Tervetuloa Iso-Syötteelle!

Iso-Syöte on kuuluisa monipuolisista rinteistään ja upeista Syötteen kansallispuiston maisemista. Kuivan maan aikaan Syöte tunnetaan pyöräilijöiden mekkana monipuolisten maastopyöräilyreittien ja Iso-Syötteen Bike Park hissipyöräilypuiston ansiosta. Talvikaudella Iso-Syöte tunnetaan lumivarmana, talviurheilijoiden paratiisina, jossa pääsee laskettelun ja hiihtämisen lisäksi nauttimaan myös monista muista talviurheilulajeista. 

Iso-Syötteen pitkät eturinteet tarjoavat iloa leppoisista laskuista pitäville ja tunturin takarinteiltä löytyy rinteiden hurjapäille vauhtia ja vaativuutta tarjoavia punaisia ja mustia sporttirinteitä. Freeride-alueelta löytyy lumisateiden jälkeen putskudroppeja ja muuta hauskaa ja haastavaa laskettavaa kokeneemmallekin konkarille. Freestyle-laskijoille tarjolla on kolme eri parkkilaskemiseen suunniteltua ja rakennettua suorituspaikkaa, joista yksi on Suomen pisin parkki.

Perheille Iso-Syötteeltä löytyy Lumimaa, jossa riittää tekemistä useammaksikin lomapäiväksi leikkien, lasketellen, pulkkaillen ja lumessa peuhaten. Lumimaasta löytyy kaksi perherinnettä, jotka sopivat erinomaisesti myös kaiken ikäisille aloitteleville laskijoille, sekä MiniStreet, jossa viihtyvät sekä aloittelevat että hieman kokeneemmatkin freestyle-laskijat.

Hissilippuja voit ostaa kolmen tunnin lipusta koko talven kausikorttiin. Hissiliput ovat ostettavissa Iso-Syötteen eturinteiden juurella sijaitsevasta välinevuokraamosta. Voit ostaa hissiliput myös ennakkoon kätevästi ja edullisemmin verkkokaupastamme.

Löydä tietoa Iso-Syötteen kesästä sivun alalaidasta.
 

Näin saavut Iso-Syötteelle

Majoitus, aktiviteetit ja paketit

Ski-in hotelli KIDE Hotel by Iso-Syöte

KIDE Hotel by Iso-Syöte on aktiivisen ulkoilijan ykkösvalinta. Ski-in hotelli KIDE Hotelli sijaitsee alueen parhaiden latujen varrella ja vain 150m päässä hiihtokeskuksen etuhisseiltä. Hotellin sisäänkäyntien yhteydestä löydät lukolliset välinevarastot, joissa säilytät ulkoiluvälineitäsi koko majoituksesi ajan. Jokaisesta huoneesta löytyy myös kuivauskaappi, jotta saat aloittaa jokaisen uuden talvipäivän kuivana ja lämpimänä. Huoneista löytyy myös täysin varusteltu keittiö. 

KIDE Hotellin yhteydestä löydät myös hotelliravintola Tovaglian, jonka hotelliaamiainen ja menun italialaisherkut pitävät sinut ravittuna ja kylläisenä. Hotellin alimmassa kerroksessa sijaitsevat saunat, jotka lämpiävät joka päivä klo 18-21. Saunatilojen kanssa samassa kerroksessa sijaitsevat myös mobiilimaksuilla toimiva pesutupa sekä kuntosali, jonka käyttöoikeuden voit lisätä varaukseesi joko varausta tehdessä tai jälkikäteen hotellin respassa.
 

Lue lisää KIDE Hotellista

KIDE Kuntosali

KIDE Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla, KIDE Hotellin alimmassa kerroksessa. Kaksikerroksinen kuntosali tarjoaa yli 200 m2:n salitilan, johon lukeutuu omat erilliset alueet voimaharjoittelulle ja toiminnalliselle treenille. Kuntosali on varustettu monipuolisilla sekä moderneilla välineillä, jotka mahdollistavat niin tavoitteellisen treenaamisen kuin yleisen kehon hyvinvoinnin ylläpitämisen. Kuntosalin käyttöoikeuden voi ostaa joko huonevarauksen yhteydessä, KIDE Hotellin aulassa sijaitsevasta ravintola Tovagliasta, verkkokaupasta tai hiihtokeskuksen lipunmyynnistä. 
 

Osta kertakäynti