseen!

Kaipaatko lomaasi muitakin aktiviteetteja? Haluat silloin ehkä tsekata nämä:
 

Huskyajelut Kuntosali  Moottorikekkailu